עצומה לשידורים בפורמט רחב ב"הוט"
החברה ב"הוט" קצת כבדים, בלשון המעטה.
על-מנת "לעודד" אותם לפעול ולאפשר גם למנויי הוט להנות ממלוא רוחב המסך בטלוויזיה החדשה שקנו אני מציע מכל אחד שמעוניין בקידום העיניין למלא את הטופס של פניות הציבור באתר של "הוט".
הקישור לטופס:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2120&lang=he
הנוסח המומלץ יהיה בערך כך:
"ברשותי טלוויזיה חדישה עם מסך רחב ביחס של 16:9. ידוע לי שמנויי YES נהנים מהאפשרות לצפות בשידורים בפורמט רחב. אינני מבין מדוע חברה רצינית כמו "הוט" לא מסוגלת לאפשר למנוייה להנות מיכולת מכשירי הטלוויזיה החדשים. מאד אודה לכם באם תוכלו לקדם את נושא השידורים בפורמט רחב. אין לי ספק שהשיפור יהווה מוקד משיכה לרבים מרוכשי המכשירים החדישים שעדיין לא מעוניינים ברכישת החבילה המוגבלת של HDTV."
כמובן שכל אחד מוזמן לנסח כמיטב יכולתו היצירתית.
בהצלחה לנו.
על-מנת "לעודד" אותם לפעול ולאפשר גם למנויי הוט להנות ממלוא רוחב המסך בטלוויזיה החדשה שקנו אני מציע מכל אחד שמעוניין בקידום העיניין למלא את הטופס של פניות הציבור באתר של "הוט".
הקישור לטופס:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2120&lang=he
הנוסח המומלץ יהיה בערך כך:
"ברשותי טלוויזיה חדישה עם מסך רחב ביחס של 16:9. ידוע לי שמנויי YES נהנים מהאפשרות לצפות בשידורים בפורמט רחב. אינני מבין מדוע חברה רצינית כמו "הוט" לא מסוגלת לאפשר למנוייה להנות מיכולת מכשירי הטלוויזיה החדשים. מאד אודה לכם באם תוכלו לקדם את נושא השידורים בפורמט רחב. אין לי ספק שהשיפור יהווה מוקד משיכה לרבים מרוכשי המכשירים החדישים שעדיין לא מעוניינים ברכישת החבילה המוגבלת של HDTV."
כמובן שכל אחד מוזמן לנסח כמיטב יכולתו היצירתית.
בהצלחה לנו.
שלחת תגובה?asaf23 כתב:אתה צודק.
זו אחת הדוגמאות הבולטות לזלזול המתמשך של הוט (ושל הערוצים השונים) בלקוחות. זה לא שזה עולה להם יותר כסף. והממירים מתאימים למסך רחב. אבל עדיין כל הסרטים והתכניות בפרומט רגיל....
חשוב שכמה שיותר לקוחות ישלחו להם תגובות ויציקו להם.
הם מחוייבים להשיב לכל פונה.
ככל שזרם הפונים יגבר - הם יידרשו לתת תגובה מערכתית ולא יוכלו להתעלם מהנושא.
כרגע הם משוכנעים שזה לא מענייו את אף אחד. עובדה - רק 3 שלחו פנייה!!
בבקשה, תציפו אותם...
נערך לאחרונה על ידי WellSee ב 23/07/2008 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nissim כתב:יש לי הצעה מהפכנית, הביעו את מחאתכם בהתנתקות או באי חידוש החוזה.
נראה לי פשוט יותר אפקטיבי....
אל תגזים, זה יהיה מהפכני מידי.
במדינה הזאת לא יודעים לעשות מרד צרכנים , אבל יודעים להמשיך לבכות.
אנשים מעדיפים לשלם להוט 2760 ש"ח בשנה, ובתמורה הם מקבלים חבילת ערוצים שהולכת ומצטמצמת , איכות שידור רעה (וזה היה בלשון המעטה), ועוד אומרים תודה.
אז תמשיכו להגיד תודה , ותמשיכו לשלם אלפי שקלים , ואח"כ אל תתפלאו שמשתינים כליכם בקשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת..........
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
באותה הזדמנות תעדכנו אותם על קיום האתר הזה, אולי אז הם ישתפו פעולה יותר...
אני הרמתי ידיים אחרי אין ספור ניסיונות כושלים...
אני הרמתי ידיים אחרי אין ספור ניסיונות כושלים...
שלחתי. אבל לא מפתח ציפיות.
ולגבי מחאת התנתקות: אחרי שהם ביטלו את ערוץ AXN, החברה שלי גם מאוכזבת ורוצה לעבור. בנובמבר כשהערוץ יפסיק לשדר אנחנו נתנתק מהם בגלל שהם שינו את תנאי החוזה (היה ערוץ שבגללו התחייבנו והם הפרו את החוזה כשהם ביטלו את התוכן שאליו אנחנו רגילים).
ולגבי מחאת התנתקות: אחרי שהם ביטלו את ערוץ AXN, החברה שלי גם מאוכזבת ורוצה לעבור. בנובמבר כשהערוץ יפסיק לשדר אנחנו נתנתק מהם בגלל שהם שינו את תנאי החוזה (היה ערוץ שבגללו התחייבנו והם הפרו את החוזה כשהם ביטלו את התוכן שאליו אנחנו רגילים).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא בטוח במה שאני אומר כאן אז כדאי לך לבדוק את החוזה בעצמך.
לדעתי יש תקופה קצובה מסויימת בלבד שבה אתה יכול להשתמש בסיבה של שינוי התוכן כדי להתנתק ללא קנס. אחרי תקופה זו רואים בהמשך היותך מנוי כהסכמה על כך ששינוי התוכן לא היה מהותי עבורך ולכן אין לך כבר עילה להתנתקות.
לדעתי יש תקופה קצובה מסויימת בלבד שבה אתה יכול להשתמש בסיבה של שינוי התוכן כדי להתנתק ללא קנס. אחרי תקופה זו רואים בהמשך היותך מנוי כהסכמה על כך ששינוי התוכן לא היה מהותי עבורך ולכן אין לך כבר עילה להתנתקות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הערוץ אמור לרדת בנובמבר ויחד איתו תבוא ההתנתקות שלנו. הסיבה היחידה שאנחנו מחוברים ל-HOT זה שהחברה שלי מכורה לערוץ. היא מכירה בזה שאיכות השידור (למשל מסך רחב) יותר טובה ב-YES. והיא מסכימה עם זה שברגע שהערוץ ירד, אין סיבה להשאר עם HOT.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם יש שינוי בערוצי הבסיס שאתה מנוי עליהם (זה תקף גם ביס וגם בהוט) אז ממה שהבנתי ניתן בהחלט להתנתק מאותה חברה ללא קנס כלשהו.
זה LOOP HOLE בהסכמים של החברות שכמעט אף אחד לא מנצל.
זה LOOP HOLE בהסכמים של החברות שכמעט אף אחד לא מנצל.
טוב, זה כבר הופך להיות קצת OT, אבל אתמול היה לנו עוד סיפור איתם. החברה שלי קיבלה מכתב מהוט: "ברכותינו על הצטרפותך למבצע X" אז היא התקשרה לברר מה זה המבצע הזה. מסתבר שהעבירו אותה בלי אישורה למסלול זול יותר, אבל שדורש התחייבות לשנתיים. היא צעקה עליהם עד שהעבירו אותה למסלול אחר שעולה 25 שקל יותר אבל הוא ללא התחייבות בכלל. רק על דבר כזה צריך להתנתק מהם.
חבל, הפסדתם 25 ש"ח לחודש.Spook כתב:טוב, זה כבר הופך להיות קצת OT, אבל אתמול היה לנו עוד סיפור איתם. החברה שלי קיבלה מכתב מהוט: "ברכותינו על הצטרפותך למבצע X" אז היא התקשרה לברר מה זה המבצע הזה. מסתבר שהעבירו אותה בלי אישורה למסלול זול יותר, אבל שדורש התחייבות לשנתיים. היא צעקה עליהם עד שהעבירו אותה למסלול אחר שעולה 25 שקל יותר אבל הוא ללא התחייבות בכלל. רק על דבר כזה צריך להתנתק מהם....
הם אינם יכולים לחייב אותכם בכלום אם לא הבעתם את רצונכם לכך באופן אקטיבי.
משה