צריבה של MKV על DVD
שלום לכולם,
יש לי כמה קבצי mkv באיכות מעולה עם סאונד DTS ואני רוצה לצרוב אותם על DVD כדי לנגן במכשיר DVD.
הבנתי שצריך קודם להמיר את הקבצים לפורמט אחר, כמו VOB למשל, אבל כל תוכנה בעזרתה ניסיתי להמיר, הורידה לי את איכות הסאונד ל-AC3 במקום ל-DTS מלא.
איך אני ממיר את הקבצים ועדין שומר על סאונד DTS?
תודה!
יש לי כמה קבצי mkv באיכות מעולה עם סאונד DTS ואני רוצה לצרוב אותם על DVD כדי לנגן במכשיר DVD.
הבנתי שצריך קודם להמיר את הקבצים לפורמט אחר, כמו VOB למשל, אבל כל תוכנה בעזרתה ניסיתי להמיר, הורידה לי את איכות הסאונד ל-AC3 במקום ל-DTS מלא.
איך אני ממיר את הקבצים ועדין שומר על סאונד DTS?
תודה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46347
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
הרבה יותר מהיר להשיג את הקבצים בפורמט מתאים למכשיר ה DVD, מאשר בהמרה אשר לוקחת מספר שעות ולא תמיד עובדת כהלכה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46347
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
הכוונה היתה להשיג (בצורה חוקית כמובן!) קבצים שהנגן DVD שלך יוכל לקרוא אותם ללא המרות שונות, כמו DVD-ISO או DVDRIP.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תגיד שלום יפה לאיכות המעולה ..bluenote כתב:שלום לכולם,
הבנתי שצריך קודם להמיר את הקבצים לפורמט אחר, כמו VOB למשל,...
ממש חבל על הזמן שלך. פשוט תוריד את גרסאות ה DVD של אותם סרטים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
למה להגיד שלום?
דווקא מבחינת הוידאו האיכו נשמרה מצויין, רק מבחינת האודיו זה ירד לשני ערוצים במקום 6.
אני לא צריך שאיכות הויאדו תהיה 100% בדיוק כמו ב-DVD מקורי, גם ככה אין לי פלזמה או טלויזית HD.
אני פשוט שמח שהאיכות יותר טובה מה-divx הרגילים, זה הכל.
דווקא מבחינת הוידאו האיכו נשמרה מצויין, רק מבחינת האודיו זה ירד לשני ערוצים במקום 6.
אני לא צריך שאיכות הויאדו תהיה 100% בדיוק כמו ב-DVD מקורי, גם ככה אין לי פלזמה או טלויזית HD.
אני פשוט שמח שהאיכות יותר טובה מה-divx הרגילים, זה הכל.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מצטרף! אחלה תוכנה, מהירה קלה ונוחה.yoro11 כתב:התוכנה CONVERTXTODVD של VSO תומכת גם בקבצי DTS ובעצם ממירה כל פורמט
וידאו לדי וי די בצרוף אודיו וגם כתוביות....
עושה עבודתה יחסית במהירות, תוצאות פלט = לפי מה שאומרים - איכות גבוהה!
( לא רואה דיוידי... צורב לחברים לפעמים )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן