"32 LCD לחיבור למחשב
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
איינשטיין כתב:למרחק כזה קטן מידי "32 כדי להנות, חבל על ההוצאה....
מתן ו-assaflv, לפי דעתי ומניסיון אתם פשוט טועים בהקשר לגודל המסך. אני צופה במסך LCD בגודל 46 אינץ' FHD ממרחק הקטן מ-3 מטרים ואני נהנה גם מתכני SD רגילים אז על אחת כמה וכמה יראו טוב גם במסך 37 אינץ' HDR (ואפילו 42).
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 22/07/2008 7:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
nils3373 יכול להיות שאתה צודק ואני יהנה גם ממסך 42", אבל אני נכנס לבית חדש ואני צריך מסך, כרגע יש לי מגבלת תקציב ולכן אני יאלץ להסתפק ב32 למרות שיכול להיות שזהו אינו הגודל האידאלי.
יכול להיות שבמשך הזמן אני יעביר את המסך הזה חדר ויקנה אחד גדול יותר.
יש להם המלצות ל32?
תודה בכל מקרה
יכול להיות שבמשך הזמן אני יעביר את המסך הזה חדר ויקנה אחד גדול יותר.
יש להם המלצות ל32?
תודה בכל מקרה
מצטער מאוד אבל אתם מגזימים בטירוף - ממרחק של בין 2 ל3 מטר להגיד לבן אדם שמסך 32 קטן מידי והוא בכלל לא יהנה ? זאת הגזמה,
ולהגיד ש46 אינץ' - פחות מ3 מטר ונהנה משידורי SD ? זה רק אם הדרישות שיא הנמוכות כי זה פשוט לא !
זאת דעתי בכל אופן
ולהגיד ש46 אינץ' - פחות מ3 מטר ונהנה משידורי SD ? זה רק אם הדרישות שיא הנמוכות כי זה פשוט לא !
זאת דעתי בכל אופן
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

כנראה שעדיין לא יצא לך לצפות במסך 46 אינץ' מהמרחק הנ"ל. לידיעתך ניתן להנות גם ממסך 50 אינץ' בפחות מ-3 מטרים - פשוט תגלוש ברחבי האינטרנט לקריאת ביקורות מקצועיות - זה כנראה נשמע מוזר לאותם אנשים שהתרגלו לצפות במסכי CRT בגודל 21 עד 29 אינץ ממרחק 4 מטרים.עתיד כתב:מצטער מאוד אבל אתם מגזימים בטירוף - ממרחק של בין 2 ל3 מטר להגיד לבן אדם שמסך 32 קטן מידי והוא בכלל לא יהנה ? זאת הגזמה,
זאת דעתי בכל אופן...
בכל מקרה אם אתה נעול על 32 אינץ' אז תבדוק את הסמסונג LA32A450 החדשה.
אני לא אומר שלא ניתן להנות ממסך 46 ממרחק 2 מטר
בהחלט שניתן
לא בשידורי SD, אם מדובר בשידורי HD 1080P או אפילו 720P על הכיפאק, אבל לצערי ולצער כולנו תאחלס בשורה התחתונה למי שיש YES\HOT נחשף לרוב לחומר שהוא לא HD אלא SD ולפעמים גם באיכות ***,
אז שוב אני אומר - לראות SD מ2 מטר על 46 אינץ' זה לא איכות ולא נעליים, זה לראות תמונה מגורענת ומפוקסלת ולהתעלם מזה, להכריח את עצמך להגיד שאתה נהנה והתמונה טובה רק כי קנית טלוויזיה בגודל מוגזם !
ואני רחוק מלהיות רגיל ל21 אינץ' או 24 אינץ', בסלון היתה לנו מקרן אחורי של סוני 53 אינץ' שעוד בארץ אנשים קנו טלוויזיות של 21 אינץ'....
בהחלט שניתן
לא בשידורי SD, אם מדובר בשידורי HD 1080P או אפילו 720P על הכיפאק, אבל לצערי ולצער כולנו תאחלס בשורה התחתונה למי שיש YES\HOT נחשף לרוב לחומר שהוא לא HD אלא SD ולפעמים גם באיכות ***,
אז שוב אני אומר - לראות SD מ2 מטר על 46 אינץ' זה לא איכות ולא נעליים, זה לראות תמונה מגורענת ומפוקסלת ולהתעלם מזה, להכריח את עצמך להגיד שאתה נהנה והתמונה טובה רק כי קנית טלוויזיה בגודל מוגזם !
ואני רחוק מלהיות רגיל ל21 אינץ' או 24 אינץ', בסלון היתה לנו מקרן אחורי של סוני 53 אינץ' שעוד בארץ אנשים קנו טלוויזיות של 21 אינץ'....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

נחמד... אבל הבחור אמר שמדובר בחיבור למחשב בלבד ללא כל קשר לשידורי SD...עתיד כתב:אני לא אומר שלא ניתן להנות ממסך 46 ממרחק 2 מטר
בהחלט שניתן
לא בשידורי SD, אם מדובר בשידורי HD 1080P או אפילו 720P על הכיפאק, אבל לצערי ולצער כולנו תאחלס בשורה התחתונה למי שיש YES\HOT נחשף לרוב לחומר שהוא לא HD אלא SD ולפעמים גם באיכות ***
ואני רחוק מלהיות רגיל ל21 אינץ' או 24 אינץ', בסלון היתה לנו מקרן אחורי של סוני 53 אינץ' שעוד בארץ אנשים קנו טלוויזיות של 21 אינץ'.......
אני מאמין שהוא יצפה גם בתכני HD כך שכן יש סיבה למסך גדול (ללא קשר לתקציב כמובן).
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ההמלצה שלי (על פי נסיוני) כשצופים גם בתכני SD:
מרחק צפיה.......גודל מומלץ
2-3 מטר.............."37=<
3-3.5 מטר..........."42=<
3.5-4.5 מטר........"50=<
4.5-5.5 מטר........"58=< או מקרן
מעל 5.5 מטר........מקרן
אם עיקר הצפייה הוא HD, אפשר להזיז את הסקלה צעד אחד (או שניים
)...
כפי שאתם רואים, אני בכלל לא ממליץ על מסך "32 לבתים פרטיים לצפייה ב-SD. לדעתי מסך כזה רלוונטי רק במרחק צפייה קטן (1-2 מטר) לתכני HD (קונסולות משחק וכד'), למרות שגם אז "37 עדיפה
"32 היא אופציה רלוונטית לבתי מלון או מבני ציבור, שם השיקול העיקרי הוא חסכון בכסף...
3-3.5 מטר..........."42=<
3.5-4.5 מטר........"50=<
4.5-5.5 מטר........"58=< או מקרן
מעל 5.5 מטר........מקרן
אם עיקר הצפייה הוא HD, אפשר להזיז את הסקלה צעד אחד (או שניים
כפי שאתם רואים, אני בכלל לא ממליץ על מסך "32 לבתים פרטיים לצפייה ב-SD. לדעתי מסך כזה רלוונטי רק במרחק צפייה קטן (1-2 מטר) לתכני HD (קונסולות משחק וכד'), למרות שגם אז "37 עדיפה
"32 היא אופציה רלוונטית לבתי מלון או מבני ציבור, שם השיקול העיקרי הוא חסכון בכסף...
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 22/07/2008 9:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

מידע די שימושי אבל הבחור לא הזכיר אפילו פעם אחת את המילה SD... אלא רק חיבור למחשב...איינשטיין כתב:ההמלצה שלי (על פי נסיוני) כשצופים גם בתכני SD:
3-4 מטר.............."42=<
4-5 מטר.............."50=<
5-6 מטר.............."58=< או מקרן
מעל 6 מטר..........מקרן
אם עיקר הצפייה הוא HD, אפשר להזיז את הסקלה צעד אחד (או שניים)...
כפי שאתם רואים, אני בכלל לא ממליץ על מסך "32 לבתים פרטיים לצפייה ב-SD. לדעתי מסך כזה רלוונטי רק במרחק צפייה קטן (1-2 מטר) לתכני HD (קונסולות משחק וכד'), למרות שגם אז "37 עדיפה![]()
"32 היא אופציה רלוונטית לבתי מלון או מבני ציבור, שם השיקול העיקרי הוא חסכון בכסף......