טלויזית HD ל playstation 3 וגם לערוצי טלויזיה
הי,
קיבלתי השבוע ליום הולדת מכשיר playstation 3.
הטלויזיה שלי שהיא CRT 29 של סוני מציגה את ה playstation בצורה עלובה וגם אחד המשחקים אמר שהוא בכלל לא יכול לנגן ברזולוציה כזו.
אז נראה לי שאני צריך טלויזיה חדשה של HD אבל אני דואג שלא אוכל לראות טוב שידורי טלויזיה רגילים.
קראתי אלף מאמרים ברשת וגם פה באתר אבל אני לא בטוח שהבנתי אז בבקשה עזרתכם.
מה שהצלחתי להבין:
כדאי שאני אקנה טלויזיה שתומכת ב 720p כי לזה מיועדים רוב המשחקים של ה Playstation 3.
כדאי לקנות "רק" HD Ready כי אז ערוצי הטלויזיה "הרגילים" נראים יותר טוב.
האם שתי הדרישות האלו הולכות ביחד?
האם אני בכלל צודק?
לי יש בבית:
Playstation 3 שחשוב לי לראות כמה שיותר טוב.
ערוצים 1,2,10 בלי ממיר.יש לי רק אינטרנט של הוט אז אני מקבל את הערוצים דרך הפילטר שלהם ללא ממיר ושום דבר.
אני כבר שעות מחפש תשובה, נא עזרתכם.
קיבלתי השבוע ליום הולדת מכשיר playstation 3.
הטלויזיה שלי שהיא CRT 29 של סוני מציגה את ה playstation בצורה עלובה וגם אחד המשחקים אמר שהוא בכלל לא יכול לנגן ברזולוציה כזו.
אז נראה לי שאני צריך טלויזיה חדשה של HD אבל אני דואג שלא אוכל לראות טוב שידורי טלויזיה רגילים.
קראתי אלף מאמרים ברשת וגם פה באתר אבל אני לא בטוח שהבנתי אז בבקשה עזרתכם.
מה שהצלחתי להבין:
כדאי שאני אקנה טלויזיה שתומכת ב 720p כי לזה מיועדים רוב המשחקים של ה Playstation 3.
כדאי לקנות "רק" HD Ready כי אז ערוצי הטלויזיה "הרגילים" נראים יותר טוב.
האם שתי הדרישות האלו הולכות ביחד?
האם אני בכלל צודק?
לי יש בבית:
Playstation 3 שחשוב לי לראות כמה שיותר טוב.
ערוצים 1,2,10 בלי ממיר.יש לי רק אינטרנט של הוט אז אני מקבל את הערוצים דרך הפילטר שלהם ללא ממיר ושום דבר.
אני כבר שעות מחפש תשובה, נא עזרתכם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חשוב לך לראות את הPS3 הכי טוב/ כמה שיותר טוב? - תקנה FHD - יתאים לך גם למשחקים עתידיים שידעו לנצל את הטלויזיה עד הסוף - וגם סרטי בלוריי - ייראו הכי טוב שאפשר.yaronsh1 כתב: Playstation 3 שחשוב לי לראות כמה שיותר טוב.
אני כבר שעות מחפש תשובה, נא עזרתכם....
בנוגע לטלויזיה - בלי לפגוע - אם אלו הערוצים שאתה רואה - כמה כבר חשוב לך שיראו מצוין?
ערוץ 1 - גם ככה האיכות לא משהו
ערוץ 10 ו 2 כמה אתה רואה אותם? ועד כמה זה חשוב לך.
אני אישית הייתי מעדיף להשקיע כדי שייראו ב PS3 הכי טוב שאפשר - תראה שם כ"כ טוב - שלא תרצה בכלל לראות ערוצים 1 2 ו10
אבל שאלה אחרת - יש לך מערכת אודיו (עדיף קולנוע ביתי ) שאתה מחבר אליו את הPS3?
כי אם לא - כדאי לך להשקיע גם בזה - הסאונד מוסיף המון בPS3...וגם בשביל שתוכל לנצל את הבלוריי
תודה על התשובה.
חשוב לי לראות ערוצים 2 ו 10 כי הטלויזיה משמשת את כל בני המשפחה וזו הטלויזיה המרכזית של הבית אז אני לא יכול להשתמש בה רק לצרכי.
בענין האודיו זו נקודה מצוינת. אין לי רסיבר או מערכת שמע אחרת, יש טלויזיות עם אודיו ברמה שתעשה את העבודה? אם כן, איזה פרמטרים אני צריך לחפש בטלויזיה?
תודה,
חשוב לי לראות ערוצים 2 ו 10 כי הטלויזיה משמשת את כל בני המשפחה וזו הטלויזיה המרכזית של הבית אז אני לא יכול להשתמש בה רק לצרכי.
בענין האודיו זו נקודה מצוינת. אין לי רסיבר או מערכת שמע אחרת, יש טלויזיות עם אודיו ברמה שתעשה את העבודה? אם כן, איזה פרמטרים אני צריך לחפש בטלויזיה?
תודה,
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בשביל להנות באמת מה PS3 - וגם מסרטי בלוריי
כדאי להשקיע ברסיבר ורמקולים
ע"פ התקציב - כדאי לך לשקול לוותר על FHD ולרכוש רק טלויזיה שמציגה 720P ולהשקיע דווקא בסאונד - תהנו מאוד ככה
ע"פ התקציב - כדאי לך לשקול לוותר על FHD ולרכוש רק טלויזיה שמציגה 720P ולהשקיע דווקא בסאונד - תהנו מאוד ככה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

להשקיע בסאונד זה לרכוש רסיבר ורמקולים 5.1 כלשהם
המלצתי לפני שאתה מתחיל להשתגע עם שאלות פה - כמו שמרטין המליץ - לך לכמה חנויות מתמתחות - לא רשתות חשמל - תסתכל תשמע תראה - עדיף מקום שיש גם PS3 - אם תכתוב איפה אתה גר יוכלו לייעץ לך על חנויות מתאימות.
תודה Lawpower.
תוכלו בבקשה להמליץ לי על חנויות בהן אוכל לקבל אינפורמציה נוספת על ה HD ועל הסאונד (רצוי חנויות שגם יש בהן Playstation 3)?
אני גר בגבעת שמואל. חנויות באיזור קרית אונו, רמת גן, פתח תקוה יכולות להיות לי מאוד נוחות.
תוכלו בבקשה להמליץ לי על חנויות בהן אוכל לקבל אינפורמציה נוספת על ה HD ועל הסאונד (רצוי חנויות שגם יש בהן Playstation 3)?
אני גר בגבעת שמואל. חנויות באיזור קרית אונו, רמת גן, פתח תקוה יכולות להיות לי מאוד נוחות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש את סטראו סטאר בפ"ת
ויש את ארמגדון ליד הבורסה ואת פיוז בגבעתיים
זה מה שאני מכיר מהאתר לפחות...
ואני ממליץ לך לשאול אותם אם יש להם PS3 בשביל ההדגמה כדי שתבין...
זה מה שאני מכיר מהאתר לפחות...
ואני ממליץ לך לשאול אותם אם יש להם PS3 בשביל ההדגמה כדי שתבין...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

פורום של הקונסולות - תחת מחשוב
בקיצור רק להגיד לך שתוכל לנגן את כל המשחקים מכל העולם - כי אין הגנה או הגבלה על משחקים
אבל בנוגע לסרטים - אני משער שקנדה וארה"ב זה אותו האיזור - אז תוכל להביא סרטים - אם בלוריי ואם DVD רק משם...
חייך אכלת אותה
תשומת הלב כי יש סרטי בלו ריי ללא קידוד איזורים - ואז תוכל לראות אותם
אבל בנוגע לסרטים - אני משער שקנדה וארה"ב זה אותו האיזור - אז תוכל להביא סרטים - אם בלוריי ואם DVD רק משם...
חייך אכלת אותה
תשומת הלב כי יש סרטי בלו ריי ללא קידוד איזורים - ואז תוכל לראות אותם
טוב טיילתי קצת בחנויות ראיתי והתרשמתי.
בסופו של דבר חזרתי מבולבל כמעט כמו שיצאתי.
ב HD Ready רואים ערוץ 2 בצורה סבירה אז על זה עשיתי V.
1. מישהו יודע להמליץ על טלויזיה שהיא HD Ready בתקציב כמה שיותר נמוך כי לא בא לי להשקיע במשהו שבטח מהר מאוד אני אצטרך להחליף?
2. איזה פרמטרים חשוב לי להסתכל עליהם?ניגודיות? בהירות? מה?
3. אין לי ממיר בבית, אני מחובר ישר לאנטנה, יש לטלויזיות האלה חיבור ישיר לאנטנה בכלל? אם לא, מה עושים? חייבים את HOT?
תודה חברה'
בסופו של דבר חזרתי מבולבל כמעט כמו שיצאתי.
ב HD Ready רואים ערוץ 2 בצורה סבירה אז על זה עשיתי V.
1. מישהו יודע להמליץ על טלויזיה שהיא HD Ready בתקציב כמה שיותר נמוך כי לא בא לי להשקיע במשהו שבטח מהר מאוד אני אצטרך להחליף?
2. איזה פרמטרים חשוב לי להסתכל עליהם?ניגודיות? בהירות? מה?
3. אין לי ממיר בבית, אני מחובר ישר לאנטנה, יש לטלויזיות האלה חיבור ישיר לאנטנה בכלל? אם לא, מה עושים? חייבים את HOT?
תודה חברה'