כמה טוב לחזור הביתה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
kaizer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215

שליחה

לפני כחודשים יצאתי לטיול תרמילאי באירופה ונאלצתי בצער עצום להפרד מהסטאפ ולהסתפק בנגן אי ריבר ואוזניות AKG שאומנם מספקות איכות סאונד מצויינית אבל אין שום ממונט להשוואה .
באירופה התרשמתי שעדיין יש קהל לא קטן שמבקר בחניות וקונה חומר מקורי למרות שמחירי הדיסקים לרוב גבוההים מבארץ. מגוון הדיסקים עצום וכאודיופיל מזה כמה שנים הייתי חייב לשים את ידי על מספר דיסקים - 15 ליתר דיוק בציפיה ענקית להכניס אותם להשמעה ברגע שאחזור ארצה.
מה אומר לכם חברי האודיופילים - אחרי חודשים של נגן אמ פי ה WOW שיצא מהאמטורים היה המדהים ביותר שזכור לי ! על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בחומר חדש לאוזנים .
(Y) :D (Y)
לצערי אחרי כמה מיילים למפעל של סונוס בויצנזה לא הצלחתי להשיג סיור ונאלצתי להסתפק בצפייה מבחוץ בחניות של B&O ברחבי אירופה שכבר הפכו לנפוצות כמו קפה ארומה בארץ.

טוב להחזור לארץ למרות החום - תמיד יש בירה קרה - לחיים (b)
נערך לאחרונה על ידי kaizer ב 20/07/2008 13:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856

שליחה

WELCOME HOME!

תמיד כיף לחזור הביתה אחרי שהות בחו"ל,אני זוכר כמה פעמים שיצא להיות מחוץ לבית לתקופה ארוכה וכשהייתי חוזר הייתי שומע ושומע ...המחסור כנראה העצים את החוויה ...
אין לי ספק שהאזנה למוסיקה ועוד בSONUS FABER רק העצימו את האפקט אחרי תקופה כזו ארוכה....

ספר על הדיסקים במה התחדשת?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

ברוך השב !
אחת התרופות הידועות להתקף "שידרוגיטיס" , הוא "להתנתק" המהמערכת לתקופה מסויימת ואז לחזור אליה.
היא בד"כ נשמעת טוב מאי פעם....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”