שניהם כבלים דיגיטלים, לא אנלוגים, כלומר - אין הנחתה של האות,
או שהמידע הדיגיטלי עובר, או שלא (לא נראה לי שיש מנגנון תיקון שגיאות תלוי כבל
אז מה משמעות הכבלים היקרים ? האם יש בהם "איכות" טובה יותר ? כיצד ?

1. עמידות לרעש - איזה רעש ?oferlaor כתב:ב-HDMI יש את נושא עמידות לרעש, מרחק והפרעות וגם תמיכה בפורמטים שונים (עד ל-HDMI 1.3 שיכול לדרוש פי כמה וכמה רוחב סרט מגירסאות קודמות.
יש כבלים שעומדים בקצבים הללו, ויש שלא עומדים.
כמובן שיש גם אלמנט אסטטי, שם המותג וכו'.
בבדיקה שעשה אתר באינטרנט לאו דווקא הכבלים היקרים היו הטובים ביותר......

לאיזה רמות שונות של הצלחה אתה מתכוון ?Catskinner כתב:הטעות הבסיסית בטיעון שלך היא האמונה שאם זה דיגיטאלי זה עובד או שלא עובד. זה היה נכון רק אילו התמונה הייתה מורכבת רק מפיקסל בודד. לכן גם בהעברת ווידיאו דיגיטאלי יש רמות שונות של הצלחה...

איזו סיבה יכולה להיות, שתגרום לכך שחלק מהמידע לא יתקבל ?Catskinner כתב:בוודאי שיכול להיות. פיקסל בודד מורכב מ 3x8 ביט וכולם צריכים לעבור כדי שיתקבל ללא שגיאה. במידה וה HDMI sink - במקרה זה המסך, אינו מצליח לשחזר את הפיקסל אז אתה עשוי לקבל במקומו את הנקודה הירוקה המרצדת הידועה....

זה פשוט לא נכון!eitanir כתב:כאשר אתה מדבר על היכולת להעביר קצבים כאלה ואחרים, מדובר על כבל שמסוגל או לו מסוגל להעביר את הנתונים,
אבל השאלה שלי אינה מתייחסת לכך, אלא בהנתן 2 כבלים שמסוגלים להעביר פורמט מסויים,
להבנתי - שניהם מסוגלים להעביר אותו, ולכן השאלה היא האם יש סיבה למחירים גבוהים, לעומת מחירים נמוכים,
פרט לסיבת המיתוג והשיווק המתוחכם.
כלומר, אם אתה מחזיק ביד 2 כבלים המסוגלים להעביר פורמט מסויים,
אז או שהם מסוגלים להעביר אותו, או שלא - זה הרי דיגטלי, הם לא יכולים להעביר חצי.
(לא, כמו בכבלים אנלוגים, להעביר את האות, אבל באיכות ירודה, ובהשפעה סביבתית).
לכן, האם יש הצדקה לפערי מחירים גבוהים, עבור 2 כבלים שמסוגלים להעביר את אותו פורמט,
פרט לסיבות שיווקיות נטו ?...
אין טעם לשלוח אותי לקרוא שוב באותו מקום שבו אין תשובה.Catskinner כתב:ולמה אתה חושב שתקלות בהעברה נובעות רק מגורמים חיצוניים?
תשוב ותקרא את ההודעות הקודמות ותראה שהעברת ווידיאו ב HDMI זה לא עסק קל ופשוט כל כך...