חברים שלום!
קניתי את המחשב הנ"ל ב2200 ש"ח עם 2 גיגה זכרון בהזמנה מוקדמת והוא אפילו מריץ 720P עם האלי ספליטר.
מדהים!!
המשקל קילו אחד מסך 10'
משמש לי בעיקר לנסיעות ועבודה + אינטרנט ואופיס.
ניסיתי עליו כמה סרטים והוא פשוט עובד פגז.
חשוב לומר שהוא מגיע ללא כונן DVD אני עובד עם USB 16 בנוסף להרד דיסק של 80 גיגה.
המקלדת להפתעתי נוחה לתפעול.
תתרשמו מהלינק אני כבר נהנה.
גם אני קניתי אחד בצבע ורוד-לבן לפני שבוע באייבורי (2400 ש"ח עם 1 ג'יגה זכרון - לא צריך יותר בשביל XP). המשקל הנמוך שלו מדהים, והוא איכותי יותר מה-Asus EEE. עוד תכונה טובה שלו - זהו הלפטופ הכי פחות מתחמם שנתקלתי בו עד היום. החום שלו לא עולה למעבר לפושר.
ואכן, מנגן מצויין קבצי MKV באיכות 720P עם CoreAVC בניצול מעבד של 50-70 אחוז. עם ה-FFDShow Tryouts יש גמגומים ו-Peak-ים של 100 אחוז מעבד.
לדעתי, מחשב מומלץ מאוד לניידות גבוהה ולקריאה נוחה במיטה (בגלל משקלו הנמוך, אפשר להטות אותו בקלות כמו ספר).
זה קצת מדהים אותי הדבר הזה!
קיים מחשב זהיר עם יכולות של להריץ סרט ב 720P
והעלות שלו היא 2000 שקל.
אז מה הבעיה לעשות HTPC זהיר ב 1000 שקל
כי הרי לא צריך מסך ולא צריך סוללה וכרטיס רשת אלחוטי .
מה הבעיה להכניס כזה מחשב לקופסה קטנה?
אפילו לא צריך להכניס מערכת הפעלה במחיר.
מתי החברות האלה יבינו את זה? הם יכולים ככה להשמיד את הסטרימרים .
לידיעתכם יש אפשרות לקבל מחשבים קטני מימדים עם לוחות אם המכילים את מעבד ה-ATOM או מעבד נוסף של אינטל ממשפחת ה- (CORE 2 DUO. אנו הצגנו כאלה בתערוכת HOME THEATER האחרונה. המחירים אכן זולים מאוד שכן משתמשים בחומרה סטנדרטית לגמרי (דיסקים קשיחים רגילים, זכרון DDR2 רגיל וכד'). ההספק של המעבד וכתוצאה ממנו החימום, הרעש וחשבון החשמל נמוכים מאוד והרצת 720P היא משימה המבוצעת ע"י מחשבים אלה בקלות.
הבנתי עכשיו, אתה מתכוון למחשב קטן מבוסס אטום ולא ללפטופ.
אני חושב שמחשב קטן מבוסס אטום כמוצר משלים במחיר אטרקטיבי לחדר השינה, או אפילו לסלון אם יודעים מראש שהוא לא ינגן 1080P אלא רק 720P עם CoreAVC, יכול להיות להיט די גדול, במיוחד עבור כאלה שנרתעים מסטרימרים ורוצים גמישות מירבית.
pixies כתב:הבנתי עכשיו, אתה מתכוון למחשב קטן מבוסס אטום ולא ללפטופ.
אני חושב שמחשב קטן מבוסס אטום כמוצר משלים במחיר אטרקטיבי לחדר השינה, או אפילו לסלון אם יודעים מראש שהוא לא ינגן 1080P אלא רק 720P עם CoreAVC, יכול להיות להיט די גדול, במיוחד עבור כאלה שנרתעים מסטרימרים ורוצים גמישות מירבית.
...
הבנתי, יש אנשים נוספים שחושבים שזה יהיה פתרון טוב?