מה עדיף DVD של OPPO או הדנון 1920?
אהלן חברים.
מתחילה להגמר לי הסבלנות לחכות עד לתחילת מכירת ה-OPPO בארץ. האם הדנון נופל באיכות התמונה שלו, דרך היציאה הדיגיטלית, מה- OPPO ?
בהנחה שאני משקלל את האמינות של הדנון למול האמינות של ה-OPPO וההפרש במחיר זניח מבחינתי,מה המלצתכם?
ה-DVD אמור להתחבר למקרן סוני HS50 .
תודה
יואב
מתחילה להגמר לי הסבלנות לחכות עד לתחילת מכירת ה-OPPO בארץ. האם הדנון נופל באיכות התמונה שלו, דרך היציאה הדיגיטלית, מה- OPPO ?
בהנחה שאני משקלל את האמינות של הדנון למול האמינות של ה-OPPO וההפרש במחיר זניח מבחינתי,מה המלצתכם?
ה-DVD אמור להתחבר למקרן סוני HS50 .
תודה
יואב
1920 דגם חדש מאוד ולכן לא תמצא הרבה שבדקו אותו.
אני אישית הייתי הולך עליו כי אני מקבל אחריות בארץ ל 3 שנים ואם אני מסתמך על ה 1910
שהיו עליו ביקורות טובות אז הוא ללא ספק מכשיר טוב.
לגבי עיבודי הוידאו של שניהם אני לא יכול לחוות דעה כי לא ראיתי את ה 1920.
אני אישית הייתי הולך עליו כי אני מקבל אחריות בארץ ל 3 שנים ואם אני מסתמך על ה 1910
שהיו עליו ביקורות טובות אז הוא ללא ספק מכשיר טוב.
לגבי עיבודי הוידאו של שניהם אני לא יכול לחוות דעה כי לא ראיתי את ה 1920.
תלוי מה אתה צריך
אם אתה צריך רק עיבוד תמונה הרי שלאופו ולדנון יש צ'יפ דומה של פארוג'ה לאפסקיילינג
ולדעתי(והיה לי את האופו)תקבל תמונה באיכות דומה
היתרון של הדנון הוא בהיותא נגן אוניברסלי ז''א שיש לו גם DVD AUDIO+ SACD
ממירי האאודיו שלו ביציאות האנלוגיות הם של BURR BROWN
יש לו מוניטין גבוה יותר של אמינות ו...אחריות מקומית כמובן
האופו אמור להיות מיובא במסודר בקרוב והוא יעלה בערך 1600
ההפרש בין המכשירים אם כך הוא מעל 1000 שח
לשיקולך
ולדעתי(והיה לי את האופו)תקבל תמונה באיכות דומה
היתרון של הדנון הוא בהיותא נגן אוניברסלי ז''א שיש לו גם DVD AUDIO+ SACD
ממירי האאודיו שלו ביציאות האנלוגיות הם של BURR BROWN
יש לו מוניטין גבוה יותר של אמינות ו...אחריות מקומית כמובן
האופו אמור להיות מיובא במסודר בקרוב והוא יעלה בערך 1600
ההפרש בין המכשירים אם כך הוא מעל 1000 שח
לשיקולך
Croc כתב:גם אותי הנושא מעניין.
אבל לי יקח חודש חודשיים עד לביצוע - מקווה שעד אז יתפרסמו כבר הביקורות.
בכל מקרה, זה יש להם צ'יפים דומים עוד לא מבטיח כלום.
עד כמה שהבנתי גם השימו שבצ'יפים הוא סופר חשוב....
גנאדי
למה לא ללכת על HTPC ? אצלך זה מתבקש.
אצלי יש בעיית מקום ולכן אני הולך על DVD.
יואב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
העיכוב בסקירה נובע מהמתנה לעדכוני תוכנה ל-OPPO. כבר היום הוא נותן את המימוש הטוב ביותר של פרוגד'ה שאני ראיתי מעודי (כולל במעבדי תמונה יעודיים!).
הם בינתיים ביצעו 90% ממה שצריך, עדיין חסרים תזמונים מדוייקים ל-720P50 ו-1080i50 (דבר שמפריע לי, אבל אני לא בטוח שישפיע על כלל המקרנים בשוק).
העברתי להם את הנתונים הדרושים (פרמטרים עבור הצ'יפ של פרוגד'ה). אחרי שיהיה להם תזמון מדוייק, אני מתקשה לחשוב על מכשיר אחר שיהיה מסוגל להתקרב לנגן הזה, אולי פרט ל-5910.
את ה 1920 לא בדקתי, אבל אני מתכנן לעשות SHOOTOUT בעתיד (אחרי שיפתרו את הבעיות הללו) מול ה-3910 של חיים.
בכל מקרה, ב-SDTV זה נגן מוצלח מאוד. הבעיה היא שעם האוכל בא התאבון, ועכשיו אני פוזל ברצינות כלפי נגנים בעלי יכולות HDTV מלאות...
הם בינתיים ביצעו 90% ממה שצריך, עדיין חסרים תזמונים מדוייקים ל-720P50 ו-1080i50 (דבר שמפריע לי, אבל אני לא בטוח שישפיע על כלל המקרנים בשוק).
העברתי להם את הנתונים הדרושים (פרמטרים עבור הצ'יפ של פרוגד'ה). אחרי שיהיה להם תזמון מדוייק, אני מתקשה לחשוב על מכשיר אחר שיהיה מסוגל להתקרב לנגן הזה, אולי פרט ל-5910.
את ה 1920 לא בדקתי, אבל אני מתכנן לעשות SHOOTOUT בעתיד (אחרי שיפתרו את הבעיות הללו) מול ה-3910 של חיים.
בכל מקרה, ב-SDTV זה נגן מוצלח מאוד. הבעיה היא שעם האוכל בא התאבון, ועכשיו אני פוזל ברצינות כלפי נגנים בעלי יכולות HDTV מלאות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה לא שהסקיילינג שלו טוב.
זה מכלול של עיבוד תמונה (דהאינטרלייסינג + סקיילינג) שיוצא מוצלח. עדיין יש מקום לשיפור כמובן (מבחר גדול יותר של רזולוציות) אבל זה חבילה חביבה ביותר.
זה מכלול של עיבוד תמונה (דהאינטרלייסינג + סקיילינג) שיוצא מוצלח. עדיין יש מקום לשיפור כמובן (מבחר גדול יותר של רזולוציות) אבל זה חבילה חביבה ביותר.
oppo
היי עופר ערב טוב
כבעל מכשיר OPPO עם הגרסה האחרונה אכן מדובר בנגן משובח (אני לא יודע עד כמה מול הדנונים המומלצים) - ממתין למבחני הדרכים שלך בנושא.
מתגובתך אני שם לב שאתה בקשר מתמיד עם OPPO ומעביר להם ריג'קטים עניניים.איך הם מתיחסים להארותיך/הערותיך?האם לדעתך תצא בקרוב גרסה מתקנת לכל אותם דברים שהעלית?עד כמה לדעתך הנגם הזה יכול לתת פייט למכשירי דנון יוקרתיים שעולים כמה אלפי דולרים יותר ממנו?
כבעל מכשיר OPPO עם הגרסה האחרונה אכן מדובר בנגן משובח (אני לא יודע עד כמה מול הדנונים המומלצים) - ממתין למבחני הדרכים שלך בנושא.
מתגובתך אני שם לב שאתה בקשר מתמיד עם OPPO ומעביר להם ריג'קטים עניניים.איך הם מתיחסים להארותיך/הערותיך?האם לדעתך תצא בקרוב גרסה מתקנת לכל אותם דברים שהעלית?עד כמה לדעתך הנגם הזה יכול לתת פייט למכשירי דנון יוקרתיים שעולים כמה אלפי דולרים יותר ממנו?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
לא צפויה גרסה חדשה בקרוב, רק עכשיו יצאה גרסה מג'ורית ולקח עוד זמן לשיוף סופי. הפיצ'רים שעופר מדבר עליהם לא יצדיקו כשלעצמם גרסה חדשה כנראה, אלא הם ישולבו בגרסה הבאה שתכלול עוד שינויים.
לגבי הדנונים, כראה שהוא יעבור את ה-3910, ויהיה צמוד ל-5910, לגבי ה-1920 טעון בדיקה.
לגבי הדנונים, כראה שהוא יעבור את ה-3910, ויהיה צמוד ל-5910, לגבי ה-1920 טעון בדיקה.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
לגבי הדנון 1920 אני יכול להעיד לפחות מהתרשמות התחלתית שהתמונה שלו מעולה.
עשיתי משהו שבדרך כלל אני לא עושה כשאני צופה בסרט והתקרבתי למסך כדי לחפש איזה מקרובלוקים ולא גיליתי כאלה והתמונה היתה נקייה וחלקה יותר מ DVD רגיל דרך כבל HDMI ל DVI ואני מתאר לעצמי איזו תמונה הייתי מקבל במסך HDTV.
לגבי סאונד הוא מעולה גם בסטריאו וגם ב DVD AUDIO לפחות לפי האוזן שלי רמת הפירוט מאוד גבוהה והרגשתי שיפור ביחס למצב הקודם.
אבל יש גם כמה דברים שאני לא אוהב ואלה הם השלט הפשוט והלא מואר הפשטות של המכשיר והתפריטים ואין הרבה אפשרויות כיוונון ונראה שדנון עיגלו פינות כדי שהמחיר יהיה תחרותי.
אה ויש עוד משהו שמרגיז אותי:אני לא מצליח בשום פנים ואופן להעלים את הפסים.
דרך אגב האם יש אפשרות לעדכוני תוכנה בדנון הזה?
עשיתי משהו שבדרך כלל אני לא עושה כשאני צופה בסרט והתקרבתי למסך כדי לחפש איזה מקרובלוקים ולא גיליתי כאלה והתמונה היתה נקייה וחלקה יותר מ DVD רגיל דרך כבל HDMI ל DVI ואני מתאר לעצמי איזו תמונה הייתי מקבל במסך HDTV.
לגבי סאונד הוא מעולה גם בסטריאו וגם ב DVD AUDIO לפחות לפי האוזן שלי רמת הפירוט מאוד גבוהה והרגשתי שיפור ביחס למצב הקודם.
אבל יש גם כמה דברים שאני לא אוהב ואלה הם השלט הפשוט והלא מואר הפשטות של המכשיר והתפריטים ואין הרבה אפשרויות כיוונון ונראה שדנון עיגלו פינות כדי שהמחיר יהיה תחרותי.
דרך אגב האם יש אפשרות לעדכוני תוכנה בדנון הזה?
פסים?
על אילו פסים מדובר?המלך כתב:לגבי הדנון 1920 אני יכול להעיד לפחות מהתרשמות התחלתית שהתמונה שלו מעולה.
דרך אגב האם יש אפשרות לעדכוני תוכנה בדנון הזה?...
יואב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
עופר אני מחכה בקוצר רוח למבחן
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
העדר אפשרויות הכיוונון מהווה לדעתי את אחת הנקודות החזקות של המכשיר דווקא. עיבוד הווידאו היחיד שאני מעונין שיבוצע במקור הוא deinterlacing ו- scaling, מעבר לכך האות צריך להישאר ללא שינויים כלשהם (חוץ מ- color decoding במקרה של יציאת DVI או RGB על HDMI ואולי CSC ליציאות קומפוננט ב-upscaling). מבחינה זו ה-1920 עושה עבודה טובה, הוא מאפשר לך לקבוע רמת אות דיגיטלי ל-RGB ב-HDMI ואת אופן הפעולה של ה-deinterlacer, מספיק בהחלט. מעבר לכך עושה רושם שהוא לא סובל מבעיית CSC ב-upscaling. כל אפשרות כיוון שנמצאת בנגנים אחרים כמו brightness, contrast , saturation וכו' אין מקומה ב-DVD וברוב המקרים תגרום להרעה בתמונה.המלך כתב:אבל יש גם כמה דברים שאני לא אוהב ואלה הם השלט הפשוט והלא מואר הפשטות של המכשיר והתפריטים ואין הרבה אפשרויות כיוונון ונראה שדנון עיגלו פינות כדי שהמחיר יהיה תחרותי....
השורה התחתונה מבחינתי: עיבוד וידאו מקומו במקור, עיבוד תמונה בתצוגה!
A good plagiarized idea is better than a lousy original one