עזרה בניגון קובץ TS DTS MPEG2
-
yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
המחשב לאחר פירמוט והתקנת קודקים כמו במאמרים על ניגון MKV במחשב חלש והתוספת המאוחרת על עדכוני ה MERIT
CORE AVC,HALLI,AC3 FILTER, FFDSHOW גרסאות אחרונות
כרטיס מסך ATI HD 2600 PRO
כאשר מנסה להפעיל את הקבצים על מדיה פלייר קלאסיק הוידאו רץ במהירות בערך כפולה מהנורמלי והסאונד הוא צפצופים חדים מקוטעים וצורמים.
כאשר מנסה להציג על PDVD ULTRA לא מוצגת תמונה, לא נשמע קול ויש ויזוליזציות כאילו מנגנים מוסיקה.
יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
CORE AVC,HALLI,AC3 FILTER, FFDSHOW גרסאות אחרונות
כרטיס מסך ATI HD 2600 PRO
כאשר מנסה להפעיל את הקבצים על מדיה פלייר קלאסיק הוידאו רץ במהירות בערך כפולה מהנורמלי והסאונד הוא צפצופים חדים מקוטעים וצורמים.
כאשר מנסה להציג על PDVD ULTRA לא מוצגת תמונה, לא נשמע קול ויש ויזוליזציות כאילו מנגנים מוסיקה.
יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תתקין מחדש Haali. שים לב שאפשרת פיצול TS והשבתת המפצל הפנימי של Gabest. פעל לפי המאמר http://www.hometheater.co.il/article126 ... a-Splitter
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האם מדובר במקרה ב DVD Audio?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
איזה מחשב זה ? כי תאחלס זה כרטיס מסך מאוד חזק,
אני עובד עם פנטיום 4 - 3000, עם כרטיס מסך מעפן רצח,
עשיתי את המדריך במלואו הרצתי HD 720P רץ חלק אבל אחרי שעה סרט פתאום יש גמגומים, או אם יש סצינות עשירות בסאונד ופרטים אז שוב יש קיטועים, 1080P אין מה לדבר,
בכל מקרה מחקתי הכל והתקנתי k-LITE FULL, למרות שזה כביכול אמור להיות פחות טוב מהמדריך,
המצב השתפר מעט...אז כנראה שיש חומרה\מצבים מסויימים שדווקא החבילה המושלמת של המקודדים עושה את העבודה סבבה
אני עובד עם פנטיום 4 - 3000, עם כרטיס מסך מעפן רצח,
עשיתי את המדריך במלואו הרצתי HD 720P רץ חלק אבל אחרי שעה סרט פתאום יש גמגומים, או אם יש סצינות עשירות בסאונד ופרטים אז שוב יש קיטועים, 1080P אין מה לדבר,
בכל מקרה מחקתי הכל והתקנתי k-LITE FULL, למרות שזה כביכול אמור להיות פחות טוב מהמדריך,
המצב השתפר מעט...אז כנראה שיש חומרה\מצבים מסויימים שדווקא החבילה המושלמת של המקודדים עושה את העבודה סבבה