קניתי LCD 47 של חברת LG ויש לי מספר שאלות
קניתי טלויזיה FULL HD עכשיו חיברו לי את הכבלים הרגילים של הממיר של YES
לטלויזיה והאיכות תמונה לא כל כך טובה
אני רוצה לקנות כבלים מתאמים לחבר בין הממיר הרגיל של YES לטלויזיה
איזה כבלים צריך הבנתי שאני צריך את הכבל HD אבל בממיר של יס יש לי חיבור של ה21 פינים וRCA איך אפשר לשפר את התמונה ?
תודה מראש
לטלויזיה והאיכות תמונה לא כל כך טובה
אני רוצה לקנות כבלים מתאמים לחבר בין הממיר הרגיל של YES לטלויזיה
איזה כבלים צריך הבנתי שאני צריך את הכבל HD אבל בממיר של יס יש לי חיבור של ה21 פינים וRCA איך אפשר לשפר את התמונה ?
תודה מראש
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לממיר רגיל של YES אין יציאת HDMI. רק לממיר HD יש.
אם לטלוויזיה שלך יש כניסת SCART עדיף כבל SCART ל-SCART. אם אין (ויש SVIDEO) אז תשתמש בכבל SCART ל- SVIDEO.
אם לטלוויזיה שלך יש כניסת SCART עדיף כבל SCART ל-SCART. אם אין (ויש SVIDEO) אז תשתמש בכבל SCART ל- SVIDEO.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בלי קשר לממיר כרגע,תנסה לשחק עם ההגדרות ולכבות ולהדליק כל מיני מעבדים שאמורים לשפר את התמונה.אצלי במסך שהכל במצב OFF התמונה שמתקבלת היא טובה יותר.תנסה גם להוריד את החדות.בדרך כלל המתקינים לא ממש מכוונים את המסכים שם מתקינים.
לדוגמה בYES שאתה מעביר ערוץ אז יש לך את הזה שקופץ מלמטה לא רואים אותו נקי רואים את זה קצת רועד
וגם הם חיברו את הDVD בחיבור רגיל של RCA והתמונה הפתיחה של הDVD לא רואים אותו נקי יש רעידות כאלה והתמונה לא כזאת חדשה
לעומת מסכים שראיתי אצל אנשים והטלויזיה פחות איכותית
וגם הם חיברו את הDVD בחיבור רגיל של RCA והתמונה הפתיחה של הDVD לא רואים אותו נקי יש רעידות כאלה והתמונה לא כזאת חדשה
לעומת מסכים שראיתי אצל אנשים והטלויזיה פחות איכותית
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
את ה-DVD תחבר ב-COMPONENT (בהנחה שאין לך HDMI).
את הממיר תחבר כמו שהסברתי לך קודם.
דרך אגב, אצלי בסמסונג גם אם מחברים חיבור COMPOSITE פשוט - התמונה לא רועדת... אתה קנית LG (לטוב ולרע)...
את הממיר תחבר כמו שהסברתי לך קודם.
דרך אגב, אצלי בסמסונג גם אם מחברים חיבור COMPOSITE פשוט - התמונה לא רועדת... אתה קנית LG (לטוב ולרע)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תכנס לפורום כיולים ותלמד איך להוציא מערוץ 144 של YES את המקסימום - ערוץ המכיל מסכי כיול (Yes Impact) שעוצבו במיוחד ל-YES ע"י מנהלי האתר הזה. 
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 18/07/2008 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.