מאוכזב מ VMC מה מומלץ , מדיה פורטל או Sage ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Poko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני משתמש כבר כשנה ב VMC ומאוד מאוד מאוכזב. אני משתמש בה בשתי תחנות קצה שונות שמחוברות לשרת קבצים.

בכל קונפיגורציה אפשרית אני נתקע בסוף בבעיות תוכנה/חומרה/קודקים שכמעט ואי אפשר לפתור.

לדוגמה , בפעם האחרונה המחשב בסלון לאחר שבועיים שניגן רק Divx מסרב להראות Live TV (נתקע).

בקיצור , נמאס.

השאלה מה האופציות העדיפות - Media Portal או Sage ?

Media Portal מאוד קוסם לי בשל נושא ה Client/Server שנמצא בו וכן בגלל עדכון הסרטים האוטומטי בדומה ל My Movies.

אין לי ניסיון עם שניהם ואני לא יודע מה מציע יותר אפשרויות / יציבות.

מישהו כאן יכול לתת לי המלצה ?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

SAGETV יציב
MP מעולה ומלאה באפשרויות

אני מציע שתנסה את שתיהם, ואז תחליט

Slior
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

מנסיון אישי אני יכול להמליץ לך על מדיה פורטל.
עזבתי את ויסטה לפני שבועיים בערך אחרי הרבה עצבים שקיבלתי עליה (בעיקר בכל מה שקשור ל-LIVE TV) ואני נהנה מכל רגע.
התוסף של הסדרות למדיה פורטל פשוט מדהים...אין מילה אחרת, אתה חייב לנסות אותו!
כל זאת בהסתייגות אחת - לא ניסיתי עוד את ה-PVR שם כי עדיין לא מצאתי את הזמן לקנפג את הכל שם(נראה לי בכל אופן שאני ארד מכל הקטע של ה-PVR, זה יותר מדי התעסקות בשביל מעט מדי תמורה - איכות תמונה זוועתית ו-EPG שצריך להילחם בשבילו - נראה לי שהזמנה של YES MAX תסדר לי את העניין הזה).

Poko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה רבה.

מישהו עובד ב client/server ב mediaportal ?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

אם אתה מחפש יציבות, יכולות PVR ותצורת CLIENT/SERVER- אז SAGETV מובילה בתחום כיום במרחק רב מהאחרים.

אורן.

Poko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אורן,
לא ראיתי ב Sage פונקצייה כמו My Movies שגם מביאה נתונים על הסרטים מ IMDB וכדומה.

אני משתמש במדיה סנטר בעיקר כ PVR וממשק עיקרי לטלוויזיה אבל גם מחזיק ספריית סרטים גדולה של כטרה.

המדיה סנטר של ויסטה פשוט לא עובר את אשתי , נתקע , לא עובד באופן עקבי ובכלל דורש החלפה.

האם יש מדריך / הגדרות ל Sage בהם אוכל להשתמש

תודה מראש.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

SAGETV "מביא" נתונים מ-IMDB כולל תמונה וכיו"ב כך שלא תהיה לך בעיה עם פרטים על הסרטים שלך.

SAGETV מגיע עם ספר בפורמט PDF אשר נמצא בספריית ההתקנה.
דובר פה בפורום הרבה פעמים על התקנת SAGETV, טיפים וכו' - עשה חיפוש.

בכל אופן הדבר הכי "קשה" הוא נושא הגדרת ה-EPG - כל השאר אינטואיטיבי ומובנה בתוכנה.

אני בטוח שתהנה מהתוכנה - כ-PVR היא הטובה ביותר כיום בין תוכנות ה-WINDOWS (רצה גם על OSX ו-LINUX). ומנסיון של אחרים מקבילה ביכולות ל-MYTHTV שרצה תחת LINUX.

בהצלחה,
אורן.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shmil_y
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

ה-PVR נותן תמורה מעולה. אפשר בקלות להקליט סדרות, רואים מצויין והכי חשוב - לדלג על פרסומות. למי שיש כבר HTPC להתחיל להתעסק עם YES MAX וכו' נראה לי מיותר... (במיוחד למי שבהוט שצריך לשלם בנוסף על ממיר מקליט).
זה נכון שבהתקנה ראשונית לוקח זמן עד שהמדיה סנטר מתייצב והכל עובד כמו שעון, אבל לדעתי זה שווה את ההשקעה. קריאה פה בפורום ועזרה מאנשים יכולה להביא אותך יותר מהר לייצוב המערכת.
דווקא VMC היא התוכנה שהכי קל לקנפג איתה PVR, ולמתקדמים יש את MegaEPG להסדרת ה-EPG (אבל לא הכרחי).
מדיה פורטל תוכנה נחמדה אבל אין לה "killer features" על VMC, חוץ מעניין הסדרות שת'כלס אתה רואה את הסדרה וישר מוחק... ולקנפג את ה-PVR במדיה פורטל הרבה יותר מסובך מ VMC.
סגה היא לא חינמית ועולה כסף, כך שלפני שאתה משקיע בלקנות אותה תוודא שבאמת יש לה יתרונות על VMC.

bloodfist
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116

שליחה #10 

האמת שאני פחות או יותר במצב שלך, רק שלא היה לי הרבה זמן להתעסק עם שינוי תוכנה.
אני מרגיש שהמון דברים חסרים לי במדיה סנטר, וגם מה שאפשר לתקן עם פאצ'ים, אדאונים וכו' תמיד יעשו בעיות בסוף.
למשל ההקלטה, לפעמים ההקלטה כן מתבצעת בפורמט MPEG או מה שבחרתי ולפעמים זה פשוט לא עובד ומקליט בפורמט של מייקרוסופט, בלי להראות שום סימנים שהוא לא פועל. עוד דוגמה, ההזזה קדימה ואחורה של סרט עם האדאון הזה? פעם היה עובד, עכשיו הוא עובד רק אם אני מתחיל לשחק איתו, בלי זה הוא פשוט לא יעבוד וזה דיי מעצבן.
בקיצור לפי ההמלצות שלכם נראה לי שאני ינסה את SAGE, בתקווה שהיא תרצה אותי :P

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”