"יס" תממן טיפול לילד שצפה בפורנו
אני חושב שהשופט דווקא לא טמבל אלא פסק באלגנטיות, והכניס לאב רודף הבצע בהפוכה, ומבלי שהוא היה בכלל צריך להיכנס לסוגייה אם טיפול פסיכולוגי מוצדק או לא.
הוא כביכול זכה ב18000 אך לא יראה גרוש מזומן. הוא זכה במימון טיפול פסיכולוגי שהוא לא באמת צריך.
אני מניח שאבא כזה כבר חושב על איך הוא מתחמן את יס עם קבלות פיקטיביות אבל הם לא יפלו בפח הזה.
הוא כביכול זכה ב18000 אך לא יראה גרוש מזומן. הוא זכה במימון טיפול פסיכולוגי שהוא לא באמת צריך.
אני מניח שאבא כזה כבר חושב על איך הוא מתחמן את יס עם קבלות פיקטיביות אבל הם לא יפלו בפח הזה.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז בוא נראה, יש לנו כאן עסק עם הורה שמשאיר את בנו בן ה 10 לבד וללא השגחה בשעות הלילה המאוחרות ומגיע לו על זה פרס?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
שכחת שנת צפיה חינם ביס... הטבה בסך 2500-3000 ש"ח. אז זה לא בדיוק מה שקרה...moco כתב:אני חושב שהשופט דווקא לא טמבל אלא פסק באלגנטיות, והכניס לאב רודף הבצע בהפוכה, ומבלי שהוא היה בכלל צריך להיכנס לסוגייה אם טיפול פסיכולוגי מוצדק או לא.
אני מניח שאבא כזה כבר חושב על איך הוא מתחמן את יס עם קבלות פיקטיביות אבל הם לא יפלו בפח הזה....
הילד אגב בן 12 ולא 10, ויש הבדל(למרות שגם בגיל 10 לא יקרה כלום)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הילד היה בן 10 כשצפה בתועבה. לקח לתחנות הצדק כמעט שנתיים כדי לסיים את הפרשה.
מה שממש לא ברור לי בכך הסיפור זה למה האבא בכלל טרח להתחבר לערוצי הפורנו במקום להוריד בחינם את החומר הטוב מהרשת כמו כל בן אדם תרבותי?
מה שממש לא ברור לי בכך הסיפור זה למה האבא בכלל טרח להתחבר לערוצי הפורנו במקום להוריד בחינם את החומר הטוב מהרשת כמו כל בן אדם תרבותי?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני עדיין לא רואה את הסיבה שיס צריכה לדאוג לטיפול של הילד הזה.moco כתב:אני חושב שהשופט דווקא לא טמבל אלא פסק באלגנטיות, והכניס לאב רודף הבצע בהפוכה, ומבלי שהוא היה בכלל צריך להיכנס לסוגייה אם טיפול פסיכולוגי מוצדק או לא.
אני מניח שאבא כזה כבר חושב על איך הוא מתחמן את יס עם קבלות פיקטיביות אבל הם לא יפלו בפח הזה....
הם גוף פרטי, מה הם אשמים שהילד דפוק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה כנראה יוצא להם יותר זול מלהוכיח שהאבא לא כשיר להיות הורה.
הם לא, זה בדיוק היופי בפסיקה, להבנתי.zovirax כתב:אני עדיין לא רואה את הסיבה שיס צריכה לדאוג לטיפול של הילד הזה.moco כתב:אני חושב שהשופט דווקא לא טמבל אלא פסק באלגנטיות, והכניס לאב רודף הבצע בהפוכה, ומבלי שהוא היה בכלל צריך להיכנס לסוגייה אם טיפול פסיכולוגי מוצדק או לא.
הם גוף פרטי, מה הם אשמים שהילד דפוק....
נראה לך שהאבא יקח את הילד לפסיכולוג?
הרי זה קרה לפני שנתיים והוא לא לקח אותו. הוא לא תבע הוצאות בפועל אלא "בדיון אתמול בבית המשפט סיפר האב כי הוא ואשתו שוקלים לקחת את בנם לטיפול פסיכולוגי בעקבות הצפייה בערוצים". כן, אחרי שנתיים הם שוקלים
להבנתי השופט (בבית משפט לתביעות קטנות, אגב) לא רצה להיכנס לדיונים ארוכים שדורשים עדויות מקצועיות על הנזק או חוסר נזק פסיכולוגי.
הוא Called the father's bluff ואמר לו משהו כזה "רוצה טיפול פסיכולוגי לילד? קבל בכיף אם באמת תיקח אותו לפסיכולוג, אבל שום פיצוי במזומן" (חוץ מהפיצוי הסביר שמן הסתם, היה מקבל גם בלי תביעה).
כך האב כאילו זכה אבל בעצם לא קיבל כלום ממה שבשבילו טרח לתבוע.
(אגב, בינתיים אנחנו יודעים שהאבא דפוק, לא הילד )
משה
אתה צודק, התיחסתי ל17800 שהוא תבע עבור טיפול פסיכולוגי.sunny_jim כתב:שכחת שנת צפיה חינם ביס... הטבה בסך 2500-3000 ש"ח. אז זה לא בדיוק מה שקרה...moco כתב:אני חושב שהשופט דווקא לא טמבל אלא פסק באלגנטיות, והכניס לאב רודף הבצע בהפוכה, ומבלי שהוא היה בכלל צריך להיכנס לסוגייה אם טיפול פסיכולוגי מוצדק או לא.
הילד אגב בן 12 ולא 10, ויש הבדל(למרות שגם בגיל 10 לא יקרה כלום)...
פיצוי צרכני סביר הוא קיבל, הרי יס באמת פישלו, אבל אני די בטוח שהוא היה מקבל את זה גם בלי משפט.
הילד בין 12 עכשיו והיה בן 10 אז. את השנתיים שרד בלי טיפול פסיכולוגי
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

התביעות הן לא בגלל שיש עורכי דין. הם רק משרתים קהל של נצלנים קטנים שמחפשים את הקומבינה, זה כישלון חינוכי ולא בעיה משפטית.