פלזמה lg 50pg60ur או סמסונג A410.A450?
אודה על חוות דעתכם.
היום הייתי ב- BIGBOX, היו שם ה- A450, ה- LG 200R וה- PG60UR, אחת ליד השניה.
צפיתי בשידורי טלויזיה רגילים, ערוץ HD של תכנית מדעית כלשהיא ו- DVD של הסרט טיטניק.
הצבעים של שתי ה- LG נראו לי (ב- DVD וגם בטלויזיה) מעט דהויים יותר מאשר הסמסונג.
מבחינה טכנית נראה לי שהן כמעט זהות.
מבחינת מחיר, ה- PG60UR וה- A450 גם כן מאוד דומות.
מה המלצותיכם לגבי ה- PG60UR או הסמסונג?
ושאלת המשך, האם יש ערך מוסף בלרכוש בחנות כגון אמרגדון, לעומת קנייה במקום הזול ביותר שאמצא? (נניח - אבי סופר).
הנחת היסוד היא כמובן שתנאי הסף (כגון אחריות מהיבואן הרשמי) הם זהים.
ושאלה אחרונה, האם ב- 2 היבואנים המחיר כולל הובלה והתקנה?
תודה על העזרה.
היום הייתי ב- BIGBOX, היו שם ה- A450, ה- LG 200R וה- PG60UR, אחת ליד השניה.
צפיתי בשידורי טלויזיה רגילים, ערוץ HD של תכנית מדעית כלשהיא ו- DVD של הסרט טיטניק.
הצבעים של שתי ה- LG נראו לי (ב- DVD וגם בטלויזיה) מעט דהויים יותר מאשר הסמסונג.
מבחינה טכנית נראה לי שהן כמעט זהות.
מבחינת מחיר, ה- PG60UR וה- A450 גם כן מאוד דומות.
מה המלצותיכם לגבי ה- PG60UR או הסמסונג?
ושאלת המשך, האם יש ערך מוסף בלרכוש בחנות כגון אמרגדון, לעומת קנייה במקום הזול ביותר שאמצא? (נניח - אבי סופר).
הנחת היסוד היא כמובן שתנאי הסף (כגון אחריות מהיבואן הרשמי) הם זהים.
ושאלה אחרונה, האם ב- 2 היבואנים המחיר כולל הובלה והתקנה?
תודה על העזרה.
לדעתי סמסונג טובה יותר מאשר LG למרות שאני דיי אוהב את LG... באיזה תמונה ראית טוב יותר?
כמובן שחשוב מאד זה אחריות יצרן .... אתה יכול לקנות בארמגדון זה לא כל כך משנה מה שחשוב אחריות יצרן שיהיה כיוונים טובים לטלויזיה שאתה צופה בה(את זה יש רק בחניות מתמחות לדוגמאת ארמגדון)
כמובן שחשוב מאד זה אחריות יצרן .... אתה יכול לקנות בארמגדון זה לא כל כך משנה מה שחשוב אחריות יצרן שיהיה כיוונים טובים לטלויזיה שאתה צופה בה(את זה יש רק בחניות מתמחות לדוגמאת ארמגדון)
קשה להגיד...
ב- HD נראה לי שבסמסונג ראו פחות טוב.
בשאר הצבעים ב- LG נראו לי קצת חיוורים.
האם יש מישהו בפורום עם ה- LG?
בשאר הצבעים ב- LG נראו לי קצת חיוורים.
האם יש מישהו בפורום עם ה- LG?
קח בחשבון שקרוב לוודאי שני המסכים לא היו מכוילים כראוי ואי אפשר להשוות בינהם במצב הזה.הערך המוסף בחנוית המתמחות זה ששם קרוב לוודאי המסכים כן יהיו מכוילים וגם אם יהיו לך בעיות עם המסך (פיקסלים שרופים וכדומה) תוכל להעזר בחנות במקרה שהיבואן יעשה בעיות .
גם בחנויות מתמחות הכיול הוא מגמתיguy11 כתב:קח בחשבון שקרוב לוודאי שני המסכים לא היו מכוילים כראוי ואי אפשר להשוות בינהם במצב הזה.הערך המוסף בחנוית המתמחות זה ששם קרוב לוודאי המסכים כן יהיו מכוילים וגם אם יהיו לך בעיות עם המסך (פיקסלים שרופים וכדומה) תוכל להעזר בחנות במקרה שהיבואן יעשה בעיות ....
גם אם מגמתי,לפחות כיול בסיסי.toto1 כתב:גם בחנויות מתמחות הכיול הוא מגמתיguy11 כתב:קח בחשבון שקרוב לוודאי שני המסכים לא היו מכוילים כראוי ואי אפשר להשוות בינהם במצב הזה.הערך המוסף בחנוית המתמחות זה ששם קרוב לוודאי המסכים כן יהיו מכוילים וגם אם יהיו לך בעיות עם המסך (פיקסלים שרופים וכדומה) תוכל להעזר בחנות במקרה שהיבואן יעשה בעיות .......