פלסמה או LCD בצפיה בחדר מואר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם אני, LCD מראה תמונה סבירה בכל תנאי תאורה, פלזמה בתנאי אור מסויימים היא בלתי נסבלת, אם הסלון באמת כה מואר כפי שאתה מתאר אז LCD עדיפה ללא ספק.-david- כתב:אני אישית אוהב יותר LCD רק בגלל הבעיות עם האור
אבל זה שיקול שלך
LCD עושה פחות בעיות עם האור .....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם הסלון מואר מאוד, הבעיה היא פחות השתקפויות ויותר יכולת הפקת אור.
למסכי LCD יש יתרון ברור בתחום הזה. יש כמה שסקרתי שמגיעים אפילו ל-600 ניטים (דורש משקפי שמש לצפיה ממושכת...).
השאלה שלי היא אם הסלון כ"כ מואר, האם אפשר באופן נורמלי לצפות בטלויזיה כך? לי אישית אור רקע חזק מאוד מפריע, ללא קשר לטכנולוגיית הצפיה.
למסכי LCD יש יתרון ברור בתחום הזה. יש כמה שסקרתי שמגיעים אפילו ל-600 ניטים (דורש משקפי שמש לצפיה ממושכת...).
השאלה שלי היא אם הסלון כ"כ מואר, האם אפשר באופן נורמלי לצפות בטלויזיה כך? לי אישית אור רקע חזק מאוד מפריע, ללא קשר לטכנולוגיית הצפיה.
ב LCD הצפיה אפילו משתפרת בחדרים מוארים מאוד, אגב למה לא מייצרים יותר פלזמות עם יכולת פיזור אור כמו של LCD?oferlaor כתב:אם הסלון מואר מאוד, הבעיה היא פחות השתקפויות ויותר יכולת הפקת אור.
השאלה שלי היא אם הסלון כ"כ מואר, האם אפשר באופן נורמלי לצפות בטלויזיה כך? לי אישית אור רקע חזק מאוד מפריע, ללא קשר לטכנולוגיית הצפיה....
- oferlaor
- מנהל

ronn,
כי הפיזור הזה הורס את איכות התמונה (גם ב-LCD...).
ה-PV700 של פנסוניק היא כזו.
דווקא סמסונג התחילו להוציא מודלים של LCD (כבר דור שני) שמשתמשים בפאנל חיצוני מבריק, וזה נראה טוב בהרבה בעיני מהציפוי המאט שקיים כיום.
לא לשכוח שחברות כמו LG, פנסוניק ופיוניר מוציאים פלזמות מהדור האחרון עם יכולת בליעת אור מרשימה. נכון שהן עדיין מבריקות אך התוצר הסופי הוא שרואים את החזרי האור פחות ופחות.
דווקא סמסונג התחילו להוציא מודלים של LCD (כבר דור שני) שמשתמשים בפאנל חיצוני מבריק, וזה נראה טוב בהרבה בעיני מהציפוי המאט שקיים כיום.
לא לשכוח שחברות כמו LG, פנסוניק ופיוניר מוציאים פלזמות מהדור האחרון עם יכולת בליעת אור מרשימה. נכון שהן עדיין מבריקות אך התוצר הסופי הוא שרואים את החזרי האור פחות ופחות.
ה PV70 גם כזו?oferlaor כתב:ronn,
לא לשכוח שחברות כמו LG, פנסוניק ופיוניר מוציאים פלזמות מהדור האחרון עם יכולת בליעת אור מרשימה. נכון שהן עדיין מבריקות אך התוצר הסופי הוא שרואים את החזרי האור פחות ופחות....
ראיתי את ה A450 של סמסונג והיכולת בליעת אור שם די גרועה, ב PG200 קצת יותר טוב אבל גם לא מזעיר, למה הורס את איכות התמונה?
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

ב 50 אינטש שתיהן לא בתקציבoferlaor כתב:PV700 כוללת פיזור מלא + בליעת אור
ה-PV70 כולל רק בליעת אור...
ב 42 ה PV70 בתקציב.
אז עדיף לרדת ל 42" וללכת על ה PV70 או שיש לכם רעיון למשהו טוב ב 50 עד 10,000 שמתמודד עם תאורה בכבוד.
נגיד ה SAMSUNG Q91H לא תחיה בשלום עם אור? כי היא ב 50" נכנסת לתקציב
אם לא תחשיך את החדר בסצנות שחורות אתה תראה השתקפות כמו מראה, יש כאלה שמסתדרים עם זה, לי זה מאוד מפריע.barya כתב:ב 50 אינטש שתיהן לא בתקציבoferlaor כתב:PV700 כוללת פיזור מלא + בליעת אור
ה-PV70 כולל רק בליעת אור...
ב 42 ה PV70 בתקציב.
אז עדיף לרדת ל 42" וללכת על ה PV70 או שיש לכם רעיון למשהו טוב ב 50 עד 10,000 שמתמודד עם תאורה בכבוד.
נגיד ה SAMSUNG Q91H לא תחיה בשלום עם אור? כי היא ב 50" נכנסת לתקציב...
היום הייתי בעולם הקולנוע, חדר יחסית מואר, השחורים בפנסוניק PH10 ממש חיוורים לעומת ה LCD של טושיבה C3500,כמובן שבהחשכה המצב יתהפך, קיצר אם אתה רואה טלוויזיה בעיקר בחדר מוחשך, בשעות הערב וכו', אז פלזמה עדיפה, אם אתה צופה גם הרבה בשעות היום ו\או החדר מואר, אז LCD עדיפה.