c3500 ושאר ירקות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yochaiz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני באמצעו של תהליך לרכישת טלוויזיה, השימוש העיקרי שלה יהיו צפייה ביס (70% בערך) אך גם חיבור למחשב. ישיבה של כ3 מטר מול הטלוויזיה.
כמה התלבטויות ושאלות:

1. ממה שראיתי בפורום הזה ובפורומים אחרים פלזמה מתמודדת יותר טוב עם שידורי לווין וכבלים, אך גם ראיתי שיש לה בעיה עם הרבה אור, עד כמה הבעיה הזאת באמת קריטית? (בהנחה שהתקציב בין 7000- 8000 ומדובר בסלון מואר) .

2. מוכר בביג בוקס אמר לי שעם שידור של 3:4 המנועים של LG ו Samsung לא יודעים להתמודד והם מורחים אותו בצורה מאוד לא טבעית. מישהו שמע על זה או שזוהי מניפולצית מכירה זולה?

3. בהנחה שאני הולך על LCD, מישהו מכיר את הC3500 של טושיבה? (42")

4. בהנחה ואני אחליט על הפלזמה (אולי בעזרתכם האדיבה) , אילו דגמים טובים יש בטווח הנ"ל? (אפשר גם לחרוג קצת...)

אשמח לשמוע דעות ועצות,
תודה רבה ולילה טוב!

shldenon
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 299
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

גם אני חושב שבפלזמה רואים יותר טוב שידורי הוט ויס.
לגבי המתיחה במכשירי סמסונג ו LG .. קשקוש, את רוב הפאנלים מייצרת LG... גם לטושיבה.

בחיבור מחשב, אם כוונתך לקרוא כתבות ממרחק 3 מטרים במסך 42 זה מתיש ומעייף.

ה C3500 בסה"כ מכשיר טוב
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

אם כבר C3500 אז את דגם ה GP שאני לא יודע אם הוא עדיין נמכר.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

אתה מתכוון PG.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

איינשטיין כתב:אתה מתכוון PG.
...
יש מצב :lol:

rally11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104

שליחה #6 

כן, זה PG.

ronn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324

שליחה #7 

הטושיבה C3500 אכן אחלה מסך, מבין ה LCD בטווח המחירים השל 7-8K הוא תופס מקום של כבוד, אני אישית ראיתי אותו היום בעולם הקולנוע לצד פלזמה פנסוניק PH10 והפנסוניק החווירה לעומתו בשידור DVD, אין מושלם, בחדר חשוך פלזמה עדיפה, בחדר מואר LCD, בחיבור למחשב יש יתרון מסויים ל LCD, בשידורי ספורט יתרון מסויים לפלזמה, גם בשידורי כבלים יתרון מסוים לפלזמה, ב PS3 יתרון קל ל LCD, כל אחד צריך לעשות את החושבים עם עצמו, ישנה מגמה מסויימת בפורום די לקטול את ה LCD, זה ממש לא ככה, ישנן LCD שמציגות תמונה בכבלים לא פחות טובה מהפלזמות, כשם שישנן פלזמות שמציגות סרטים מהמחשב לא פחות טוב מ LCD, הפערים לא כאלה גדולים, זה לא שאם תיקח LCD לא תוכל לצפות בשידורי ספורט וכבלים, וזה לא שאם תיקח פלזמה אז תראה תמונת מחשב מתוחה ומזעזעת, האמת היא איפשהו באמצע, אני מבטיח לך שעם LCD של סוני בראביה תיראה אחלה תמונה בשידורי SD, כמו כן אני יכול להבטיח לך שבפלזמה של סמסונג תיראה אחלה תמונה מחשב, ההקצנות האלה די מופרזות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”