מה עדיף ? טיונר אאלוגי או טיונר דגיטאלי?
אין עדיפות לאופן שבו הערוצים מכוונים.
אם אתה מתכוון לטיונר דיגיטלי אמיתי, קריא תקן של שידורי רדיו דיגיטליים, אתה שם את כספך על קרן הצבי.
באם אתה מדבר על טיונר עם סקלה או טיונר עם תחנות ותצוגה דיגיטלית, אזי מדובר באותה הגברת בשינוי אדרת.
טיבו של הטיונר לא נמדד באופן שבוא התדר מוצג, אלא איך הוא נשמע.
שמעתי טיונרים אנלוגיים ודיגיטליים שנשמעים מעולה (כמו LINN, גם MAGNUM DYNALAB), ושמעתי טיונרים דיגיטליים ואנלוגיים שנשמעים כמו רדיו סיני זול של מכוניות.
אם אתה מתכוון לטיונר דיגיטלי אמיתי, קריא תקן של שידורי רדיו דיגיטליים, אתה שם את כספך על קרן הצבי.
באם אתה מדבר על טיונר עם סקלה או טיונר עם תחנות ותצוגה דיגיטלית, אזי מדובר באותה הגברת בשינוי אדרת.
טיבו של הטיונר לא נמדד באופן שבוא התדר מוצג, אלא איך הוא נשמע.
שמעתי טיונרים אנלוגיים ודיגיטליים שנשמעים מעולה (כמו LINN, גם MAGNUM DYNALAB), ושמעתי טיונרים דיגיטליים ואנלוגיים שנשמעים כמו רדיו סיני זול של מכוניות.
The Black Wax
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
משהו יכול לתת לי כיוון, כי להשוות טיונרים זה ממש לא לעניין.
תקציב של 1000 פלוס.....על מה כדאי לי ללכת?
אם אפשר הלצה לטיונר איכותי וטוב בטווח המחירים , כמו כן נניח אני הולך על וינטאג, אפשר דוגמא למכשיר ישן וטוב, בעל טיונר ששווה להשקיע בו....
תודה.
תקציב של 1000 פלוס.....על מה כדאי לי ללכת?
אם אפשר הלצה לטיונר איכותי וטוב בטווח המחירים , כמו כן נניח אני הולך על וינטאג, אפשר דוגמא למכשיר ישן וטוב, בעל טיונר ששווה להשקיע בו....
תודה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בתקציבך נראה לי שעדיף לקנות משומש. את ה-LINN אני לא מכיר, אבל לגבי מכשירי וינטאג' - לרובם, לפחות אלה מהפירמות המכובדות, יש טיונרים טובים. רק אין להם את הנוחות של זכרונות (חוץ מדגמים ספורים בעלי זכרונות מכניים, בד"כ עד 5).
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
רכשתי אותו היום.
טיונר LINN PEKIN במצב חדש לגמרי.
יד 1 מבן אדם מבוגר שבקושי השתמש בו, כולל ספרות מקורית,כבל אינטרקונקט רציני של LINN, אנטנה מקורית ועוד.
חיברתי אותו, ופשוט אין מילים, ישבתי עם הפרוספקט ביד ולא להאמין מה זה רק טיונר....אבל איזה טיונר!
צריך לשמוע בשביל להבין מה זה המכשיר הזה.
טיונר LINN PEKIN במצב חדש לגמרי.
יד 1 מבן אדם מבוגר שבקושי השתמש בו, כולל ספרות מקורית,כבל אינטרקונקט רציני של LINN, אנטנה מקורית ועוד.
חיברתי אותו, ופשוט אין מילים, ישבתי עם הפרוספקט ביד ולא להאמין מה זה רק טיונר....אבל איזה טיונר!
צריך לשמוע בשביל להבין מה זה המכשיר הזה.