DSP-AX1 YAMAHA לעומת AX5I PIONEER
האם כדאי ללכת על הרסיוור של ימהה הנל?לעומת הAX5I שברשותי?

מה קורה חברה מה שאלתי?
יש לי הצעה על יד 2 לימהה הנל!האם כדאי להחליף אותו במקום הAX5I שלי?

- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לי ניראה שאתה בהתקף שידרוגיטיס חמור ......
אל תמהר,תשווה,בלי זה לא תדע.
אל תמהר,תשווה,בלי זה לא תדע.
בוא נשים על השולחן!אני יכול ב2400 שח לקבל אותו!איך הוא לעומת הAX5I שלי?אני יודע שהוא היה ספינת הדגל של ימהה!אך שלי קצת יותר מתקדם!על מה הולכים?niko כתב:לי ניראה שאתה בהתקף שידרוגיטיס חמור ......![]()
אל תמהר,תשווה,בלי זה לא תדע....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ADICT,
זהו לא צ'ט. אנשים לא חיים כאן (למרות שלפעמים אני מקבל הרגשה שאני כן). הקפצה של השרשור שלך כל 15 דקות בטח לא מדרבנת אנשים לענות לך ברצינות, במיוחד כאשר הם רואים את 4 ההודעות שלך אשר פותחות שרשור זה.
אם נעזוב רגע את הטפות המוסר ונחזור לנושא השרשור, לא מזמן אמרת כי אתה מעדיף רק פיוניר כי זאת החברה שגדלת עליה. מה קרה אתה מתחיל לפזול?
זהו לא צ'ט. אנשים לא חיים כאן (למרות שלפעמים אני מקבל הרגשה שאני כן). הקפצה של השרשור שלך כל 15 דקות בטח לא מדרבנת אנשים לענות לך ברצינות, במיוחד כאשר הם רואים את 4 ההודעות שלך אשר פותחות שרשור זה.
אם נעזוב רגע את הטפות המוסר ונחזור לנושא השרשור, לא מזמן אמרת כי אתה מעדיף רק פיוניר כי זאת החברה שגדלת עליה. מה קרה אתה מתחיל לפזול?
זיו אניתמיד שמח לראות אותך ניקרא לדגל!!ziv_r כתב:ADICT,
אם נעזוב רגע את הטפות המוסר ונחזור לנושא השרשור, לא מזמן אמרת כי אתה מעדיף רק פיוניר כי זאת החברה שגדלת עליה. מה קרה אתה מתחיל לפזול?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הזכרתי כבר שהוצע לי אותו(DSP-AX1 YAMAHA)ב2400 לערך!לגבי תקציב כללי,3500!אל תישכח שבניתי על הAX5AI שיש לי אותו גם בחנות מסוימת למכירה(3 שנים אחריות)מצטער על הסלט!אך הימהה הזה באמת ניראה לי פגז!מה דעתך עליו?ziv_r כתב:מה התקציב לנושא?...
למרות אתה אומר שהוא אפילו לא 7.1 ערוצים?וללא מיקרופון?combina22 כתב:לי אישית יש ניסיון מעולה עם הAX1 -מגבר מדהים!!!... שבר אצלי את כל ציפיות השדרגתבהצלחה, המחיר שקיבלת מצויין!!
...
אז דרך אגב למה התפטרת ממנו?ובאיזה דרך? 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ADICT,
למה אתה משדרג?
במה אתה חושב שהרכישה החדשה תשפר את ה Setup הנוכחי?
combina22,
"עזוב אותך מיקרופון? תכוון לפי האוזן?" לא קיימת האוזן אשר תהיה מדוייקת במדידת SPL כמו מיקרופון.
למה אתה משדרג?
combina22,
"עזוב אותך מיקרופון? תכוון לפי האוזן?" לא קיימת האוזן אשר תהיה מדוייקת במדידת SPL כמו מיקרופון.
זיו ,אין לי קביעה נחרצת בעניין!בשביל זה הבאתי זאת לדיון....אך אם אתה שואל(ואשמח אם תאיר עיני ותכוון אותי אם ללכת עליו או לא)הרי הרסיוור הזה היה ספינת הדגל בזמנו!!מבחינת כוח והספק!הוא נותן אני מאמין מעל הAX5I שלי(אני משווה כי זה מה יש לי..)!יש לו הגברה של SHARC וBUR BROWN לכל ערוץ!(כיאה לספינת דגל)!ועד יתרונות שאני מאמין אתה יודע למנות יותר טוב ממני!למרות שהכיוון שלי היה עד לעכשיוAX5AI !שניהם בתקציב שלי!!מה עושים?ziv_r כתב:ADICT,
למה אתה משדרג?
combina22,
"עזוב אותך מיקרופון? תכוון לפי האוזן?" לא קיימת האוזן אשר תהיה מדוייקת במדידת SPL כמו מיקרופון....