צריך פיתרון מקורי לPS2
וואו כמה זמן לא היית פהי, מחודש לפני התערוכה...יפה לראות שהתקדמתם.
עכשיו,יש לי כורסא כזאת
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5882&perur=1&t=11
ומניסיון שומעים בה משחקים יותר טוב מרסיבר/רמקולים של הטלוויזיה שיש לי...
עכשוי,היום קיבלתי כבל קומפוננט כדי לשפר את האיכות לפזלמה,ושמתי לב שהכבלים של הקול ושל התמונה קרובים מדי ולא ניתן להפריד אותם[בניגוד לRCA,ואני צריך להפריד אותם כי המרחק בין הטלוויזיה לכורסא הוא 3 מטר]
אז השאלה שלי-איך אני יכול לראות בכבל קומפוננט וגם לשמוע בכורסא?
הייתי מחבר בחיבור האופטי אבל לכרוסא אין כזה...
יש למישהו רעיון? אולי יש איזה מפצל כניסות לPS2?שכאילו אפשר לחבר 2 טלווזיות לPS2 ( שאחד יהיה לתמונה ואחד לקול)
או אולי איכשהוא אני יכול לחבר את היציאה האופטית שבPS2 לRCA שבכורסא?
תודה מראש אל כל העזרה
עכשיו,יש לי כורסא כזאת
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5882&perur=1&t=11
ומניסיון שומעים בה משחקים יותר טוב מרסיבר/רמקולים של הטלוויזיה שיש לי...
עכשוי,היום קיבלתי כבל קומפוננט כדי לשפר את האיכות לפזלמה,ושמתי לב שהכבלים של הקול ושל התמונה קרובים מדי ולא ניתן להפריד אותם[בניגוד לRCA,ואני צריך להפריד אותם כי המרחק בין הטלוויזיה לכורסא הוא 3 מטר]
אז השאלה שלי-איך אני יכול לראות בכבל קומפוננט וגם לשמוע בכורסא?
הייתי מחבר בחיבור האופטי אבל לכרוסא אין כזה...
יש למישהו רעיון? אולי יש איזה מפצל כניסות לPS2?שכאילו אפשר לחבר 2 טלווזיות לPS2 ( שאחד יהיה לתמונה ואחד לקול)
או אולי איכשהוא אני יכול לחבר את היציאה האופטית שבPS2 לRCA שבכורסא?
תודה מראש אל כל העזרה
אחי,נראה לי שלא הבנת..[או שאני לא הבנתי אותך]ArturZ כתב:כבל מעריך RCA . FEMALE-MALE יש חיה כזאת בכל האורכים. אם לא אז תשתמש בAUDIO OUT של המסך או PRE OUT של הרסיבר.לאחר שתחבר אלהם את הPS2 .(את הרסיבר באופטי )....
את הPS2 אני יכול לחבר לרסיבר וטלוויזיה,אבל אני רוצה לכורסא.
עכשיו,החיבור של הPS2 תפוס על ידי הכבל קומפוננט,שאותו אינ צריך לחבר לטלוויזיה...אבל בגלל שאי אפשר להפריד את הכבלים של התמונה וכבלים של הסאונד [האדום לבן] אז אני לא יכול לחבר אותו לכורסא...
--------------- XXXXXXXX ------------------------- XXXXXXXX ----------------------
כאן הכורסא XXXXXXX כאן הפלייסטיישן XXXXXXX כאן הטלוויזיה
אז בעצם השאלה שלי-איך אי יכול לחבר את הכורסא לPS2 אם הכניסה של הכבל קומפוננט תפוסה?
בגלל זה חשבתי או על מפצל או על שימוש בחיבור אופטי של הPS2...אבל לכורסא אןי אותו.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
זה מאוד פשוט, בלי קשר להסבר שנתת.
לPS2 יש כבל מיוחד שמוציא COMPONENT ו 2 ערוצי אודיו ואופטי
את 2 ערוצי האודיו אתה צריך לחבר לכורסא והשאר הולך לטלוזיה.
מכיוון שהכורסא רחוקה אתה צריך כבל מאריך מהטלוזיה שם נמצאים החיבורי אודיו שאין איפה לחבר אותם כרגע אל הכורסא.
זה האופציה היחידה שלך.
קונים כבל מסוג RCA - FEMALE TO MALE, בצד אחד יהיה לך שני מחברי RCA שתחבר לכורסא כרגיל, מהצד השני שתי נקבות שאליהן יכנסו החיבורים הישירים מה PS2.
לגבי אופטי אין לך מה לעשות מכיוון שהכורסא לא מקבלת אופטי לכן תחבר ב RCA.
ממש לא מסובך.
מחברים כמו שאמרתי תמצא בהום סנטר או בכל חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים וכו'
לPS2 יש כבל מיוחד שמוציא COMPONENT ו 2 ערוצי אודיו ואופטי
את 2 ערוצי האודיו אתה צריך לחבר לכורסא והשאר הולך לטלוזיה.
מכיוון שהכורסא רחוקה אתה צריך כבל מאריך מהטלוזיה שם נמצאים החיבורי אודיו שאין איפה לחבר אותם כרגע אל הכורסא.
זה האופציה היחידה שלך.
קונים כבל מסוג RCA - FEMALE TO MALE, בצד אחד יהיה לך שני מחברי RCA שתחבר לכורסא כרגיל, מהצד השני שתי נקבות שאליהן יכנסו החיבורים הישירים מה PS2.
לגבי אופטי אין לך מה לעשות מכיוון שהכורסא לא מקבלת אופטי לכן תחבר ב RCA.
ממש לא מסובך.
מחברים כמו שאמרתי תמצא בהום סנטר או בכל חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים וכו'
עוד אפשרות..
אתה יכול להשתמש בגישור של הרסיבר..
לחבר את הכורסא ליציאות ה - Tape או Pre-Out או כל רסיבר וההגדרות שלו, של יציאות RCA.
אם אין לך ברסיבר את האפשרות הזאת,
אתה תמיד יכול להשתמש בחיבור אזניות:)
אתה צריך כבל כמו של רמקולים של מחשב. צד אחד חיבור אזניות שתחבר ליציאת האזניות ברסיבר, ובצד השני אדום לבד.. שתחבר לכורסא.
לחבר את הכורסא ליציאות ה - Tape או Pre-Out או כל רסיבר וההגדרות שלו, של יציאות RCA.
אם אין לך ברסיבר את האפשרות הזאת,
אתה תמיד יכול להשתמש בחיבור אזניות:)
אתה צריך כבל כמו של רמקולים של מחשב. צד אחד חיבור אזניות שתחבר ליציאת האזניות ברסיבר, ובצד השני אדום לבד.. שתחבר לכורסא.