פלייסטיישן 3 עקפה את XBOX 360 במכירות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מקור: עיתון "הארץ"
קונסולת הפלייסטיישן 3 של סוני הצליחה לגבור ב-1-5/08 על מכירותיה של קונסולת XBOX 360,המתחרה מבית מיקרוסופט,לראשונה מאז הושקה.וזאת,בעקבות שחרור משחקים בלעדיים לקונסולה ועלייה בביקוש לנגן הבלו ריי.סוני מכרה 1.2 מ' מכשירים ומיקרוסופט 1.12 מ'.
קונסולת הפלייסטיישן 3 של סוני הצליחה לגבור ב-1-5/08 על מכירותיה של קונסולת XBOX 360,המתחרה מבית מיקרוסופט,לראשונה מאז הושקה.וזאת,בעקבות שחרור משחקים בלעדיים לקונסולה ועלייה בביקוש לנגן הבלו ריי.סוני מכרה 1.2 מ' מכשירים ומיקרוסופט 1.12 מ'.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
השאלה היא האם ההפרש הזה יחזיק מעמד, או שזה משהו חד פעמי בגלל MGS4.
בכל מקרה, לא ברור באיזה מסגרת זמן נמכרו הקונסולות הנ"ל.
אבל אני מאמין שיהיו עוד פיקים כאלה - כשיצא KBP, וסביר להניח גם שכשיצא Killzone2.
בכל מקרה, לא ברור באיזה מסגרת זמן נמכרו הקונסולות הנ"ל.
אבל אני מאמין שיהיו עוד פיקים כאלה - כשיצא KBP, וסביר להניח גם שכשיצא Killzone2.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אותי מרשימה העובדה שה PS3 שיצאה שנה ומשהו אחרי ה XBOX360 הצליחה להדביק ואף לעבור אותה במכיורת, לא משנה מה הסיבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא לדבר על זה שזה אחד הכוננים היותר UPGRADEABLE שיש בשוק... אם לא זה הכי הכי.ride כתב:Huber,
ההימור של סוני להוסיף כונן בלו-ריי, לא רק שגרם לניצחון במלחמת הפורמטים, הוא גם זה שיביא לה לבסוף את הניצחון במלחמת הקונסולות...
עכשיו שהם יציעו (מישהו כבר ניסה את זה?) סרטים...
המצב רק ישתפר
תאמת, אני דיי מתפלא שאנשים קונים בכלל XBOX - אני פשוט שונא את מייקרוספט וכל החלונות הזה.
כל פעם שאני חושב על זה, שמכשיר - בכל רכיבים לא מתקדמים יותר ממחשב ממוצע ולא מדהים - נותן גרפיקה מטורפת - רק מוכיח כמה חלונות מסרסת את המחשב.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
lawpower, מי שקונה XBOX לא קונה בגלל MS, אלה למרות MS.
קונסולה קונים בשביל המשחקים (או במקרה של PS3 גם/רק בגלל ה-BLURAY)
אין ספק שMS טעו עם התמיכה ב-HD-DVD, אבל עכשיו יש הוכחה שהם ממשיכים לטעות עם אי-תמיכה ב-BLURAY.
XBOX עם BLURAY היה עוזר להם המון.
קונסולה קונים בשביל המשחקים (או במקרה של PS3 גם/רק בגלל ה-BLURAY)
אין ספק שMS טעו עם התמיכה ב-HD-DVD, אבל עכשיו יש הוכחה שהם ממשיכים לטעות עם אי-תמיכה ב-BLURAY.
XBOX עם BLURAY היה עוזר להם המון.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הבעייה המרכזית של XBOX360 הוא ממש לא ה BR אלא ה RROD. לי אישית ורבים אחרים זו נקודת המפנה שמכריעה בין רכישת PS3 ל XBOX360.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מיקרוסופט מהמרת על זה שחזון ההורדות התוכן ינצח את בלו ריי.ride כתב:צודק, ממש לא ברור לי הטמטום מאחורי ההחלטה לא להוסיף כרגע כונן כזהXBOX עם BLURAY היה עוזר להם המון.......
Ride, הניצחון של סוני ביפן זאת לא חוכמה, זהו מגרש הבית שלהם ורוב האנשים שם פשוט לא מודעים אפילו לקיומה של קונסולה אחרת פרט ל wii ששולטת ביד רמה ו PS3.
הניצחון בארה"ב אכן מזהיר וההימור המטורף של בלו ריי הצליח אם כי עדיין לא בגדול.
סוני עדיין מפסידים מיליארדים.
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בארץ יש אנשים שלא קונים אקסבוקס בגלל טבעת המוות, אבל במקומות שיש שוק רשמי, זאת לא צריכה להיות סיבה לפחד. אתה מקבל קונסולה עם שלוש שנות אחריות. מקסימום, יחליפו לך אותה. ממש לא סיבה לא לקנות.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אותי זה לא היה משכנע, מצטערMalcontent כתב:בארץ יש אנשים שלא קונים אקסבוקס בגלל טבעת המוות, אבל במקומות שיש שוק רשמי, זאת לא צריכה להיות סיבה לפחד. אתה מקבל קונסולה עם שלוש שנות אחריות. מקסימום, יחליפו לך אותה. ממש לא סיבה לא לקנות....
לא הייתי קונה מוצר שהייתי יודע שאחוז התקלות שלו כה גבוה.
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. אני מכיר אנספור מיקרים של אנשים שהתבאסו מאוד מקונסולה שהתקלקלה אחרי זמן ממש קצר והצטרכו להחליפה לפעמים גם פעמיים ושלוש, לא משהו שצריך לקרות במוצר יקר. היית קונה רסיבר שיש לו כ 33 אחוז להתקלקל?!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ומה קורה אחרי 3 שנים?
ולמה בכלל לקנות משהו שזה המצב איתו?Malcontent כתב:בארץ יש אנשים שלא קונים אקסבוקס בגלל טבעת המוות, אבל במקומות שיש שוק רשמי, זאת לא צריכה להיות סיבה לפחד. אתה מקבל קונסולה עם שלוש שנות אחריות. מקסימום, יחליפו לך אותה. ממש לא סיבה לא לקנות....
אתה יודע שיש לי בבית PS2 נראה לי משנת 2000 שעוד עובד - ועוד מוציאים לו משחקים
8 שנים ועוד עובד...
אז מה שוות 3 שנות האחריות?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כמה נקודות לכל מי שהגיבו:
1) למה לקנות משהו עם אחוז תקלות כל כך גבוה? הוזכר המספר 33%.
מעולם לא היו 33% תקלות באקסבוקס. תפסיקו לזרוק את הנתון המונפץ הזה, כי אין בינו ובין המציאות כל קשר. הנתון הזה הוזכר בראיון עם עובד בחנות אלקטרוניקה שפוטר מעבודתו, והוא אמר שאלו המספרים שבהם היה מדובר בחנות הספציפית שבה הוא עבד. מעבר לזה שאי אפשר להסיק מחנות אחת לכל העולם, אי אפשר לסמוך על דבריו של עובד שפוטר ובטח רצה לנקום במקום. בנוסף, מדובר על הדור הקודם. עם הפאלקון, יש הרבה פחות טבעות מוות מבעבר, ועובדה שיש אנשים, גם בארץ, שיש להם אקסבוקס כבר שנתיים-שלוש, ועדיין לא קיבלו את טבעת המוות.
2) למה בכלל לקנות מכשיר שיכול לעשות בעיות עם אחריות לשלוש שנים, כשאורך החיים שלו אמור להיות יותר משלוש שנים?
זאת שאלה הרבה יותר טובה, אבל האמת היא שכל מכשיר יכול לעשות בעיות. שלוש שנים זה אורך חיים יפה, במיוחד למכשיר שכבר קיים בשוק בערך שלוש שנים, ויש סיכוי גדול שבעוד שלוש שנים כבר יהיה בשוק המחליף שלו. היו גם PS2 שהתקלקלו. היו גם PS3 שהתקלקלו - כבר נטבע ברשת המונח "Yellow light of doom", המקבילה הפלייסטיישנית ל "Red ring of death" (רק שהיא הרבה פחות נפוצה). ואם כל מכשיר יכול להתקלקל, למה לא לקנות מכשיר שיש לו כמה וכמה משחקים בלעדיים מגניבים, שהרבה מהמשחקים הלא בלעדיים רצים יותר טוב עליו, שמקבל בלעדיות זמנית על הרבה יותר משחקים ושככל הנראה הבקר שלו יותר נח? אני בחרתי ב PS3 בגלל שהמשחקים הבלעדיים שלו מדברים אלי, אבל מי שלא מעניינים אותו קילזון ו god of war, בהחלט עשוי לעשות עסקה טובה אם יבחר באקסבוקס.
1) למה לקנות משהו עם אחוז תקלות כל כך גבוה? הוזכר המספר 33%.
מעולם לא היו 33% תקלות באקסבוקס. תפסיקו לזרוק את הנתון המונפץ הזה, כי אין בינו ובין המציאות כל קשר. הנתון הזה הוזכר בראיון עם עובד בחנות אלקטרוניקה שפוטר מעבודתו, והוא אמר שאלו המספרים שבהם היה מדובר בחנות הספציפית שבה הוא עבד. מעבר לזה שאי אפשר להסיק מחנות אחת לכל העולם, אי אפשר לסמוך על דבריו של עובד שפוטר ובטח רצה לנקום במקום. בנוסף, מדובר על הדור הקודם. עם הפאלקון, יש הרבה פחות טבעות מוות מבעבר, ועובדה שיש אנשים, גם בארץ, שיש להם אקסבוקס כבר שנתיים-שלוש, ועדיין לא קיבלו את טבעת המוות.
2) למה בכלל לקנות מכשיר שיכול לעשות בעיות עם אחריות לשלוש שנים, כשאורך החיים שלו אמור להיות יותר משלוש שנים?
זאת שאלה הרבה יותר טובה, אבל האמת היא שכל מכשיר יכול לעשות בעיות. שלוש שנים זה אורך חיים יפה, במיוחד למכשיר שכבר קיים בשוק בערך שלוש שנים, ויש סיכוי גדול שבעוד שלוש שנים כבר יהיה בשוק המחליף שלו. היו גם PS2 שהתקלקלו. היו גם PS3 שהתקלקלו - כבר נטבע ברשת המונח "Yellow light of doom", המקבילה הפלייסטיישנית ל "Red ring of death" (רק שהיא הרבה פחות נפוצה). ואם כל מכשיר יכול להתקלקל, למה לא לקנות מכשיר שיש לו כמה וכמה משחקים בלעדיים מגניבים, שהרבה מהמשחקים הלא בלעדיים רצים יותר טוב עליו, שמקבל בלעדיות זמנית על הרבה יותר משחקים ושככל הנראה הבקר שלו יותר נח? אני בחרתי ב PS3 בגלל שהמשחקים הבלעדיים שלו מדברים אלי, אבל מי שלא מעניינים אותו קילזון ו god of war, בהחלט עשוי לעשות עסקה טובה אם יבחר באקסבוקס.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

זה לא משנה אם זה 33% או 15%. מדובר באחוז גבוה בין אם מיקרוסופט מודה בו או לא.
יש להם הרבה משחקים אקסקלוסיביים מעולים כמו Gears Of War אבל אין מה לעשות. בארץ זאת רכישה מאוד יקרה ורצוי שיהיה מכשיר מספיק אמין
יש להם הרבה משחקים אקסקלוסיביים מעולים כמו Gears Of War אבל אין מה לעשות. בארץ זאת רכישה מאוד יקרה ורצוי שיהיה מכשיר מספיק אמין
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

Total sales:
Xbox 19.6 million
PS3 13.96 Million
(http://www.vgchartz.com/)
Monthly Sales:
In 2008 we start to see the PS3 pull ahead
Xbox PS3
Jan/2008 230,000 269,000
Feb/2008 255,000 281,000
Mar/2008 262,000 257,000
Apr/2008 188,000 187,000
May/2008 187,000 209,000
(http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11...
Xbox 19.6 million
PS3 13.96 Million
(http://www.vgchartz.com/)
Monthly Sales:
In 2008 we start to see the PS3 pull ahead
Xbox PS3
Jan/2008 230,000 269,000
Feb/2008 255,000 281,000
Mar/2008 262,000 257,000
Apr/2008 188,000 187,000
May/2008 187,000 209,000
(http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11...