הכנה לפני קבלת HDX900
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
avishaya,
אתה מתכוון לשים את הכונן הקשיח בתוך ה HD X 900 או חיצונית דרך USB?
אם פנימי, אזי עקוב אחר ההנחייה של Pavelz. במקרה זה, איך אתה מתכוון להעביר תכנים לתוך הכונן?
במידה ואתה מחבר את הכונן חיצונית דרך USB, השתמש ב NTFS והתחל להעתיק את התכנים שלך כבר אליו.
אתה מתכוון לשים את הכונן הקשיח בתוך ה HD X 900 או חיצונית דרך USB?
אם פנימי, אזי עקוב אחר ההנחייה של Pavelz. במקרה זה, איך אתה מתכוון להעביר תכנים לתוך הכונן?
במידה ואתה מחבר את הכונן חיצונית דרך USB, השתמש ב NTFS והתחל להעתיק את התכנים שלך כבר אליו.
HDX900
זיו
בהמשך לארדיסק חיצוני, ראיתי של-HDX יש חיבור אחורי של ESATA
האם לקנות ארדיסק עם חיבור ESATA או שזה לא משנה מי יודע כמה למהירות ?.
תכנים אני לא יעביר כרגע ברשת כי יש לי רק אלחוטי . המרחק גדול מהמחשב לסלון כדי להעביר בבית כבל רשת.
בהמשך לארדיסק חיצוני, ראיתי של-HDX יש חיבור אחורי של ESATA
האם לקנות ארדיסק עם חיבור ESATA או שזה לא משנה מי יודע כמה למהירות ?.
תכנים אני לא יעביר כרגע ברשת כי יש לי רק אלחוטי . המרחק גדול מהמחשב לסלון כדי להעביר בבית כבל רשת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מדבריך אני מבין כי אתה הולך לנייד כונן קשיח עם התכנים בין המחשב ל HD X 900.
היתרון של שימוש בכונן עם חיבור SATA הינו שהוא יאפשר לך שימוש באפליקציות ה NMT אך מעל פורמט ext2.
אם אין לך צורך באפליקציות אלו (מפורט בביקורת בדיוק מה משמעותן), כל כונן קשיח USB סטנדרטי יהיה מקובל.
היתרון של שימוש בכונן עם חיבור SATA הינו שהוא יאפשר לך שימוש באפליקציות ה NMT אך מעל פורמט ext2.
אם אין לך צורך באפליקציות אלו (מפורט בביקורת בדיוק מה משמעותן), כל כונן קשיח USB סטנדרטי יהיה מקובל.
יש לי My Book Home Edition של WD עם חיבור eSATA והתכוונתי לחבר אותו ל-ISTAR שהזמנתי (אתמול אחרי שקראתי את הסקירה של זיו) ולהשתמש בו גם לאפליקציות NMT. חוץ מזה יש בו היום קבצים (גיבוי). האם ה-ISTAR יפרמט לי אותו? אוכל להמשיך להשתמש בו גם כגיבוי מול WINDOWS או הוא יהיה חייב להיות יעודי רק ל-ISTAR?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מזרימי המדיה השונים לא מפרמטים כוננים קשיחים על דעת עצמם. יש להכנס לתפרטי מסויים, לעבור אזהרות לגבי הנעשה ורק לאחר מכן מתבצע תהליך הפירמוט.
על מנת לבצע את התקנת אפליקציות ה NMT, יש צורך לפרמט את הכונן הקשיח דרך תפריטי ה Setup. כמובן שבדרך זו כל הקבצים ימחקו ויש צורך לגבות אותן לפני התהליך.
לאחר שהכונן פורמט ל ext2 על מנת שיכיל את אפליקציות ה NMT, ניתן להשתמש בו תחת Windows באמצעות דרייבר מתאים.
על מנת לבצע את התקנת אפליקציות ה NMT, יש צורך לפרמט את הכונן הקשיח דרך תפריטי ה Setup. כמובן שבדרך זו כל הקבצים ימחקו ויש צורך לגבות אותן לפני התהליך.
לאחר שהכונן פורמט ל ext2 על מנת שיכיל את אפליקציות ה NMT, ניתן להשתמש בו תחת Windows באמצעות דרייבר מתאים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag