היום בדרך מאוד מקרית אחרי שחיברתי את המערכת למחשב הצלחתי להפריד את 4 הרמקולים שלי ל4 ערוצים שונים. הורדתי מן דגימה מהאתר של מיקרוסופט ואכן, נאמר בכל רמקול בנפרד את שמו (front right, back left....)..
בקיצור, השאלה שלי אם ישנם אלבומים שהוקלטו או מוקססו מחדש בצורה כזאת שהם מופיעים בDTS או לפחות ב4 ערוצים..
אם כן, איך פורמט כזה נקרא? איפה אני יכול לחפש את זה? למישהו יש איזה לינק לשיר לדוגמא שאני אוכל לראות במה מדובר?
אני פשוט קצר רוח וכולי ציפיה.
מוזיקה ב4 ערוצים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. יש פורמט ישן (שכבר לא נפוץ) שנקרא קוארדרופוני והוא הגיע על תקליטים.
2. יש אלבומים ב-DTS והם נקראים ...מממ....DTS....
3. יש פורמט DVD-A ויש פורמט SACD רב-ערוצי.
4. יש גם הופעות רגילות ב-DVD ו-BLURAY ומעט HD-DVD שהם גם רב ערוציים בפורמטים החדשים.
חוץ מהראשון כל השאר הם 5.1.
2. יש אלבומים ב-DTS והם נקראים ...מממ....DTS....
3. יש פורמט DVD-A ויש פורמט SACD רב-ערוצי.
4. יש גם הופעות רגילות ב-DVD ו-BLURAY ומעט HD-DVD שהם גם רב ערוציים בפורמטים החדשים.
חוץ מהראשון כל השאר הם 5.1.
לגבי ה-DTS-CD
חפש באתרי חיפוש הטורנטים תחת השם DTS, ותגביל את החיפוש לקטגורית
music או audio (לכל אתר יש את ההגדרות שלו), או שתגביל לפי גודל, בדרך כלל הקבצים ישקלו פחות מ-750 מ"ב. אם לא תעשה את ההגבלות, תקבל מאות תוצאות שרובן סרטים
ב-HD. זה עולם שלם ומדהים של פורמט המוסיקה הכי איכותי ומרשים שנוצר לדעתי, ולי אישית יש כבר קרוב ל-50 דיסקים כאלו שהורדתי וצרבתי. תהנה!
music או audio (לכל אתר יש את ההגדרות שלו), או שתגביל לפי גודל, בדרך כלל הקבצים ישקלו פחות מ-750 מ"ב. אם לא תעשה את ההגבלות, תקבל מאות תוצאות שרובן סרטים
ב-HD. זה עולם שלם ומדהים של פורמט המוסיקה הכי איכותי ומרשים שנוצר לדעתי, ולי אישית יש כבר קרוב ל-50 דיסקים כאלו שהורדתי וצרבתי. תהנה!