אפשר בבקשה FIRMWARE מעודכן לDIVX פיוניר DV383 וכן DV-470
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
את ה- FIRMWARE המקורי אתה יכול להוריד מהאתר של יבואן. T.R.
את הקבצים שלי מורידים מ EMULE . תעשה חיפוש ותרשום:
pioneer sickboy666
לדגם 470 או 575, הגירסה האחרונה הינה 1.5 . ב 383 ישנה רק גירסה אחת. ויש לך כאן לינק ישיר:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=5369
בהצלחה!
את הקבצים שלי מורידים מ EMULE . תעשה חיפוש ותרשום:
pioneer sickboy666
לדגם 470 או 575, הגירסה האחרונה הינה 1.5 . ב 383 ישנה רק גירסה אחת. ויש לך כאן לינק ישיר:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=5369
בהצלחה!
DVD 575
ל sickboy666 קודם כך אני רוצה להודות לך על העבודה הפנטסטית שאתה עושה פשוט מדהים!!!
ברשותי מכשיר מדגם 575 לפני כמה חודשים הורדתי גירסת עידכון שלך שמשנה את כל התפריטים לעברית .אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות איזה גירסה זו וכמו כן בכל הסרטים שאני רואה כשהתרגום מוגדר כרגיל יש תופעה מוזרה שחלק מהמילים הראשונות של המשפט מתחילים בשורה השנייה של התרגום תופעה אשר לא קוראת שהתרגום מוגדר כקטן אבל בקושי ניתן לראות אותו.
ברשותי מכשיר מדגם 575 לפני כמה חודשים הורדתי גירסת עידכון שלך שמשנה את כל התפריטים לעברית .אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות איזה גירסה זו וכמו כן בכל הסרטים שאני רואה כשהתרגום מוגדר כרגיל יש תופעה מוזרה שחלק מהמילים הראשונות של המשפט מתחילים בשורה השנייה של התרגום תופעה אשר לא קוראת שהתרגום מוגדר כקטן אבל בקושי ניתן לראות אותו.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

אתה צריך להמיר את הכתוביות בתוכנות כמו SUBFIX או SUBCONVERTER . הם יקצרו את השורות ארוכות.
כתוביות נמוכות בפיוניר 470
היי
יש לי פיוניר 470 עם עדכון של פיוניר הבעיה היא שכשיש כתוביות שמצפצלות לשתי שורות
השורה התחתונה נמוכה מידי ולא רואים אותה, האם התקנה של גרסה 1.5 sickyboy666 תעזור ?
אם כן אז :
1. איך אני יכול לדעת מה הגירסה שמוקנת אצלי ?
2. האם אני יכול להתקין ישירות את גירסה 1.5 ? או שצריך להתקין כמה גרסאות בדרך ?
תןדה...
יש לי פיוניר 470 עם עדכון של פיוניר הבעיה היא שכשיש כתוביות שמצפצלות לשתי שורות
השורה התחתונה נמוכה מידי ולא רואים אותה, האם התקנה של גרסה 1.5 sickyboy666 תעזור ?
אם כן אז :
1. איך אני יכול לדעת מה הגירסה שמוקנת אצלי ?
2. האם אני יכול להתקין ישירות את גירסה 1.5 ? או שצריך להתקין כמה גרסאות בדרך ?
תןדה...
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

1. יש לך גירסה מקורית.לא גירסה שלי.אין מה לבדוק.
2. ניתן לעדכן ישירות לכל גירסה שתרצה (ולחזור אחורה עם עידכון ישן יותר באותה מידה).
* בעניין של כתוביות נמוכות, תעביר את המכשיר למצב של PAL. רשום לך בספר הוראות איך. או אם אתה כבר מעדכן עם העידכון שלי, ישנה אופציה חדשה בתפריטים כדי לשנות שיטת שידור בין PAL ל NTSC (או מצב אוטומתי).
בהצלחה!
2. ניתן לעדכן ישירות לכל גירסה שתרצה (ולחזור אחורה עם עידכון ישן יותר באותה מידה).
* בעניין של כתוביות נמוכות, תעביר את המכשיר למצב של PAL. רשום לך בספר הוראות איך. או אם אתה כבר מעדכן עם העידכון שלי, ישנה אופציה חדשה בתפריטים כדי לשנות שיטת שידור בין PAL ל NTSC (או מצב אוטומתי).
בהצלחה!
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
הי בחור בריא 66
לא מצאתי ב emule את הקובץ, ובכלל יש לי בעיות עם השירות הזה ועם bitronnet?
כנראה שה router שקיבלתי ממקום העבודה ומקונפג ע"י ה ISP חוסם את בפורטים הרלונטים.
אשמח לספק כתובת דוא"ל למישהו שיכול לשלוח לי את הקבצים האלו.
תודה,
בעז
כנראה שה router שקיבלתי ממקום העבודה ומקונפג ע"י ה ISP חוסם את בפורטים הרלונטים.
אשמח לספק כתובת דוא"ל למישהו שיכול לשלוח לי את הקבצים האלו.
תודה,
בעז
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
איך מעבירים לPAL בפיוניר 470
אולי אפשר לקבל הסבר איך מעבירים לPAL בפיוניר 470
לא כלכך הסתדרתי עם מה שכתוב בחוברת הוראות
כבר מצאתי ההסבר בפורום הזה תודה..
לא כלכך הסתדרתי עם מה שכתוב בחוברת הוראות
כבר מצאתי ההסבר בפורום הזה תודה..