מעוניין לרכוש מסך 42 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

השימושים שלי הם 50% הוט, 25% סרטים מהמחשב ו 25% PS3.
עשיתי קצת חיפוש בפורום והבנתי שהמומלצת ביותר היא הפיוניר קורו, והשניה הכי מומלצת זה הפנסוניק והסמסונג Q91 ומחליפתה A450.
ממה שאני מבין על LCD אין מה לדבר שכן היתרון היחיד שיש ל LCD זה שהוא יותר זול במסכי FULL HD, מרחק הצפיה שלי הוא 3 מטר , המסך הוא לחדר השינה, ככה שאני לא ממש צריך FHD , מה גם שבמרחק הנ"ל הוא לא ממש רלוונטי, יחד עם זה הבנתי שבשידורי SD פלזמה עדיפה הרבה יותר, ככה גם בשידורי ספורט, ואילו בשידורי HD וסרטים מהמחשב LCD ופלזמה באותה הרמה (מסכי HDR כמובן).
קיצר מכל הבלאגן שעשיתי אז אכן מה שמומלץ לי לרכוש זה המסכים שציינתי?
הייתי בחנות (מחסני חשמל, אלמ, HI FI) ישר הפנו אותי למסכי LCD כמו הסוני ברביה, טושיבה C3500, ואחרים, דיי הייתי בטוח שאני קונה LCD כמו מרבית האנשים שאני מכיר, אבל אז גיגלתי והגעתי לפורום הנחמד הזה שמקריאה בו הגעתי למסקנה שלכל שימוש פלזמה עדיפה בהרבה (מלבד קריאת טקטים וגלישה באינטרנט שזה גם ככה אני לא מתכוון לעשות).

אז כמו שזה ניראה כדאי לרכוש את הפלזמה החדשה של סמסונג A450, היא גם זולה הרבה יותר ממסכי ה LCD שהראו לי, אני לא מבין אם פלזמה כ"כ יותר טובה למה רוב האנשים רצים אחרי מסכי ה LCD, מה גם שמסכי ה LCD כפי שציינתי יקרים הרבה יותר, קיצר סתם חפרתי, שאלה תחתונה ללכת ולרכוש את הסמסונג A450 ולסיים את סוגיית הרכישה עוד בתחילתה? :)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לאתר! :D

נראה שעשית מחקרון רציני ופרודקטיבי (כן ירבו...) ולמעשה ענית לעצמך.... :D
גם אני ממליץ על ה-PN42A450 אבל רק לאחר בדיקת עינייך.

Log_On
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אין סכנת צריבה בפלזמה ב- PS3 ובמחשב?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

(Y)

אני ממליץ לך לבדוק גם את הפנסוניק 42PV70 (מהסדרה היוצאת - סדרה 10). ניתן להשיג אותה בערך באותו מחיר כמו הסמסונג.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

איינשטיין כתב:(Y)

אני ממליץ לך לבדוק גם את הפנסוניק 42PV70 (מהסדרה היוצאת - סדרה 10). ניתן להשיג אותה בערך באותו מחיר כמו הסמסונג.
...
אתה בטוח?
אני הבנתי שאת הסמסונג אפשר להוציא ב 7000 ש"ח כולל הובלה, התקנה וכבל איכותי, ממה שאני רואה הפנסוניק נושקת יותר לכיוון ה 8-8.5K.

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

nils3373 כתב:ברוך הבא לאתר! :D

...
תודה, האמת שראיתי אותה רק בדיסק של טושיבה בא.ל.מ, ראיתי את ה Q91 בשידורים אחרים ודי אהבתי, מה שכן בא.ל.מ ראיתי את הפלזמה הנ"ל ליד ה LCD FHD החדש של סמסונג, וב LCD ראו הרבה יותר חד וטוב, אז זה מאוד הלחיץ אותי שאולי בשידורי HD רואים טוב יותר ב LCD, אבל אז הבחנתי שזה מסך FHD וכניראה שההבדל נבע מכך ולא משוני הטכנולוגיה, נכון?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

ronn כתב:
איינשטיין כתב:(Y)

...
אתה בטוח?
אני הבנתי שאת הסמסונג אפשר להוציא ב 7000 ש"ח כולל הובלה, התקנה וכבל איכותי, ממה שאני רואה הפנסוניק נושקת יותר לכיוון ה 8-8.5K.
...
קפוץ לחנות מתמחה שמציגה את שני המסכים, תצפה בתכנים שאתה רוצה, ואז תחליט אם שווה להוסיף 1000 ש"ח או לא.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

ronn כתב:
nils3373 כתב:ברוך הבא לאתר! :D

...
תודה, האמת שראיתי אותה רק בדיסק של טושיבה בא.ל.מ, ראיתי את ה Q91 בשידורים אחרים ודי אהבתי, מה שכן בא.ל.מ ראיתי את הפלזמה הנ"ל ליד ה LCD FHD החדש של סמסונג, וב LCD ראו הרבה יותר חד וטוב, אז זה מאוד הלחיץ אותי שאולי בשידורי HD רואים טוב יותר ב LCD, אבל אז הבחנתי שזה מסך FHD וכניראה שההבדל נבע מכך ולא משוני הטכנולוגיה, נכון?
...
בלי לפגוע בא.ל.מ., חנויות מסוג זה לא מחברות את הטלוויזיות בצורה מיטבית, שלא נדבר על כיול.
אם אתה רוצה להשוות - גש לחנות מתמחה.
אני כבר ראיתי תמונה זוועתית בפיוניר קורו שעמדה ליד טושיבה... :lol:

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

טוב, מקודם הייתי שוב בא.ל.מ, הם שמו את גירסאת ה 50 אינץ של הסמסונג A450 (פלזמה), ההשתקפות פשוט נוראית, בסצנות רבות אני מרגיש כאילו אני מככב בסרט, אגב זה היה גם ב LCD FULL HD של סמסונג, כניראה שתיהן עשויות זכוכית, ניראה לי שזה מוריד את הסמסונג מהפרק מבחינתי (אני לא מתכוון לראות טלוויזיה רק בחושך מוחלט).

הבנתי שבפנסוניק אין השתקפות, כמו ב LCD, זה נכון? בשביל זה אולי כן שווה להוסיף 1000 שח כי זה ממש הציק לי, למישהו יש תפנסוניק ויכול לתת תשובה?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

זה לא מדוייק. כדאי שתעשה קצת חיפוש באתר, oferlaor התייחס לזה מספר פעמים.

לי יש 50PV70 וההשתקפויות (הקלות) לא מפריעות. בסדרה 10 של פנסוניק אכן יש שיפור בנושא זה. ישנו דגם נוסף (PV700) שנראה מט (דומה ל-LCD). עופר התייחס לזה בסקירה של 50PV700 באתר.

בנוסף, לדעתי ההכללה שעשית לגבי סמסונג אינה במקום... תנאי התאורה בחנות הם בד"כ גרועים יותר משמעותית ממה שיהיה לך בבית (עם כל החלונות/מנורות)...

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

איינשטיין כתב:זה לא מדוייק. כדאי שתעשה קצת חיפוש באתר, oferlaor התייחס לזה מספר פעמים.

לי יש 50PV70 וההשתקפויות (הקלות) לא מפריעות. בסדרה 10 של פנסוניק אכן יש שיפור בנושא זה. ישנו דגם נוסף (PV700) שנראה מט (דומה ל-LCD). עופר התייחס לזה בסקירה של 50PV700 באתר.

בנוסף, לדעתי ההכללה שעשית לגבי סמסונג אינה במקום... תנאי התאורה בחנות הם בד"כ גרועים יותר משמעותית ממה שיהיה לך בבית (עם כל החלונות/מנורות)...
...
זה בקניון, יש שם אור סביר, כמה עולה ה PV700? יש עוד פלזמות שנראות מט?
עידכון: מצאתי בזאפ את ה PV700 רק בגודל 50 אינץ, אני מחפש 42 אינץ, מה גם שניראה לי שגם אם יש 42 אינץ היא לא בתקציב שלי.
איפה יש את ה PV70 בתצוגה מוארת יחסית, ומה מחירה?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

לא בטוח שיש את PV700 ב-"42. לא מכיר עוד פלזמות כאלה.
PV70 נמצאת בתצוגה בחנויות מתמחות רבות (באיזור חיפה ראיתי אותה גם באניגמה וגם בלגאסי אודיו).

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

איינשטיין כתב:לא בטוח שיש את PV700 ב-"42. לא מכיר עוד פלזמות כאלה.
PV70 נמצאת בתצוגה בחנויות מתמחות רבות (באיזור חיפה ראיתי אותה גם באניגמה וגם בלגאסי אודיו).
...
ומה עם ה PH10? היא יותר זולה, היא גם מפזרת אור כמו LCD? אגב מה עם היטאצי? התקשרתי מקודם לחנות מתמחה ואמרו לי שם שפנסוניק, היטאצי ופיוניר הן אלה שמתמודדות עם ההשתקפות הכי טוב מהפלזמות.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

אין לי PH10, אז אני לא יודע. ה-PH10 היא רק מוניטור (ללא רמקולים).
פיוניר עדיפה אך יקרה יותר.

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

איינשטיין כתב:אין לי PH10, אז אני לא יודע. ה-PH10 היא רק מוניטור (ללא רמקולים).
פיוניר עדיפה אך יקרה יותר.
...
זה ברור, אבל הציעו לי את ה PH10 יחד עם רמקולים מתנה, כך שזה בסדר, השאלה איך היא באמת בעניין ההשתקפות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”