שלום רב לחברי הפורום הנכבדים.
הייתי מעוניין לקבל המלצה לדגם למסך דק, להלן הנתונים:
מרחק צפיה: 2.5-3 מטר (חשבתי על גודל 42)
מקור שידור: אך ורק מחשב כאשר 90% מהתכנים הם סרטים וסדרות בפורמט DIVX, חלקם באיכות טובה יותר וחלקם פחות, מין הסתם הם גם מגיעים ביחסים שונים (3:4 ו9:16).
מעוניין גם להשתמש במסך מעט למשחק מחשב ולגלישה באינטרנט.
חיבורים דרושים: מה שיוצא לי כרגע מהכרטיס מסך זה חיבור VGA רגיל וDVI. הייתי מעוניין להתחבר דרך הDVI.
HD: אסתפק בשלב זה ב HD Ready (כלומר 720) משיקולי מחיר למרות שאני מבין שעם Full HD אני אוכל לקבל רזולציה גבוהה יותר.
אחריות: חשוב לי שתהיה לא רק בתאוריה ואני מוכן לשלם על זה. הדבר האחרון שבא לי זה לרוץ אחרי ספקים.
רמקולים מובנים: לא חובה ואם יש אז האיכות לא משנה. לסאונד אני משתמש במערכת.
הטלוויזיה תהיה תלויה על הקיר אם זה משנה למישהו.
החדר קצת מואר אבל לא משהו קיצוני.
מאוד חשוב שהטלוויזיה תדע לקחת תמונה של 3:4 ולהציג אותה בצורה נורמלית. למרות שנשמע לי הגיוני שאם אין את הלוגיקה הזאת בטלוויזיה ניתן להוריד נגני וידאו למחשב שעושים את זה.
כמו כן יש לי העדפה מסוימת לLG כיוון שאני מכיר איזה ספק אמין וזול.
אודה מאוד לכל מי שיכול להמליץ ולכוון.
תודה
דבר אחרון ששכחתי, תקציב: באופן עקרוני אני יכול להרשות לעצמי גם 20 אלף אם זה משהו ששווה את זה אבל כיוון שאני לא פריק של איכות ואין לי צורך ממשי בHD 1080 אני מעוניין להוציא עד 8000.
בקשה להמלצה. נתונים מפורטים.
-
godu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
תנסה את הLCD החדשה של סמסונג - LA40A450 אשר מתאימה לתכנים (מחשב), למרחק ולתקציב (תשאר עם עודף של מעל ל-1000 ש"ח). היא אינה FHD אלא HDR וזה אכן מספיק למרחק הצפיה שלך. הייתי ממליץ לך גם על סוני אבל הדגמים החדשים עדיין לא הגיעו בצורה רשמית או בכלל.