כבלים
שלום,
אשמח להמלצתכם לגבי חנות לרכישת כבלים - כבל רמקול (לא יקר מאוד אבל גם לא זול?), כבלי סטריאו וכבלי וידאו.
אני מוצא את עצמי כל פעם מתלבט מול סטנד מאעפן בהום סנטר או ביג בוקס (שהם היחידים שפתוחים כשיש לי כמה דקות אחרי העבודה בדרך הביתה...).
למשל לקראת בואה של פלזמה אני צריך קומפוננט.
הלך הכבל האופטי בין הדיוידי לרסיבר.
אשמח לכל עצה באזור ת"א רבתי
שח
אשמח להמלצתכם לגבי חנות לרכישת כבלים - כבל רמקול (לא יקר מאוד אבל גם לא זול?), כבלי סטריאו וכבלי וידאו.
אני מוצא את עצמי כל פעם מתלבט מול סטנד מאעפן בהום סנטר או ביג בוקס (שהם היחידים שפתוחים כשיש לי כמה דקות אחרי העבודה בדרך הביתה...).
למשל לקראת בואה של פלזמה אני צריך קומפוננט.
הלך הכבל האופטי בין הדיוידי לרסיבר.
אשמח לכל עצה באזור ת"א רבתי
שח
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כל חנות סטראו יעודית
(אבל, אתה צריך לדעת מה אתה רוצה לפני שאתה בא -- או להפך - אל תקנה שום דבר בשני הביקורים הראשונים)
(אבל, אתה צריך לדעת מה אתה רוצה לפני שאתה בא -- או להפך - אל תקנה שום דבר בשני הביקורים הראשונים)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מהכרותי את התחום, מחירי אמצע - בין 150 ל 500 ש"ח לכבל (יש פשוטים ב 50-100 ויקרים מאוד בקרוב ל 1000).MartinHSabag כתב:כמה חשבת להוציא על הכבלים?...
ראיתי כמה סדרות של מונסטר בביג בוקס, ראיתי כמה NO NAMES בהום סנטר, לא זוכר מתי לאחרונה ראיתי חנות עם סטנד של ויואנקו והאם הם נחשבים טובים בתחום.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אמצע של מה?
עם כבלים בעשרות אלפי דולרים לשני מטר לצד, זה אפילו לא האמצע של הקרסול....
בכל מקרה, במחירים הללו יש לך דיי הרבה אפשרויות ואני לא בטוח שתשמע הבדלים.
האם ניסית כבר, או שאתה מחפש רק כבל שבנוי טוב?
כי אם אתה שומע הבדלים, אתה חייב לבדוק את הסינרגיה של הכבל עם המערכת שלך..
עם כבלים בעשרות אלפי דולרים לשני מטר לצד, זה אפילו לא האמצע של הקרסול....
בכל מקרה, במחירים הללו יש לך דיי הרבה אפשרויות ואני לא בטוח שתשמע הבדלים.
האם ניסית כבר, או שאתה מחפש רק כבל שבנוי טוב?
כי אם אתה שומע הבדלים, אתה חייב לבדוק את הסינרגיה של הכבל עם המערכת שלך..
- michael123
- חבר מכור קשה

לא ממש.tobenary כתב:אם בקשר לאופטי, חבל להשקיע הרבה. , המידע דיגיטלי, או שעובר או שלא.!...
זה לא TCP/IP, יש שגיאות בהתאם לקצב העברה ואיכות הכבל, וזה משפיע על הצליל בסופו של דבר.
יש באתר audioholics סקירה של כבלי HDMI ואף תמונה של מסך כאשר כבל HDMI לא תומך בקצב. אז מסטבר שזה לא בינאי
ואם כבר הלכת לביג בוקס. ואתה רוצה כבלים איכותיים לרמקולים.
תקח את הערכה של monster לכבלי רמקולים. (אחוריים, קדמיים וכו')
בסופו של דבר זה משתלם, אפילו עם המחירים הגבוהים של ביג בוקס. אה ואל תשכח לבקש הנחה. הם יורידו לך עוד כמה שקלים. ככה אתה יכול להיות שקט שקנית משהו נורמלי (באמצע) מבלי לשבור תוכנית חיסכון.
אה....וכבלים לוידאו ולסטריאו, תשאיר למקום אחר.
בהצלחה...
תקח את הערכה של monster לכבלי רמקולים. (אחוריים, קדמיים וכו')
בסופו של דבר זה משתלם, אפילו עם המחירים הגבוהים של ביג בוקס. אה ואל תשכח לבקש הנחה. הם יורידו לך עוד כמה שקלים. ככה אתה יכול להיות שקט שקנית משהו נורמלי (באמצע) מבלי לשבור תוכנית חיסכון.
אה....וכבלים לוידאו ולסטריאו, תשאיר למקום אחר.
בהצלחה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
קניית כבלים בתקציב שתכננת היא בזבוז כסף, לדעתי. אם יש לך מערכת Hi End ואתה רוצה לשפר את הסאונד שלה , עליך לשלש (לפחות) את הגבול העליון של התקציב. ואם יש לך מערכת פשוטה, תוכל להסתפק בכבלים שעלותם לא עוברת את 100 ש"ח.
ויטלי
- michael123
- חבר מכור קשה

בארץ סטאנדים איכותיים הם יקרים, ATACAMA HI-FI יעלה לך כ-3000 שקל (רק עם 2 מדפים).שח_מט כתב:לא צריך אודיופילי עם כל המשככים וכו' אבל שיהיה פרקטי (מגבר מנורות, פטיפון) ורצוי יפה - כמה קומות שאפשר לשים בסלון בצד בלי לקבל צעקות של האישה...MartinHSabag כתב:אודיופילי או שייראה יפה ?......
היו פה פרסומות של חברה טורקית (שהיא גם משום מה לא ממש זולה), אבל הייתי אומר שזה יותר רהוט מאשר סטאנד למערכת.
לגבי הכבלים, הייתי מציע לקנות בראנד שמתמחה בסטיראו (יש הרבה). תקרא ב-audioreview ביקורות.