טייפ קסטות אקאי
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא יודע אם תמצא מעבדה שמתמחה דווקא באקאי. לדעתי אתה צריך לפנות למעבדה או טכנאי שהם פשוט אנשי מקצוע טובים ויוכלו לתקן אותו (בהנחה שלא נדרש איזה חלק מיוחד, שהסיכוי להשיגו עלול להיות קלוש. מה אופי התקלה?).
dragon שלום
הטייפ הזה AKAI GX-F91 ויש לו מנגנון שפותח את דלת פתח הכנסת/הוצאת הקסטה באופן אלקטרוני.המנגנון הזה חדל מלפעול וזה משבית את המכשיר.
כך שאני צריך טכנאי שמבין במערכת הזו -ולדעת לאבחן את התקלה ולתקנה.
(האמת היא-שאני חושש שאין כאן בארץ מישהוא שיכול לטפל בזה,אבל אני בעל אמונה
)
הטייפ הזה AKAI GX-F91 ויש לו מנגנון שפותח את דלת פתח הכנסת/הוצאת הקסטה באופן אלקטרוני.המנגנון הזה חדל מלפעול וזה משבית את המכשיר.
כך שאני צריך טכנאי שמבין במערכת הזו -ולדעת לאבחן את התקלה ולתקנה.
(האמת היא-שאני חושש שאין כאן בארץ מישהוא שיכול לטפל בזה,אבל אני בעל אמונה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
זה נשמע כתקלה פשוטה יחסית. אולי הבעיה היא רק במכניקה של המנגנון האלקטרוני. אולי השתחרר שם איזה קפיץ או משהו.
קח את זה למעבדה בסיסית שנראית לך אמינה, ותבקש הצעת מחיר לתיקון... מה כבר יש להפסיד...
קח את זה למעבדה בסיסית שנראית לך אמינה, ותבקש הצעת מחיר לתיקון... מה כבר יש להפסיד...
dragon כתב-roypeles כתב:זה נשמע כתקלה פשוטה יחסית. אולי הבעיה היא רק במכניקה של המנגנון האלקטרוני. אולי השתחרר שם איזה קפיץ או משהו.
קח את זה למעבדה בסיסית שנראית לך אמינה, ותבקש הצעת מחיר לתיקון... מה כבר יש להפסיד......
גם לי זה נשמע כתקלה פשוטה. ייתכן שזו אפילו רצועה שנגמרה, או מגע לא תקין. אתה זקוק להמלצות על מעבדות?
בדקתי את המנגנון ואף החלפתי (ליתר בטחון) גם רצועה-נראה לי שזו תקלה יותר עמוקה .
לצערי אני לא מבין גדול בסבך הג'ונגל של רכיבי המכשיר,ולכן קיוויתי למצוא איזה "בלבוסטה" שמבין עניין.
תודה לכם.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
tascam -ראיתי את הקישור שהעלת.נכנסתי ואכן נראה שהאיש גם בעל מקצוע וגם אוהב את אשר הוא עושה.הרקורד שהוא מציג-נראה מרשים,הבעיה היא (כנראה)איך מגיעים אליו מאזור השפלה.כנראה אצטרך לעשות יום ניווט וטיול.
בכל אופן-תודה על העזרה.
בכל אופן-תודה על העזרה.
יש טלפון באתר...
רב סרן-רועי קליין.