תקיעות בפופקורן בניגון 1080p מהארד-דיסק חיצוני

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
יוני פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הבעיה אינה מתרחשת לאורך כל הסרט, אלא בעיקר בקטעים רוויי אקשן. ההארד החיצוני הינו מסוג MyBook ומחובר דרך USB. למישהו יש מושג מה מקור הבעיה?
אגב ניגון סרטים דרך הרשת הוא בכלל קטסטרופה, כנראה בגלל שהמהירות הינה 10/100 ולא 10/1000.
בכל אופן, איך מתגברים על התקלות הנ"ל ומנגנים סרטים חלק?

תודה רבה

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אצלי בעיות דומות נפתרו באמצעות המרת קובץ הסרט לפורמט TS באמצעות תוכנה
חינמית בשם TS MUXER.ההמרה אורכת כחמש דקות והכל מסתדר.זיו הסביר
באחד השירשורים שהבעייה נעוצה בדרכי המרת קבצי הבלו ריי היוצרים פרופיל אותו מתקשה הסטרימר לפענח.ההמרה לקובץ TS יוצרת פרופיל תקין עבור המכשיר ואין
אגב שום ירידה באיכות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #3 

yoro11,
הפתרון שאתה מתאר הינו עבור קידודים לא סטנדרטיים. קיימים כיום שני קבוצות עיקריות שאני מכיר אשר מפיצים שחרורים כאלו. אגב, קידודים אלו לא עובדים בצורה תקינה גם על ה 6500.
עבור קידודים אלו בלבד אני משתמש ב tsMuxerGUI על מנת לשנות את הקונטיינר ל TS. מכיוון שזה לא מערב קידוד מחדש, איכות הוידאו והאודיו נשארת זהה.
כמובן שפתרון זה איננו אידיאלי כי הוא מחייב המרות מסויימת, פעולה שאני לא סובל לעשות ולכן אני לא משתמש בקידודים מהקבוצות הבעייתיות.
אני זוכר כרגע רק שם אחד של הקבוצה הבעייתית: BD5.x264-REFiNED עבור שחרורים של 4GB~
או BD9.x264-REFiNED עבור שחרורים בגודל של 9GB~.

הבעיה שהחבר יוני מתאר הינה שונה, בעיית קצב נתונים לא אמורה להתקיים כאשר המקור הינו כונן קשיח USB.
אין קשר למהירות הרשת, הרי רשת של 10/100 אמורה לאפשר קצב נתונים גבוה בהרבה מהקצב הקיים כיום בכותרים הכי תובעניים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”