התלבטות בין מספר מסכי שארפ
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בדוק באתר ראלקו (היבואן): http://www.ralco.co.il/?catid={D73517D4 ... B280AC8536}
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
הדגם בעל מעבדי התמונה הטובים ביותר הינו 42WD1 בעל מעבד תמונה MJC היוצר עומק תמונה, ובעצם מחקה תגובה של 100 HZ , התנועה חלקה יותר, גם הפנל הינו מתקדם יותר ובעל שחורים טובים יותר. 42AD5 הינו למעשה אותו פנל ומכשיר כמו הSA1 ללא עיבוד תמונה מתקדם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא זכור לי שבדקנו את המסכים הללו באתר, היבואן לא ממש בקשר איתנו לצערי.
תודה !sceptre כתב:הדגם בעל מעבדי התמונה הטובים ביותר הינו 42WD1 בעל מעבד תמונה MJC היוצר עומק תמונה, ובעצם מחקה תגובה של 100 HZ , התנועה חלקה יותר, גם הפנל הינו מתקדם יותר ובעל שחורים טובים יותר. 42AD5 הינו למעשה אותו פנל ומכשיר כמו הSA1 ללא עיבוד תמונה מתקדם....
האם בעיקרון אתה ממליץ על המסך הזה ?
יש לי היום שארפ 32", ואני מאוד מרוצה, לכן חשבתי לחפש דווקא מסכים של החברה הזו.
מעבד ה MJC נותן את אותו ההפקט כמו המובי פלוס של סמסנוג או הדיגיטל נטורל מואשין של פיליפס.זה נותן אפקט של תוכנית ריאלטי וזה לא משהו שנעים לצפות בו.לא יצא לי לצפות יותר מידי זמן במסכי 100 הרץ אבל אני בספק אם זה נותן אפקט דומה.בכל אופן שזה לא יהווה שיקול לקניה כי גם ככה זה מיותר לדעתי.(מנסיון).sceptre כתב:הדגם בעל מעבדי התמונה הטובים ביותר הינו 42WD1 בעל מעבד תמונה MJC היוצר עומק תמונה, ובעצם מחקה תגובה של 100 HZ , התנועה חלקה יותר, גם הפנל הינו מתקדם יותר ובעל שחורים טובים יותר. 42AD5 הינו למעשה אותו פנל ומכשיר כמו הSA1 ללא עיבוד תמונה מתקדם....
כדי להיות בטוח שהבנתי -42AD5 הוא אותו הדבר כמו 42WD1, או שהוא כמו ה-SA1 ?sceptre כתב:הדגם בעל מעבדי התמונה הטובים ביותר הינו 42WD1 בעל מעבד תמונה MJC היוצר עומק תמונה, ובעצם מחקה תגובה של 100 HZ , התנועה חלקה יותר, גם הפנל הינו מתקדם יותר ובעל שחורים טובים יותר. 42AD5 הינו למעשה אותו פנל ומכשיר כמו הSA1 ללא עיבוד תמונה מתקדם....
נראה לי שגם ה-42AD5 וגם ה-42WD1 הם מסדת AQUOS, ואילו ה-SA1 לא ? האם זה מדוייק ? ואם כן, איזה מסך ביניהם בכל זאת עדיף ?
אם אני לא טועה ה SA1 הוא דגם ממש ישן.משהו מוזר שהיה לי ב WD1 ,זה בסצנות קצת חשוכות ברגע שהיה סאונד אז כל התמונה היתה נהיית ממש עוד יותר חשוכה וכאילו הצבעים היו נחלשים,ככה שבזמן דו שיח הייתי ממש מקבל מסך מהבהב.בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הממיר או שיש אות חלש או משהו כזה,אבל במסך הנוכחי זה לא קורה.כדי שתבדוק את זה לפני הרכישה כי זה מבאס לגמרי.ועוד משהו,המסך הראשון הגיע עם 8 פיקסלים שרופים והשני עם 2 והיבואן לא הסכים להחליף שוב ואילץ אותי לבצע ביטול עיסקה (לשמחתי).לתשומת ליבך.ולשאלה שלך אז ה AD הוא כמו ה WD .דדמה לי גם שה AD מיוצר ביפן לעומת ה WD שבטיוואן אם אני זוכר נכון מה שהיה רשום על האריזה.
אם ה-AD וה-WD זהים, אז למה ה-WD יקר יותר בכ-1000 ש"ח ?guy11 כתב:אם אני לא טועה ה SA1 הוא דגם ממש ישן.משהו מוזר שהיה לי ב WD1 ,זה בסצנות קצת חשוכות ברגע שהיה סאונד אז כל התמונה היתה נהיית ממש עוד יותר חשוכה וכאילו הצבעים היו נחלשים,ככה שבזמן דו שיח הייתי ממש מקבל מסך מהבהב.בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הממיר או שיש אות חלש או משהו כזה,אבל במסך הנוכחי זה לא קורה.כדי שתבדוק את זה לפני הרכישה כי זה מבאס לגמרי.ועוד משהו,המסך הראשון הגיע עם 8 פיקסלים שרופים והשני עם 2 והיבואן לא הסכים להחליף שוב ואילץ אותי לבצע ביטול עיסקה (לשמחתי).לתשומת ליבך.ולשאלה שלך אז ה AD הוא כמו ה WD .דדמה לי גם שה AD מיוצר ביפן לעומת ה WD שבטיוואן אם אני זוכר נכון מה שהיה רשום על האריזה....