לכל בעלי ה40A450 של סמסונג (כמוני) יש לי 3 שאלות חשובות כדי
-
gadits
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- שם מלא: אלעד אקרמן
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום גם אני רכשתי את אותו הדגם LA40A450 ויש לי 3 שאלות
1. האם גם אצלכם מרגע שאתם לוחצים על כפתור ההדלקה לוקח כ4 שניות עד שהטלויזיה נדלקת?
2. האם גם אצלכם מעבר בין SURCE של כניסות לוקח כמה שניות?
3. האם גם אצלכם אתם חייבים לכוון את השלט של הטלויזיה בדיוק אל הנקודה בטלויזיה וכל שינוי אחר בזווית הוא לא מזהה את הלחיצות על הכפתורים?
אנא עיזרו לי ...כי אני לא יודע אם זה מצב רגיל או תקול
1. האם גם אצלכם מרגע שאתם לוחצים על כפתור ההדלקה לוקח כ4 שניות עד שהטלויזיה נדלקת?
2. האם גם אצלכם מעבר בין SURCE של כניסות לוקח כמה שניות?
3. האם גם אצלכם אתם חייבים לכוון את השלט של הטלויזיה בדיוק אל הנקודה בטלויזיה וכל שינוי אחר בזווית הוא לא מזהה את הלחיצות על הכפתורים?
אנא עיזרו לי ...כי אני לא יודע אם זה מצב רגיל או תקול
-
gadits
-
- חבר פעיל

דור לגבי השלט ...האם אתה חושב שזה במכוון ככה על מנת למנוע לחיצות בטעות על השלט שיגרמו לטלויזיה להעביר תחנה...אז המפתחים של סמסונג כיוונו את השלט ככה שרק אם הוא מכוון במדוייק הוא מפעיל?Dor007 כתב:כל השלושה בדיוק כמו אצלי....
וחוץ מזה אני מרוצה מאוד מאוד מהטלוויזיה אפילו בשידורי SD.....על HD בכלל אין מה לדבר וזה באמת כמו שמיהו ציין פה פעם שכאילו התמונה יוצאת מן המסך מרוב שהיא חדה
חיברתי לממיר דוקסיס דרך כבל SCART TO SVIDEO איכותי שעלה לי 70 ש"ח
ההגדרות שלי בטלוויזיה הן
STANDARD MODE
CONTRAST=90
SHARPNESS=65
BRIGHTNES=50
COLOUR=55
DNR=OFF
DYNAMIC CONTRASY=LOW
BLACK STRECH=LOW
החלקת קצוות =ON
ערוצים שרואים מצויין = ערוץ 2 ערוץ 10 ערוצי הסרטים למיניהם
ערוצים שרואים גרוע= נשיונל גיאוגרפיק וערוצי הספורט
אני מחובר בכבל RF ואני רואה מצויין.
gadits מאיפה רכשת תכבל? הממיר שלך הוא דוקסיס כסוף?
לפי מה כיילת? עשיתי תהגדרות שרשמת כמו אצלך אם אני לא טועה ורואים הרבה יותר טוב סרטים דרך הPS3 רגילים לא HD.
גם אצלך יש מריחות בשידורי כדורגל?
בקשר לשלט :
לפי דעתי סמסונג עשו את זה בכוונה למרות שלי זה די מפריע שאני צריך לכוון אותו בדיוק לכיוון הטלויזיה, למה אני גם במחשב שהטלויזיה בדרך כלל פועלת ואני חייב לקחת תשלט ביד ולכוון אותו, אבל כשאני מול הטלויזיה זה מצויין.
לפי מה כיילת? עשיתי תהגדרות שרשמת כמו אצלך אם אני לא טועה ורואים הרבה יותר טוב סרטים דרך הPS3 רגילים לא HD.
בקשר לשלט :
לפי דעתי סמסונג עשו את זה בכוונה למרות שלי זה די מפריע שאני צריך לכוון אותו בדיוק לכיוון הטלויזיה, למה אני גם במחשב שהטלויזיה בדרך כלל פועלת ואני חייב לקחת תשלט ביד ולכוון אותו, אבל כשאני מול הטלויזיה זה מצויין.
-
gadits
-
- חבר פעיל

את הכבל רכשתי מחנות במתחם התחנה החדשה בת"אDor007 כתב:אני מחובר בכבל RF ואני רואה מצויין.
בקשר לשלט :
לפי דעתי סמסונג עשו את זה בכוונה למרות שלי זה די מפריע שאני צריך לכוון אותו בדיוק לכיוון הטלויזיה, למה אני גם במחשב שהטלויזיה בדרך כלל פועלת ואני חייב לקחת תשלט ביד ולכוון אותו, אבל כשאני מול הטלויזיה זה מצויין....
כן הממיר שלי הוא דוקסיס כסוף ופאנל קידמי שחור
לגבי הגדרות הכיול שלי....אהבת אותן?
הגדרתי בשיטת הניסוי והטעייה שמתי בהתחלה הכל על פול וראיתי למה זה גורם
ולאט לאט התחלתי להוריד קונטרסט מכיוון ששמתי לב שהוא שורף את התמונה
לאט לאט גם הורדתי SHARPNESS ששמתי לב שגורם לגרעיניות בתמונה ...הורדתי עד לאיזון מושלם מבחינתי של מקסימום חדות לפני שהתמונה הופכת לגרעינית
את הDNR ביטלתי לגמרי מכיוון שהוא מורח את התמונה.
וכן גם אצלי שידורי כדורגל רואים ***!!!
-
gadits
-
- חבר פעיל

אינשטיין האם גם אתה בעל הטלוויזיה הנ"ל?איינשטיין כתב:כדי לשפר את איכות התמונה ב-SD עדיף להוריד את ה- Sharpness למינימום....
כי בדקתי גם את האפשרות להורדת הSHARPNESS למינימום אך התמונה המתקבל כשהוא על 0 מרוחה לגמרי והכיתוב ניראה מעוגל ולא הכי ברור
הדיפולט של הטלוויזיה הזאת בהגדרות יצרן הוא SHARPNESS=40
אבל לפי דעתי התמונה המתקבלת טובה יותר כשהוא על 65
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לי יש 37A450 בחדר השינה.gadits כתב:אינשטיין האם גם אתה בעל הטלוויזיה הנ"ל?איינשטיין כתב:כדי לשפר את איכות התמונה ב-SD עדיף להוריד את ה- Sharpness למינימום....
כי בדקתי גם את האפשרות להורדת הSHARPNESS למינימום אך התמונה המתקבל כשהוא על 0 מרוחה לגמרי והכיתוב ניראה מעוגל ולא הכי ברור
אבל לפי דעתי התמונה המתקבלת טובה יותר כשהוא על 65...
- piggythrower
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
יש לך גם את 3 התופעות שהוא דיבר עליהם בטלויזיה שלך?איינשטיין כתב:לי יש 37A450 בחדר השינה.gadits כתב:אינשטיין האם גם אתה בעל הטלוויזיה הנ"ל?איינשטיין כתב:כדי לשפר את איכות התמונה ב-SD עדיף להוריד את ה- Sharpness למינימום....
אבל לפי דעתי התמונה המתקבלת טובה יותר כשהוא על 65......
-
gadits
-
- חבר פעיל

בזמנו גם אני רציתי לרכוש את הR81 המהוללת ואפילו התייצבתי בחנות של ארמגדוןudiko כתב:יש מישהו שיכול להפנות לסיקור על הטלוויזיה הזו או להשוות אותה לאחרת?
מוזר כי הביקורות היו טובים על הדגם הקודם....
אך שוד ושבר ....הכרטיס לא עבר
אם אני זוכר נכון לא ממש התלהבתי מהתמונה והצבעים של הR81 לא בחיבור למחשב ולא בצפייה בטלוויזיה
לעומת זאת ב40A450 רואים פשוט מדהים!!! ומכל זווית!!!
בחיבור למחשב סירטי HD נראים כאילו המציאות מתרחשת מולך
בחיבור לHOT בשידורי SD ערוצים 2 ו10 וגם ערוצי הסרטים רואים מצויין!!!
לעומת זאת יש את המחלות שיש לכל LCD ובערוצים בהם איכות השידור לא משהו כמו נשיונל גיאוגרפיק או ערוצי הספורט למיניהם...רואים גרוע כמו בכל LCD אחרת מבחינת מריחת התמונה....אבל זה לא קשור לבעיה של סמסונג אלא לטכנולוגיה שנקראת LCD...למי שזה מפריע שיקנה פלזמה חחח
משהו אחד שממש ממש היפנט אותי אל הטלוויזיה הזאת זה הצבעים שהיא מסוגלת להציג
פשוט ווואווווו.......16 טריליון גוונים לא הולכים ברגל
ובניגוד להמון מסכי LCD שראיתי גם כשהשידור הוא *** הצבעים הם מצויינים ושחור לא נראה כמו פלטה אלא אתה רואה מגוון רחב של גוונים שמרכיבים את השחור....בעיקר אם צופים בחדשות והמגיש לובש חליפה שחורה...אז רואים כל כפל וקמט בבגד.
וזה הודות לקונטרסט של 1:10,000
בXBOX360 בחיבור HDMI אתה פשוט נשאב אל תוך התמונה
אז חברים בלב שלם אני אומר לכם מדובר בטלוויזיה מצויינת אין שום מריחות והתמונה חלקה ויפה ברוב המקרים( תלוי בערוץ)
טלוויזיה מצויינת!!!