מגבר עד 3.5K
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מהמר שעם ה LINN התוצאה שתתקבל תהיה הטובה מבין השלושה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
זה לא (רק) עניין של עצלות. אדם פרטי הוא לא חנות, וכמו שלא הייתי רוצה שמשהו יתנחל בביתי עם הרמקולים שלו ויפריע את מנוחת והתנהלות הבית לפרק זמן ארוך - לא אעשה זאת לאחרים. האפשרות להשאלה נראית סבירה יותר - תלוי במוכר.אתה לא יכול לקחת איתך את הרמקולים ? לא הייתי מתעצל , חבל להצטער אחר כך....
אכן יש לי חולשה ל-Hi-Fi בריטי אבל בהחלט גם אחרים באים בחשבון אבל או שלהם אני יכול להאזין בנחת או שכרגע הם לא בשוק כיד שניה.ישנה סיבה שבחרת דווקא שלושה מגברים מהאי הבריטי ?...
אגב - מגברי שפופרות הם לא בסקופ שלי - מסיבות פרקטיות בלבד.
אייל, ההימור מהכרה של ה-Majik או מנסיון עם דגמים אחרים של LINN? למיטב זכרוני לא התלהבת בעבר מרוקסן, תוכל לפרט?אני מהמר שעם ה LINN התוצאה שתתקבל תהיה הטובה מבין השלושה...
מבחינת מוניטין טוב יש לשלשת החברות אולי ל-MF ו-LINN מעט יותר. אני לא חושב שבחירה בכל אחד מהם תהיה ממש נפילה - אבל אם יש מי שיכול להשוות לפחות בין שניים מהדגמים - זה מאד יעזור.
תודה
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
המלצה לגבי התהליך: אם זה מיד שניה ואתה קונה מאדם סביר, תסכם איתו בכתב שאתה לוקח את המגבר לנסיון לתקופה של 48 שעות ומשאיר צ'ק בטחון. אותו אדם יוכל לפדות את הצ'ק רק בגמר התקופה.
לגבי מגברים: תבדוק גם Naim 92Pre/90Power, עלות משוערת 2500 ש"ח, או Naim Nait5 בטיפה יותר. שניהם עדיפים בהרבה על ה-Linn Majik.
לגבי מגברים: תבדוק גם Naim 92Pre/90Power, עלות משוערת 2500 ש"ח, או Naim Nait5 בטיפה יותר. שניהם עדיפים בהרבה על ה-Linn Majik.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
לעולם לא הרגשתי בכאלו תופעות...
אני יכול לנחש שהצלצולים הם תנודות קטנות של הרמקול??
יכול להיות שכדאי לך למלא אותו בחול (יש פתח ייעודי לכך) ואז זה יקנה לו יציבות, זה בכל מקרה מומלץ...
מעבר לזה, הסיבה לכך יכולה להיות בעיה בהגברה הנוכחית שלך או ש"נפלת" על רמקול תקול

אני יכול לנחש שהצלצולים הם תנודות קטנות של הרמקול??
יכול להיות שכדאי לך למלא אותו בחול (יש פתח ייעודי לכך) ואז זה יקנה לו יציבות, זה בכל מקרה מומלץ...
מעבר לזה, הסיבה לכך יכולה להיות בעיה בהגברה הנוכחית שלך או ש"נפלת" על רמקול תקול
לא, הצלצולים באים בבירור מהוופרים - רואים בעין שבתזוזה חזקה של הוופר הטבעצ שנמצאת סביב הכיפה (השפיץ) גורמת לצלצולים. מדובר בעוצמות יחסית גבוהות ובקטעים מסוימים (אני יכול לשלוח את הקטע).אני יכול לנחש שהצלצולים הם תנודות קטנות של הרמקול??...