Pioneer VSX-LX51

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
falconf1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הרסיבר החדש מופיע באתר פיוניר אירופה

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/9 ... index.html

בקרוב LX71 ו LX81

:twisted: :twisted: :twisted:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 354 פעמים

שליחה #2 

תסלח לי אך הוא נראה צעצוע!(לפחות בפאנל האחורי!)מקדימה כולם יפים ומושקעים!(כמו כריכה של כל מוצר!!) :!: :!: :D :) עוד סיבה להמשיך להיאחז בAX5I !!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #3 

נראה כמו צעצוע?
אני מבין שאתה מורעל על הרסיבר שלך, אך אתה צריך להבין כי הרסיברים המדוברים פשוט הרבה יותר משוכללים ו Future Proof לעומת מה שיש ברשותך.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

ziv_r כתב:נראה כמו צעצוע?
אני מבין שאתה מורעל על הרסיבר שלך, אך אתה צריך להבין כי הרסיברים המדוברים פשוט הרבה יותר משוכללים ו Future Proof לעומת מה שיש ברשותך.
...
זיו אני לא מורעל!אולי מודע לאכויות שלו!אך אם תביט ברסיוור החדש הנל בפאנל האחורי,תראה קודם כל כבל חשמל שאינו מתנתק ועבה כמו למשל שלי יש!(מעיד על קיבולת של אמפראז גבוה).וכן גם המבנה שלו הרבה יותר קטן יחסית למכשיר שלי!אך כמובן הוא יותר מתקדם טכנולוגית וכל הבבלת המוכר....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #5 

נכון שזה נחמד שכבל החשמל מתנתק, אך גם אם לא - זה לא מעיד במאומה (בטח ובטח גם העובי שלו) על הספק הרסיבר.

שים לב כי ה VSX-AX5i שברשותך מדורג כ 7x100W.
ה VSX-LX51 שאתה משום מה יורד עליו, מדורג גבוה יותר - 7x150W.

לגבי הטענה שלך כי "המבנה שלו הרבה יותר קטן יחסית למכשיר שלי!", ניסית להשוות בינהם? כי אני כן.
ה VSX-LX51 בעל מידות של:
420x173x433mm.

ואילו ה VSX-AXi בעל מידות של:
420x188x464mm.

אז כן, הרסיבר שלך גבוה יותר ב 1.5 ס"מ ועמוק יותר ב 3 ס"מ. מכאן ועד למשפט כי הרסיבר שלך הרבה יותר גדול - המרחק גדול עוד יותר.

הטענה האחרונה שהשמעת, "כמובן הוא יותר מתקדם טכנולוגית וכל הבבלת המוכר...." - אתה זה שדווקא אני זוכר שפתח שרשור על ה iLink. אז אם זה לא בבלת טכנולוגי - אני לא יודע מה כן...

אל תקבל את הרושם בטעות כי אני מנסה לקטול אותך, נהפוך הוא, אני דווקא שמח שמצאתי פרטנר לדיונים על רסיברים :)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

וואו 8O !קודם כל יש להוריד הכובע על הידע והענייניות שאתה מפגין! :משתחווה: אני באמת מסכים שאתה מקצוען!אך לגופו של עניין!בכל סידרה שפיוניר מוציאה ,יש את הרסיוור הראשון בליין שהוא ברמת כניסה!(LX51 )ויש רסיוור אפילו כמעט מדור קודם(AX5I )שהוא הטופ של אותו ליין!ולכן ראה ההבדלים שציינתי אותם!ולכן גם פיוניר אם תתחיל את הליין שלה בלוול גבוה(אמפראז גבוה,מבנה גדול ומסיבי,הכפלת השילדה למניעת זעזועים בעוצמות גבוהות וכו..)לא יהיה לה מה לשפר בהמשך אותו ליין!ואו שהיא תפשוט רגל מעוצמת השיפורים שהיא תכפה על עצמה!לכן אני עדיין מרשה לעצמי להשוות בין הדגמים הנל!ראה דוגמא את הLX71 החדש שיצא זה באמת יהיה אופרה אחרת!כי הוא מהטופ של אותו ליין!!ובפניו אני אזרוק את שלי לפח!או אתרום לאולם הרקדות....לגבי עניין הוואטים שאתה משווה בניהם.אז קודם כל בגדול זה רק מספרים!!ויכול להיות שהמכשיר מוציא אמפראז גבוה לרמקול(150 וואט שהזכרת)אך יכנס לעיוות ולצרחנות הרבה יותר מהר מהמכשיר שלי שעל פניו השלדה שלו יותר חזקה ועמידה בTOTAL HARMONIC DISTORTION !פיוניר למשל לא משדרגת כל הזמן בוואטים את הרסיוורים שלה!אלא בונה בדגם המחליף שילדה חזקה יותר,אמפראז חזק יותר,ועוד שיפורים קטנים שמשפרים את סהאונד מהדגם הקודם על אותו נתון של עוצמה!!(ראה ערך שידרוג ה2011 של פיוניר לעומת הAX5I לדוגמא,הםפ לא שיפרו את העוצמה בכלל אלא את המבנה והאמפראז!)בAX5AI הם כן שיפרו במשהוא את העוצמה גם לעומת הAX5I שלי ועוד שיפורים במבנה וגם כיניסת מחשב וטיפול בגלים עומדים בסט אפ וכו...ואז בכלל השיפור יהיה ניכר לעיין (או לאוזן :) )כך שאני יותר מסתכל על מכשיר קצה מול קצה ולא קצה מול כניסה!!לגבי הכבל חשמל שניתק זה יותר מנחמד כפי שאתה טוען ולא יעזור זה שיפור באספקת הזרם של המכשיר ועמידה ברמקולים יותר קשים להזזה (מה שיהיה קשה לרסיוור עם חוט חשמל ולא כבל עבה)וזו עובדה! :!:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”