"תולדות הצליל ההקפי"?
זה לא פייר :oops:
מרטין ועפר,
המאמר קשור לפורום אודיו ולא לפורום הכללי. קשה לי מאוד לבדוק בכל פעם שאני רוצה לשלוח הודעה חדשה, האם מישהו אחר שלח אותה לפני בפורום כללי/ללא קשר/אודיו (גם נמאס לי לצאת שמוק).
אני לא מוצא טעם בפורום הכללי.
תומר
המאמר קשור לפורום אודיו ולא לפורום הכללי. קשה לי מאוד לבדוק בכל פעם שאני רוצה לשלוח הודעה חדשה, האם מישהו אחר שלח אותה לפני בפורום כללי/ללא קשר/אודיו (גם נמאס לי לצאת שמוק).
אני לא מוצא טעם בפורום הכללי.
תומר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
תומר,
זה אכן יותר מבלבל מפורום אחד.
לגבי מאמרים - אנחנו פשוט תמיד מפיצים את זה בפורום הכללי (חוץ מכאשר בא לנו לבלבל אותך...).
יש לי פיתרון מצויין עבורך.
האם אתה מכיר את האופציה "הודעות חדשות מביקורך האחרון" (התפריט הראשון תחת פורומים)?
אני בד"כ לא נכנס לפורומים ישירות אלא פשוט לוחץ על האופציה הזו ואז בקלות אתה יכול לראות את כל הדברים שהשתנו מאז הכניסה האחרונה.
לחיצה על "לחדשה" יקפיץ אותך ישר להודעה החדשה.
זה אכן יותר מבלבל מפורום אחד.
לגבי מאמרים - אנחנו פשוט תמיד מפיצים את זה בפורום הכללי (חוץ מכאשר בא לנו לבלבל אותך...).
יש לי פיתרון מצויין עבורך.
האם אתה מכיר את האופציה "הודעות חדשות מביקורך האחרון" (התפריט הראשון תחת פורומים)?
אני בד"כ לא נכנס לפורומים ישירות אלא פשוט לוחץ על האופציה הזו ואז בקלות אתה יכול לראות את כל הדברים שהשתנו מאז הכניסה האחרונה.
לחיצה על "לחדשה" יקפיץ אותך ישר להודעה החדשה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
אגב,
אנחנו בד"כ אלה שמודיעים על מאמר שלנו בפורום ובד"כ גם אין כ"כ הרבה חדש בזה מכיוון שמאמרים של YNET הם בד"כ (פרט אולי למקרה אחד או שניים ייחודיים) מיחזור של מאמרים שכבר התפרסמו אצלנו.
אותנו דווקא מעניינים יותר מאמרים ממקורות אחרים ותמונות כמו שרק אתה יודע להביא.
אנחנו בד"כ אלה שמודיעים על מאמר שלנו בפורום ובד"כ גם אין כ"כ הרבה חדש בזה מכיוון שמאמרים של YNET הם בד"כ (פרט אולי למקרה אחד או שניים ייחודיים) מיחזור של מאמרים שכבר התפרסמו אצלנו.
אותנו דווקא מעניינים יותר מאמרים ממקורות אחרים ותמונות כמו שרק אתה יודע להביא.