זרוע תלייה ל-LCD
אין הרבה התייחסות לתלייה של LCD, ולדעתי זה חלק חשוב בעיצוב הסלון ובחוויית הצפיה שלנו.
יש המון סוגים של מתקני תלייה.
אני רוצה זרוע תלייה שתהא כמה שיותר קרובה לקיר, אבל תאפשר סיבוב והטייה של המסך אל מעבר לקיר. צריך בשביל זה זרוע תלת מפרקית?
במה אתם משתמשים?
אני רוצה זרוע תלייה שתהא כמה שיותר קרובה לקיר, אבל תאפשר סיבוב והטייה של המסך אל מעבר לקיר. צריך בשביל זה זרוע תלת מפרקית?
במה אתם משתמשים?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למה אתה מתכוון ב- "אל מעבר לקיר" ? אתה צריך יכולת סיבוב של המסך ב-180 מעלות ??goanin כתב:אין הרבה התייחסות לתלייה של LCD, ולדעתי זה חלק חשוב בעיצוב הסלון ובחוויית הצפיה שלנו.
במה אתם משתמשים?...
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לחדר השינה קניתי זרוע 4 תנועות , ולסלון זרוע של ברקן עד 50 אינץ' קבועה וכמה שיותר קרובה לקיר.
זרוע לטלויזיה גדולה עם יכולת סיבוב, יכולה להגיע למחיר של 4 ספרות, ולא תיראה יפה בסלון.
זרוע לטלויזיה גדולה עם יכולת סיבוב, יכולה להגיע למחיר של 4 ספרות, ולא תיראה יפה בסלון.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
אל מעבר לקיר: הכוונה היא שהטלויזיה תלויה קרוב לפינה של הקיר, לתוך החלל (לא הפינה שנוצרת עם קיר אחר). המטבח נמצא מעבר לקיר ורק אם אני אטה את הטלויזה אני אמליח לראות אותה מהמטבח וחדר האוכל.איינשטיין כתב:למה אתה מתכוון ב- "אל מעבר לקיר" ? אתה צריך יכולת סיבוב של המסך ב-180 מעלות ??goanin כתב:אין הרבה התייחסות לתלייה של LCD, ולדעתי זה חלק חשוב בעיצוב הסלון ובחוויית הצפיה שלנו.
במה אתם משתמשים?......
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני משתמש בזרוע AUDIO LINE PLB-WA3
בתוספת מתאם AUDIO LINE PLB4
סה"כ כ -500 ש"ח.
אם אתה הולך על הפתרון הזה חשוב לבדוק שהמתאם מתאים לחורים של הטלויזיה שלך.
אל תסמוך על מה שכתוב במפרט. אצלי בטלויזיה המרחק בין החורים הוא כמו של טלויזיה קטנה יותר.
רוב הזרוע מוסתרת ע"י הטלויזיה ככה שאין בעיה עם איך שזה נראה. וגם כשכן רואים אותה לדעתי זה מרשים.
לגבי ברקן, היא נחשבת לזרוע טובה אבל אמר לי מתקין טלויזיות שאין לה נעילה בהטיית גובה אלא מעין רפידות חיכוך שעם הזמן נשחקות וזה גורם לטלויזיה "ליפול".
קח בחשבון שאם אתה לוקח זרוע 3 תנועות זולה והטלוויזיה שלך כבדה אז תהיה לך ירידה מסויימת בגובה. כלומר, אם הזרוע מיושרת הצידה תהיה לך ירידה והטלויזיה תקבל זוית קטנה.
קטנה אבל מורגשת.
בתוספת מתאם AUDIO LINE PLB4
סה"כ כ -500 ש"ח.
אם אתה הולך על הפתרון הזה חשוב לבדוק שהמתאם מתאים לחורים של הטלויזיה שלך.
אל תסמוך על מה שכתוב במפרט. אצלי בטלויזיה המרחק בין החורים הוא כמו של טלויזיה קטנה יותר.
רוב הזרוע מוסתרת ע"י הטלויזיה ככה שאין בעיה עם איך שזה נראה. וגם כשכן רואים אותה לדעתי זה מרשים.
לגבי ברקן, היא נחשבת לזרוע טובה אבל אמר לי מתקין טלויזיות שאין לה נעילה בהטיית גובה אלא מעין רפידות חיכוך שעם הזמן נשחקות וזה גורם לטלויזיה "ליפול".
קח בחשבון שאם אתה לוקח זרוע 3 תנועות זולה והטלוויזיה שלך כבדה אז תהיה לך ירידה מסויימת בגובה. כלומר, אם הזרוע מיושרת הצידה תהיה לך ירידה והטלויזיה תקבל זוית קטנה.
קטנה אבל מורגשת.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בשביל זה יש לברקן אחריות לכל החיים.
בכל מקרה, בסופ"ש הקרוב אני מתקין את שתי הפלזמות, גם הקבועה 42 אינץ' וגם על הזרוע 4 תנועות ,
ואתן התרשמותי.
בכל מקרה, בסופ"ש הקרוב אני מתקין את שתי הפלזמות, גם הקבועה 42 אינץ' וגם על הזרוע 4 תנועות ,
ואתן התרשמותי.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :