זרוע תלייה ל-LCD

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
goanin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אין הרבה התייחסות לתלייה של LCD, ולדעתי זה חלק חשוב בעיצוב הסלון ובחוויית הצפיה שלנו.

יש המון סוגים של מתקני תלייה.
אני רוצה זרוע תלייה שתהא כמה שיותר קרובה לקיר, אבל תאפשר סיבוב והטייה של המסך אל מעבר לקיר. צריך בשביל זה זרוע תלת מפרקית?

במה אתם משתמשים?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

goanin כתב:אין הרבה התייחסות לתלייה של LCD, ולדעתי זה חלק חשוב בעיצוב הסלון ובחוויית הצפיה שלנו.

אני רוצה זרוע תלייה שתהא כמה שיותר קרובה לקיר, אבל תאפשר סיבוב והטייה של המסך אל מעבר לקיר. צריך בשביל זה זרוע תלת מפרקית?

במה אתם משתמשים?
...
למה אתה מתכוון ב- "אל מעבר לקיר" ? אתה צריך יכולת סיבוב של המסך ב-180 מעלות ??

ArturZ
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 238
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

טיפה לא ברור , אבל לדעתי כן. אתה צריך תלת פירקית מפני שהיא נותנן יחס טוב ביותר בין מפתח הזרוע לעומק במצב סגור.
יש המון סוגים של זרועות אלה בשוק . תווך המחירים 300-3000 ש"ח תלוי בגודל המסך ויצרן.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

לחדר השינה קניתי זרוע 4 תנועות , ולסלון זרוע של ברקן עד 50 אינץ' קבועה וכמה שיותר קרובה לקיר.

זרוע לטלויזיה גדולה עם יכולת סיבוב, יכולה להגיע למחיר של 4 ספרות, ולא תיראה יפה בסלון.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

goanin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

איינשטיין כתב:
goanin כתב:אין הרבה התייחסות לתלייה של LCD, ולדעתי זה חלק חשוב בעיצוב הסלון ובחוויית הצפיה שלנו.

במה אתם משתמשים?
...
למה אתה מתכוון ב- "אל מעבר לקיר" ? אתה צריך יכולת סיבוב של המסך ב-180 מעלות ??
...
אל מעבר לקיר: הכוונה היא שהטלויזיה תלויה קרוב לפינה של הקיר, לתוך החלל (לא הפינה שנוצרת עם קיר אחר). המטבח נמצא מעבר לקיר ורק אם אני אטה את הטלויזה אני אמליח לראות אותה מהמטבח וחדר האוכל.

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אני משתמש בזרוע AUDIO LINE PLB-WA3
בתוספת מתאם AUDIO LINE PLB4
סה"כ כ -500 ש"ח.
אם אתה הולך על הפתרון הזה חשוב לבדוק שהמתאם מתאים לחורים של הטלויזיה שלך.
אל תסמוך על מה שכתוב במפרט. אצלי בטלויזיה המרחק בין החורים הוא כמו של טלויזיה קטנה יותר.

רוב הזרוע מוסתרת ע"י הטלויזיה ככה שאין בעיה עם איך שזה נראה. וגם כשכן רואים אותה לדעתי זה מרשים.
לגבי ברקן, היא נחשבת לזרוע טובה אבל אמר לי מתקין טלויזיות שאין לה נעילה בהטיית גובה אלא מעין רפידות חיכוך שעם הזמן נשחקות וזה גורם לטלויזיה "ליפול".

קח בחשבון שאם אתה לוקח זרוע 3 תנועות זולה והטלוויזיה שלך כבדה אז תהיה לך ירידה מסויימת בגובה. כלומר, אם הזרוע מיושרת הצידה תהיה לך ירידה והטלויזיה תקבל זוית קטנה.
קטנה אבל מורגשת.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

בשביל זה יש לברקן אחריות לכל החיים.

בכל מקרה, בסופ"ש הקרוב אני מתקין את שתי הפלזמות, גם הקבועה 42 אינץ' וגם על הזרוע 4 תנועות ,
ואתן התרשמותי.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”