בזק תמכור את yes אם תאבד מנויים לטובת רשת טלוויזיה החדשה שלה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בדיון שנערך הביעו אנשי בזק הסכמה עקרונית למכור בעתיד את האחזקות ב-yes, במידה והשקעתה של בזק בתשתית השידורים החדשה (IPTV) תביא לפגיעה בלוויין ולהתרוקנותו ממנויים.
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 35&fid=594
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 35&fid=594
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם הרגל שלי תכאב כתוצאה מזה שאני יורה בה, אני אנסה למכור אותה...
הזוי.
הזוי.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Don't get me started בנושא בזק (אני עובד מולם המון בשנה וחצי האחרונות במסגרת פרויקט משותף שאנחנו משיקים).
הבלאגן חוגג.
הבלאגן חוגג.
נערך לאחרונה על ידי tamiral ב 13/07/2008 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
Good advise $5, me shut up $10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יכול להיות שהם חושבים שלא יהיה להם VOD ושרותים אינטרקטיביים בעתיד הקרוב והם מתכננים איגוף עם ה IPTV?oferlaor כתב:אם הרגל שלי תכאב כתוצאה מזה שאני יורה בה, אני אנסה למכור אותה...
הזוי....
אני לא חושב שבזה מדובר, בזק פשוט רוצה יתרון טכנולוגי משמעותי מול HOT, ובין השאר רוצה גם הצדקה לשדרוג לNGN מעבר לתשתית אינטרנט, שלא לדבר על כך שIPTV נהיה יותר ויותר עתיד הטלוויזיה בעולם וכמובן, עוד דרך להרוויח כסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ברור שמי שירוויח כאן זה כל החברות שרוצות להשיק שירותי VOD פרטיים (בלוקבסטר וכיוצ"ב).
אישית, אני לא חושב שזה איום על יס, ה-DVBT בשילוב עם השירותים הללו (בדיוק הכיוון שבלוקבסטר הולכים עליו) זה סוג של הימור שקשה לדעת אם הוא יצליח.
מה שכן יקרה, הוא שזה בפירוש יפעל להוזלת הטלויזיה הרב ערוצית בישראל, שזה ככשלעצמו דבר טוב.
בנוסף, החיסרון של השירותים הללו יהיה ב-HDTV, כך שזה גם יאיץ את הצורך של כל החברות לשכלל את השירות הנ"ל.
אישית, אני לא חושב שזה איום על יס, ה-DVBT בשילוב עם השירותים הללו (בדיוק הכיוון שבלוקבסטר הולכים עליו) זה סוג של הימור שקשה לדעת אם הוא יצליח.
מה שכן יקרה, הוא שזה בפירוש יפעל להוזלת הטלויזיה הרב ערוצית בישראל, שזה ככשלעצמו דבר טוב.
בנוסף, החיסרון של השירותים הללו יהיה ב-HDTV, כך שזה גם יאיץ את הצורך של כל החברות לשכלל את השירות הנ"ל.