סאונד מדהים!
אני מוכרח לשתף אתכם בחווית הצפיה בהופעה של לד זפלין!הסאונד בI LINK של הרסיוור והדיוידי זה משהוא מדהים!לא מהעולם הזה!אני יכול להגביה את המגבר כמעט עד הסוף ללא שום עיוות!!הלוואי ויכולתי להעביר לכם את חווית השמיעה!!!

ליאור תודה אחי!הרמקולים E715 סרווין!LiorShap כתב:יופי של תמונות , מערכת מושקעת ביותר !
איזה רמקולים יש לך ?...
תודה לכם על הפירגון!!kingshoko כתב:![]()
יפה מאוד!
אבל למה אתה לא מזיז את הסנטר למרכז המסך?
אויי זה מציק בעין.
...
המתקין של סוני החליט להתקין את המסך לכיוון יותר שמאלה!וזאת מפני ערימת הציוד הימנית שהיתה מסתירה אותו!ואם הייתי מצלם לך את הספות מאחור,היית רואה שהמסך נמצא בול מול מרכז הספה המרכזית!!
מה הכוונה בום אצלך?אם תוכל לפרט?כשאני שומע מוסיקה אני לא שומע רק בום!!זה קצת שיטחי להגיד!!007 כתב:אז אתה איש שאוהב בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם![]()
![]()
...
הסאונד של הסרווין עושה המון בום לא?ADICT כתב:מה הכוונה בום אצלך?אם תוכל לפרט?כשאני שומע מוסיקה אני לא שומע רק בום!!זה קצת שיטחי להגיד!!007 כתב:אז אתה איש שאוהב בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם![]()
![]()
......
אני אישית מעדיף רמקול עם יותר נשמה מבלי לזלזל כמובן.
בצעירותי היו לי גם סרווין.
אני מקווה שלא נפגעת?ואם כן אז מתנצל מראש.
007
jx חס וחלילה להיפגע!007 כתב:הסאונד של הסרווין עושה המון בום לא?ADICT כתב:מה הכוונה בום אצלך?אם תוכל לפרט?כשאני שומע מוסיקה אני לא שומע רק בום!!זה קצת שיטחי להגיד!!007 כתב:אז אתה איש שאוהב בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם![]()
![]()
......
אני אישית מעדיף רמקול עם יותר נשמה מבלי לזלזל כמובן.
בצעירותי היו לי גם סרווין.
אני מקווה שלא נפגעת?ואם כן אז מתנצל מראש.
007...
דרך אגב גיימס בונד,אתה יודע אחרי הכיול האקוסטי של הרסיוור שנעשה עם המיקרופון,המכשיר ממש חותך לי הרבה תדרים!וזה נוגע בנקודה שלך וכך הוא מונע מהבאסים להשתלט לי על החדר!וגורם לבאסים להיות יותר הדוקים ומדוייקים!והוא פשוט משנה להם קצת את האופי ומסרס אותם מעט....אך כמובןשצדקת בהערה הזאת!אך פשוט הרסיוור ממש מפצה בעיניין הזה!והיום כבר הפסקתי להרים את הדציבלים אחרי הטיפול האקוסטי!כי רק כך אוכל גם להגביר מבלי שהסאונד יתעוות וישאר נקי ונוח לאזן.עד כמה שסרווין יכול להיות נוח לאוזן...אך בשביל זה אנו שומעים לד זפלין לא?...

וואלה אתה צודק אח שלי!!!תפסת אותי פה מאסטרו!:oops: !!אך תראה לי אחד בפורום שיחתום לך על ציוד נתון לפרק זמן לא מוגבל!aloni כתב:באנה ADICT, איך עברת מסאונד מדהים להצעות להחלפת הרמקול?
העיקר שתהנה....
דני בוקר טוב אח שלי!תודה תודה לך על הפירגון!אך אני לא יודע לגבי השדרוג לפורמטים החדשים!כי אם כבר לשדרג מAX5I זה יהיה בוא נאמר אם אני לא טועהלLX70 לפחות לטעמי!וזה צעד די ענק מבחינתי!(תקציבית..)ואניבעצמי יודע שהגזמתי עם מחלת השדרגת בחודשים האחרונים!אך אם נדבר יותר מקצועית ,הרי שהפורמטים החדשים גם יכולים לחכות להם עדיין עלמדפי החנויות!כי אני לא מבין את כל הבהלה לזהב של האנשים,שהרי צריך גם סרטים מקודדים כאלו!וגם נגן DVD כמו הבלו ריי!וכל זה זה הוןתועפות!
אני מעדיף בצעדים יותר מדודים!ואפשר לאמר גם בטוחים!הכוונה קח דוגמא את הLX70 של פיוניר! קודם כל פיוניר הפסיקה בדגם הזה את עניין הI LINK !(סדרי עדיפויות של פיצו"רים על חשבון איכות כבר אמרנו?...)ואני עד שהשגתי את ה757AI אוותר על התענוג?וזו רק דוגמא קטנה!בנתיים המחירים של הסידרה הזו רק ירדו!
(כבר יש להם הרי דגמים מחליפים..)
ואני יכול רק להרוויח מההמתנה!אני זוכר שאחת הסיבות שהחלפתי בZמנו את הרסיוורשלי VSX-D906 של פיוניר היו שלא היה לו DTS !היום זה נראה לי מצחיק!כי אני יכול לספור על אצבעותי כמה פעמים ראיתי סרט בפורמט הנל!ואם הייתי ממתין קצת לא הייתי משלם את הסכום הגבוהה בזמנו על ההפרש לAX5I ששילמתי!אך נמתין ונראה אם אקבל הצעה הוגנת על המכשיר AX5I !אשקול כמובן לשדרג לדגם הבא שלו!(צעדים קטנים אך בטוחים כבר אמרנו?....
)מה הבעיה HDMI?אחבר המכשיר ישירות למסך ללא צורך במיתוג של הרסיוור! 
לצערי לא הרבה!שמעתי הזנמנו את הRXV800 ימהה!זה היה סאונד מדהים אצל חבר שהיה לו סרווין E712 !הסאונד באמת היה פאנצי ומפורט!ממש נהנתי!ואני זוקף זאת כנראה לימהה !אך אני לעת עתה מעדיף את הפיוניר כי אני גדלתי על החברה הזו והשרות שאני מקבל בעת הצורך הינו מצויין!!כך שההבדלים שיש אם יש בין החברות לא כול כך קריטיים (לפה או לשם)שמצדיקים פרסה של 360 מעלות!007 כתב:שמעתם רסיברים של YAMAHA ?...
איזה דגמים ספציפים אתה מדבר עליהם?בוא נאמר תיתמקד יותר בעניין המוסיקלי יותר מאשר סרטים(ברסיוור כמובן)כי אני נוטה יותר לשמוע בסטריאו מאשר סרטים!