Star Wars - The Force Unleashed

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73353
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

א מזמן יצאו שני סרטונים חדשים של המשחק, אחד מדבר על העלילה שלו (ומכיל המון ספוילרים אז צריך להיזהר!) והשני פשוט הטריילר ההשקה של המשחק.
בכל מקרה הפעם באמת נראה לי שנקבל משחק סטאר וורס שיעמוד בציפיות ואפילו מעבר לכך. הכל נראה שם פשוט מעולה ועשוי כמו שצריך. הגרפיקה מצוינת, כל הפיסיקה מדהימה, השימוש בחרב אור וכוחות הג'די מדהים גם כן, וממה שראיתי העלילה עצמה גם היא מצוינת בשביל לחבר בין שתי הטרילוגיות של הסרטים.
וחוץ מזה, איזה עוד משחק יתן לנו לשחק את דמותו של דארת' ויידר? Grin

http://www.gametrailers.com/player/36011.html - טריילר ההשקה
http://www.gametrailers.com/player/35118.html?type= - סרטון שחושף את עלילת המשחק, זהירות ספוילרים רבים!

קרדיט ל WarMachine מפורום זון.

אם לא הייתה לי כבר קונסולה - זה המשחק שהיה גורם לי לרכוש אחת, להזכירכם - משחק זה לא יצא ל PC!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

חוץ מזה, איזה עוד משחק יתן לנו לשחק את דמותו של דארת' ויידר? Grin
...
אבל המשחק לא יתן לשחק את דארת' ויידר, אלא את המתלמד שלו.
אם אתה רוצה לשחק את דארת' ויידר, אתה צריך לקנות את soul calibur 4

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

זהו שלא. בתחילת המשחק אתה דווקא כן משחק את דארת - תסתכל על הסירטונים ותראה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אין לי איך לראות את הסרטונים בעבודה, אבל אני סומך עליך.

מה דעתך על הדמות של דארת' בסול קאליבור? מגניב או טיפשי? אני עדיין מתלבט, אבל אני די בטוח שבעלי ה PS3 הרוויחו, לעומת בעלי ה X360 שקיבלו את יודה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אין לי את המשחק - עשיתי את הטעות של להזמין את ה TAKKEN (מי שלא שיחק משחק PS2 על PS3 לא יבין למה זה טעות).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אני לא חושב שהמשחק יצא כבר, ואם הוא יצא, זה היה ממש לפני כמה ימים. השאלה היא יותר ברמת הרעיון. לשחק את דארת' ויידר במשחק מכות - מגניב או טיפשי?
ויש גם את השאלה של ההיגיון. הוא לא אמור פשוט לחתוך דרך החרבות של כולם ולהרוג אותם במכה אחת?

אבל האמת היא שאם כבר משחק מכות עם ג'דיי, אני מחכה לראות מה יצא מהמשחק של Clone Wars שעליו עובדים עכשיו בשביל הווי. משחק המכות הקודם של מלחמת הכוכבים נחשב לאכזבה אדירה, אבל עם העיצוב הגרפי של סדרת האנימציה והשלט של הווי, נראה לי שזה יכול להיות משחק מעולה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

אתה מחפש היגיון במשחק קרבות ONE ON ONE? ברצינות? 8O

אם ככה - תסביר לי אפא ההיגיון בבובת העץ ב TAKKEN? וממתי קנגורו ודוב פנדה נכנסים לטורנירים? להמשיך? :wink:

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

מה לא טוב בטקן?

שליחה #8 

אין שיפור לעומת PS2 ?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

ממש לא - שום שיפור ששמתי לב אליו. אחרי שמתרגלים למשחקי PS3, משחק שכזה נראה ארכאי משהו.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

אוף, כתבתי אתמול הודעה על היגיון במשחקי מכות, והיא לא נקלטה בגלל בעיית רשת כאן.

בעיקרון, מה שאמרתי, הוא שבמשחקים (בכלל. לא רק מכות, ולא רק קונסולות), קיים מונח שנקרא Susspension of Disbelief, או בעברית - השעיית הספק. משחק שעושה את זה כמו שצריך הוא אמין ועקבי, ולכן מאפשר לשחקנים שמשחקים בו להתחבר למשחק ו"לשקוע בעולם המשחק" (למשל, מי שמשחק ב FPS ומתכופף לצדדים לפני שהוא עובר פינות בשביל לראות יותר טוב, כנראה שקוע בעולם המשחק).
אז אין לי בעיה עם בובת עץ שהולכת מכות או עם קנגורו ודב פנדה שנרשמים לטורנירים, כי זה עקבי עם עולם המשחק. יש לי בעיה עם חרב אור שלא חותכת חרב רגילה שבה היא פוגעת ולא הורגת תוך מכה או שתיים, כי זה כבר לא עקבי עם העולם שאני מכיר שממנו מגיעות חרבות האור.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”