תגובות לביקורת: מזרימדיה ISTAR Mini 1.3 - כי הגודל לא קובע
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/article128 ... 7%91%D7%A2
http://www.hometheater.co.il/article128 ... 7%91%D7%A2
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מאמר מצויין. מקריאת הנאמר אני מבין שכבר אין מקום להתיחסות השלילית והגובלת בקטילה של עופר לגבי SYABAS middleware?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה יכול לקרוא את ההתרשמות שלו בעצמך. אומנם מכשיר אחר, אבל גם מבוסס NMT בעל ממשק זהה:
http://www.hometheaterhifi.com/media-se ... eamer.html
http://www.hometheaterhifi.com/media-se ... eamer.html
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זיו, תודה רבה. סקירה יפה, מעניינת ומושקעת. המוצר עצמו נראה מבטיח ומתחרה רציני מאוד, גם במחיר, לפופקורן A-100 ואפילו ל-TVIX 6500.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מהכתבה בלינק שצירפת:ziv_r כתב:אתה יכול לקרוא את ההתרשמות שלו בעצמך. אומנם מכשיר אחר, אבל גם מבוסס NMT בעל ממשק זהה:
http://www.hometheaterhifi.com/media-se ... eamer.html...
Although I believe the original intent in the use of the word “tank” is a container holding all of your media files, the HDX900 manufacturer (HD Digitech) took the tank moniker to its other meaning, the military kind.
חזק!
תודה על הביקורת, אך שוב לאלו שעוד על הגדר כמוני ולחלוטין לא בגלל עניין המחיר..
כל מה שאני מבקש מאז ינואר .. זה USB SLAVE ומקום לכונן קשיח לפחות 1 טרה.
ואם זה בא עם HDMI 1.3 אז בכלל...
למה לא 6500? לא ניכנס לזה , רק מספיק לראות את הפרוייקטים המדהימים שמפתחים עבור הפופקורן כמו ה MovieJukeBOX שאני גאה על העיברות שלו.. ובעיקר הגיחוך שעולה בי בקריאת השירשורים על עידכוני הקושחה של ה6500 .. מתקדמים צעד וחוזרים 4 אחורה.. הם לא רציניים הDVICO האלה.
אז? ביקשנו יותר מידי?
אז הנה עומד לצאת (שוב..) ISTAR חדש שאמור להגשים את הבקשה הזו עם מארז שיכיל כונן קשיח .. כמו גם הפופקורן A110
(שייצא כבר למכירה לעזאזל!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על התגובות החיוביות
אני מניח כי גם ל A-110 המצופה מבית PH, יהיו חבלי לידה לא קלים כמו לחברת DViCO. יישום הפורמטים החדשים הינו די בחיתוליו ומקבלים רושם (לפחות מ DViCO) כי העסק די רעוע.
dizingof,
כמו שהזכרת, אחד היתרונות החזקים של מכשירי ה NMT הינו מבחר האפליקציות שקהל המשתמשים מפתח עבורו, ואתה חלק גדול מהדבר בעזרת הפרוייקט המרהיב שלך
ה A-110 & H10 אשר יגיעו אלינו בקרוב וייתכן שיהוו פתרון מושלם עבורך, יכילו USB Slave, מקום לכונן קשיח פנימי ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים כמו שאתה יודע.
ניתן להגיד בבטחון כי הסתיים עידן HDMI 1.1 ואנחנו מקבלים בברכה את הדור הבא.
אני מניח כי גם ל A-110 המצופה מבית PH, יהיו חבלי לידה לא קלים כמו לחברת DViCO. יישום הפורמטים החדשים הינו די בחיתוליו ומקבלים רושם (לפחות מ DViCO) כי העסק די רעוע.
dizingof,
כמו שהזכרת, אחד היתרונות החזקים של מכשירי ה NMT הינו מבחר האפליקציות שקהל המשתמשים מפתח עבורו, ואתה חלק גדול מהדבר בעזרת הפרוייקט המרהיב שלך
ה A-110 & H10 אשר יגיעו אלינו בקרוב וייתכן שיהוו פתרון מושלם עבורך, יכילו USB Slave, מקום לכונן קשיח פנימי ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים כמו שאתה יודע.
ניתן להגיד בבטחון כי הסתיים עידן HDMI 1.1 ואנחנו מקבלים בברכה את הדור הבא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78938
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תודה על הקישור. באמת משונה שהמכשיר תומך רק ב USB Host ולא ב USB Slave בנוסף וקצת מפריע לי הדלות של הגדרות הרשת.ziv_r כתב:אתה יכול לקרוא את ההתרשמות שלו בעצמך. אומנם מכשיר אחר, אבל גם מבוסס NMT בעל ממשק זהה:
http://www.hometheaterhifi.com/media-se ... eamer.html...
dizingof, רוב הבעיות עם ה 6500A נובעות מניסיונות של התקנת גרסאות טרום ייצור ואל תחשוב שאנחנו באמת סובלים ומסכנים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Catskinner,
דווקא הגדרות הרשת במכשירי ה NMT יותר קלים מאשר במכשירי ה TViX. ה NMT מאפשר לעשות Browse ברשת ולהוסיף את כל ה Shares הרלוונטים.
ב TViX יש צורך להקליד במדוייק את הכתובת.
דבר אחד אני יכול אומנם זאת לזקוף לחברת DViCO. ה Trickplay שלה יציב יחסית ומהווה קפיצה של 10 מדרגות לעומת מכשירי ה NMT.
דווקא הגדרות הרשת במכשירי ה NMT יותר קלים מאשר במכשירי ה TViX. ה NMT מאפשר לעשות Browse ברשת ולהוסיף את כל ה Shares הרלוונטים.
ב TViX יש צורך להקליד במדוייק את הכתובת.
דבר אחד אני יכול אומנם זאת לזקוף לחברת DViCO. ה Trickplay שלה יציב יחסית ומהווה קפיצה של 10 מדרגות לעומת מכשירי ה NMT.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

התכוונתי שאני לא רואה איפה (אם בכלל) אפשר להגדיר את מהירות הרשת, duplex וגוי'
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למה זה חשוב כאשר הכרטיס רשת הינו מסוג 10/100?
אני גם לא רואה ממש שימוש של הדבר ב TViX.
אני גם לא רואה ממש שימוש של הדבר ב TViX.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הרעיון של USB SLAVE זה ליצור סיפרייה גדולה כגודל הכונן הקשיח שבחרת ,לזרוק לנגן תכנים במהירות USB 2.0 ולנגן אותם בכל זמן שאתה בוחר מבלי שהמחשב יצטרך להיות דלוק רק כי בא לך לראות פרייז'ר ב 3 בבוקרziv_r כתב:סתם שאלה, לא יותר קל לנייד כונן חיצוני מאשר את כל המזרימדיה?...
את הסיפרייה אני רוצה בתוך הנגן לא המחשב שלי.
ואין צורך בניוד הנגן למחשב, הרעיון לפחות אצלי הוא להשתמש בכבל USB ארוך. במקרה שלי 5 מטר ב"קוי אוירי" מהסלון למחשב.
אם חיבור רשת היה מאפשר מהירויות USB העניין הזה לא היה עולה בכלל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הסיבה שאנשים מעדיפים שימוש בכונן קשיח פנימי עם USB Slave הינה על מנת להזין את הכונן הפנימי בתכנים בקונפיגורציות אשר חסרות נוכחות של רשת מקומית.
אם זהו השימוש, אנשים מניידים כל פעם את המזרימדיה, ספק הכח, ניתוק כבלי הוידאו\אודיו... סבטוחה לא קטנה לדעתי.
עבור השימוש המתואר, הרבה יותר קל לנייד כונן קשיח חיצוני.
קונפיגורציות של כבל USB ארוך כמעט ולא קיימות.
אם זהו השימוש, אנשים מניידים כל פעם את המזרימדיה, ספק הכח, ניתוק כבלי הוידאו\אודיו... סבטוחה לא קטנה לדעתי.
קונפיגורציות של כבל USB ארוך כמעט ולא קיימות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ב TIVX דווקא אפשר גם להגדיר 1Gb (לא שזה עובד מי יודע מה טוב) אבל אני לא מחזיק ממנו כאמת מידה למה אפשר להגדיר בהתקן רשת. לגבי השימושיות, זה בעיקר כשאני רוצה להעביר מסות של חומר מאחד המחשבים בבית למזרימדיה. נכון שזה לא קורה כל יום אבל כל תוספת מהירות תתקבל בברכה.ziv_r כתב:למה זה חשוב כאשר הכרטיס רשת הינו מסוג 10/100?
אני גם לא רואה ממש שימוש של הדבר ב TViX....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש בכל זאת שני מיקרים שבהם USB Slave במזרימדיה מציל את המצב.ziv_r כתב:הסיבה שאנשים מעדיפים שימוש בכונן קשיח פנימי עם USB Slave הינה על מנת להזין את הכונן הפנימי בתכנים בקונפיגורציות אשר חסרות נוכחות של רשת מקומית.
קונפיגורציות של כבל USB ארוך כמעט ולא קיימות....
1. כאשר המרחק בין המחשב למזרימדיה לא גדול (כמו שיש בסלון אצלי בבית) ואז העברת החומר דרך USB Slave הרבה יותר מהירה מ SAMBA.
2. כאשר יש בעיה בדיסק הפנימי של המזרימדיה. חיבור המכשיר למחשב כ Slave והרצת CHKDSK יכולה לחסוך פירמוט ואובדן הנתונים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ואם תגדיר ב 6500 מהירות של 1GB, לאיזה קצב נתונים הצלחת להגיע בהעברת תכנים?Catskinner כתב:לגבי השימושיות, זה בעיקר כשאני רוצה להעביר מסות של חומר מאחד המחשבים בבית למזרימדיה. נכון שזה לא קורה כל יום אבל כל תוספת מהירות תתקבל בברכה....
לגבי ההודעה האחרונה שלך, כל היתרונות שציינת באים גם לידי ביטוי על ידי שימוש בכונן USB חיצוני אשר מספק גם גמישות גדולה יותר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: תגובות לביקורת: מזרימדיה ISTAR Mini 1.3 - כי הגודל לא קו
שלום זיוziv_r כתב:תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/article128 ... 7%91%D7%A2...
סקירה מהנה מקיפה ומקצועית, כרגיל.
באיזו גירסת תוכנה המכשיר משתמש?
הגירסה שלי היא ה- 330 ללא התמיכה בעברית. הם הוציאו גירסה חדשה, שכוללת תמיכה בעברית ,אבל מסתבר שביצוע עדכון התוכנה עושה המון בעיות ולמעשה לא מומלץ בשלב זה.
תודה