שלום...
רכשתי את ה - LG4260FR ולא משה באיזה חיבור אני משתמש בשביל לחבר את היס מקס לטלווזיה כאשר הווליום חלש מאוד הסאונד נעלם וחוזר אחרי כמה שניות, רק כאשר הווליום במצב שמע סביר אז אין איבוד קול, יש למישהו רעיון האם הבעיה בממיר או בטלווזיה?
תודה
תופעה מוזרה בסאונד חלש עם יס מקס
-
Depeche666
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
תוודא קודם שהממיר מוציא סאונד בעצמה המקסימלית.
בעבר נתקלתי בממיר שכוון למינימום ואז היו בעיות שמע.
בעבר נתקלתי בממיר שכוון למינימום ואז היו בעיות שמע.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
Depeche666
-
- חבר שרק התחיל

-
Depeche666
-
- חבר שרק התחיל

חיבורים
הי!
כרגע מחובר הממיר דרך סקארט ל - s-video של חברת Monster ליצאת AV2 וכבל של מנסטר ליציאת AV1 בקומפוזיט, בשניהם יש איבוד של הקול בווליום נמוך, כאשר מחובר Wii ו - Xbox360 גם דרך הרמקולים של הטלוויזיה אין איבוד שמע למרות שאני לא זוכר ששמעתי בווליום נמוך, היום אחבר את ה- DVD ב - RCA לטלווזיה ואבדוק אם יש איבוד קול
כרגע מחובר הממיר דרך סקארט ל - s-video של חברת Monster ליצאת AV2 וכבל של מנסטר ליציאת AV1 בקומפוזיט, בשניהם יש איבוד של הקול בווליום נמוך, כאשר מחובר Wii ו - Xbox360 גם דרך הרמקולים של הטלוויזיה אין איבוד שמע למרות שאני לא זוכר ששמעתי בווליום נמוך, היום אחבר את ה- DVD ב - RCA לטלווזיה ואבדוק אם יש איבוד קול
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
תתקשר ל-YES, הם ינחו אותך. אני פשוט לא מכיר את ה-MAX, אז לא רוצה לבלבל (אני מניח שניתן לכוון זאת גם ב-MAX).Depeche666 כתב:למה הכוונה בדיוק, איפה אני מכוון את זה?
תודה...
תסביר להם את הבעיה ותגיד שאתה חושב שהממיר מוציא סאונד חלש מידי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!