מגבר לסטריאו
שלום לכולם..
אני צריך את עצותיכם בנושא מגבר סטריאו...
אז ככה אני לא כל כך מרוצה מהסטריאו של הרסיבר שלי rxv661 yahama, המוזיקה רועשת מדי וחסר באס, כניראה שחסר כח.
ברצוני להשתמש ביציאת pre out שלו לחיבור מגבר סטריאו, חשבתי לחבר אליו מגבר ישן ROTEL מיד שנייה, השאלה היא האם שווה לנסות?, יהיה שיפור משמעותי?
אשמח לקבל מכם עצות...
תודה!
אני צריך את עצותיכם בנושא מגבר סטריאו...
אז ככה אני לא כל כך מרוצה מהסטריאו של הרסיבר שלי rxv661 yahama, המוזיקה רועשת מדי וחסר באס, כניראה שחסר כח.
ברצוני להשתמש ביציאת pre out שלו לחיבור מגבר סטריאו, חשבתי לחבר אליו מגבר ישן ROTEL מיד שנייה, השאלה היא האם שווה לנסות?, יהיה שיפור משמעותי?
אשמח לקבל מכם עצות...
תודה!
פירלס אף פעם לא באו מסין המקוריים באו מדנמרק ומה שמיובא בשנים האחרונות -מדבקה מגיע מבומבי מהודו...
למרות שעדיין יש מיפעל בדנמרק
למרות שעדיין יש מיפעל בדנמרק
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
tascam -אהבתי את החתימה שלך"לסלוח לחיזבאללה זה תפקיד של אלוהים....
תפקידנו הוא רק לארגן את הפגישה ...."
(נורמן שוורצקוף)....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.