מדיה סטרימר שמנגן תכנים מהאינטרנט?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dreamie פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

שלום,

התחלתי לברר לגבי מדיה סטרימרס ולפי מה שהבנתי חוץ מ APPLE TV כולם בשורה התחתונה מנגנים סרטים שנמצאים על ה HD הפנימי (או חיצוני) ולחלקם יש אפשרות הורדה מובנית אל ההרדדיסק הפנימי. כל מה שקשור לניגון מקוון של תכנים מסוכם ב- YOUTUBE ודומיו.

השאלה אם יש מדיה סטרימר שיודע להריץ גם תכנים של אתרים בחינם או בתשלום ולראות סרטים \ סדרות ב STREAM דרך האינטרנט תוך כדי שימוש בשלט. בדיוק כמו APPLE TV אבל כמובן שלא כפוף רק ל ITUNES.

אם היה כזה דבר הייתי נפטר מהכבלים שרק ממחזרים תוכניות. נכון שאפשר להוריד הכל אבל לפעמים צריך שיהיה ערוצים סתם לזפזפ בהם שיהיה משהו ברקע. ליפול סתם על איזו תוכנית. זאת הרמה שאני משתמש בה בכבלים של הוט וזה די בזבוז כסף.

אני יודע לדוגמא שכשמתקינים צלחת לויין פרטי, הצלחת עובדת עם ממיר ובממיר יש כרטיס ID אישי. דרך הכרטיס הזה אפשר להרשם לחברות בחו"ל ובעלות נמוכה יחסית לקבל עוד ערוצים עם סרטים וסדרות באנגלית. אני לא עושה את זה כי קודם כל לוויין בארץ זה לרוב ערוצים מאירופה בשפות זרות ושנית אני לא רוצה להיות תלוי בלוויין על הגג מכיוון שאני בדירה שכורה עם חוזה שלא יחודש בסוף השנה.

אז.. יש דבר כזה בכלל?

תודה מראש.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

לא בדיוק סטרימר, אבל מחשב שמריץ mythtv יודע לנגן תכנים מהאינטרנט. תכנים אלה כוללים את youtube כמובן, את apple tv stations, את nasa tv ועוד מאות ערוצי internet tv.
האיכות, מן הסתם, "לא משהו", אבל זה עדיין פיצ'ר נחמד בסלון. לא הייתי טוען שזה יכול להחליף לגמרי את תכני הטלוויזיה המסורתיים.
You are never fully dressed without a smile

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

תבדוק את אחד ממכשירי ה NMT, אפשר להעביר בכיף ערבים שלמים עם היכולות האינטרנטיות הטמונות בו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78948
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הבעיה היא לא טכנולוגית, אין כיום מקור לסרטים וסדרות שהוא חינמי מהרשת.

כלומר, אין אתרים בתשלום שיש להם סדרות וסרטים רשמיים באיכות מינימלית.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

יש לי חבר בעבודה שמבלה את מרבית הערבים שלו עם חברים ומריץ דחקות דרך הפופקורן עם קטעים מ YouTube.
עד היום אני לא חושב שהוא ראה סרט אחד בעזרתו, רק תכנים אינטרנטיים.
כנראה יש קהל גם כזה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

YouTube: על זה נאמר שאסור להמעיט בחשיבותה של הטפשות האנושית כמנוף לקידום עסקים.

לי אישית מאוד מפריע ה(אין) יכולת של המדיה סנטר ב MCE וב Vista לאפשר לך כמשתמש קצה להגדיר ולהוסיף תחנות רדיו אינטרנט ושאר המדיה המכוונת. להיות תקוע עם מה שמיקרוסופט ישראל דחפה לי לגרון זה לא כזה כיף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

Catskinner כתב:לי אישית מאוד מפריע ה(אין) יכולת של המדיה סנטר ב MCE וב Vista לאפשר לך כמשתמש קצה להגדיר ולהוסיף תחנות רדיו אינטרנט ושאר המדיה המכוונת. להיות תקוע עם מה שמיקרוסופט ישראל דחפה לי לגרון זה לא כזה כיף.
...
ובנוסף, אותם אתרים שמיקרוסופט דחפה לנו לגרון מזלזלים בנו לחלוטין, לדוגמא אתר יס שכבר חודשים רבים כותב "נשוב בקרוב", ואתר קשת שכבר יותר משנה לא עידכן תכנים וסדרות. כל זאת בניגוד לאתרי ה-Web הרגילים של יס וקשת העמוסים לעייפה בפרקים מלאים של סדרות חדשות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

חזור אל “תוכנה - KODI”