עזרה נואשת!!!!!איך עובדים עם MCEBuddy????

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
moshik132 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם
הורדתי את התוכנה MCEBuddy

תראו אני רוצה לשנות את הפורט של הסרטים שאני מקליט דרך המדיה סנטר
עכשיו הבנתי ש MCEBuddy הכי נוחה והכי קלה לשימוש.

אני לא יודע עם הגדרתי את התוכנה נכון אבל הגיוני שלוקח לסרט אחד ששוקל 2.66 גיגה יומיים שלמים בכדי לשנות את הפורמט שלו??????????

ונגיד שזה ככה, למה זה שינה לי פורמט ועדין הקובץ שוקל כמעט גיגה???הראי מה שאני רציתי בסך הכול הוא לשנות את הפורט של הסרט לAVI ולהוריד את המשקל שלו לגג 700 מגה.

תראו אני כמעט בטוח שלא הגדרתי את התוכנה נכון ובגלל זה לוקח לי הרבה זמן להעביר את הסרט לפורמט אחר(יומיים שלמים)ובסף התוצאה גם לא הגיונת כי הסרט שוקל עדין הרבה מאוד 1 גיגה להזכירכם.

אם מישהו פה יכול לעזור לי להגדיר את התוכנה MCEBuddy כמו שצריך בכדי שהתוצאות יהיו שאני יחליף את הפורמט הקיים ל-AVI ואותו קובץ ישקול 700 מגה גג אני מאוד ישמח.

תודה רבה לכול העזורים.

benzizbit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

טוב אני לא יודע אך מעלים תמונה אז - שלח לי את המייל שלך ואני ישלח את ההגדרות שלי

moshik132 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

moshik132 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אוקי אחי תודה קיבלתי את האימייל שלך עכשיו.
תוך כמה זמן יקח לי להעביר כול סרט בערך???ואממ עם סרט שהקלטתי במידה סנטר שוקל 2.66 גיגה כמה הוא ישקול ל???י אחרי שעשיתי את ההגדרות שלך

moshik132 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בבקשה עוד מישהו יכול לעזור לי??????

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #6 

1. ציין את מפרט המחשב שלך. במחשבים חלשים ייקח לו הרבה זמן להמיר קבצים.
2. מהו אורך ההקלטה שלך בדקות?
3. איזה פרופיל דחיסה בחרת בהגדרות שלו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

moshik132 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

pixies כתב:1. ציין את מפרט המחשב שלך. במחשבים חלשים ייקח לו הרבה זמן להמיר קבצים.
2. מהו אורך ההקלטה שלך בדקות?
3. איזה פרופיל דחיסה בחרת בהגדרות שלו?
...
אממממ יש לי 3 הרדסקים אחד של 160 שהוא הכונן הראי והשנים האחרים אחד 80 ואחד 40

יש לי 2 גיגה זיכרון DDR2

כרטיס גרפי גיפורס 8500 ע0 512 זיכרון

ואמממ יש לי מעבד 3.00

אורך ההקלטה היא 90 דקות

ואמממ והפרופיל הרגיל DVR משהו כזה אם אני לא טועה.

תראה לוקח לי קרוב ליומיים להעביר סרט אחד זה לא נשמע לי הגיוני
וגם שזה מסיים להעביר את זה מוריד לי את הקבוץ מ2.6 גיגה ל1 גיגה ואני צריך שזה יוריד לי
למקסימום 700 לא יותר שמעתי שזה אפשרי לא???

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

אצלי בפורמט DivX Compatibility הוא דחס לאחרונה קובץ של 48 דקות ל-550 מגה בייט, כלומר כמעט 700 מגה בייט לשעה, כך שכנראה מדובר בפעולה נורמלית של ה-MCE Buddy אצלך.
אתה יכול לנסות פרופילים לדחיסות לרזולוציות נמוכות יותר, כמו Divx Analogue TV, ייתכן שהן ידחסו יותר ויקרבו אותך לדחיסה שאתה מעוניין בה. המחיר יהיה כמובן איכות נמוכה יותר.
אם אתה רוצה לחתוך את הקובץ בשביל צריבה ל-CD, אתה יכול להשתמש בתוכנה החינמית Virtual Dub, לבחור בה
Video-Direct Stream Copy ואז לסמן כל פעם את הקטע שאתה רוצה לחתוך (חלק ראשון וחלק שני). הפעולה תהיה במקרה זה מאוד מהירה.
לגבי מהירות ממש אין לי מושג למה זה לוקח כל כך הרבה זמן אצלך. האם אתה מריץ עוד תוכנות כבדות ברקע, שעלולות להפריע לדחיסה?

moshik132 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

pixies כתב:אצלי בפורמט DivX Compatibility הוא דחס לאחרונה קובץ של 48 דקות ל-550 מגה בייט, כלומר כמעט 700 מגה בייט לשעה, כך שכנראה מדובר בפעולה נורמלית של ה-MCE Buddy אצלך.
אתה יכול לנסות פרופילים לדחיסות לרזולוציות נמוכות יותר, כמו Divx Analogue TV, ייתכן שהן ידחסו יותר ויקרבו אותך לדחיסה שאתה מעוניין בה. המחיר יהיה כמובן איכות נמוכה יותר.
אם אתה רוצה לחתוך את הקובץ בשביל צריבה ל-CD, אתה יכול להשתמש בתוכנה החינמית Virtual Dub, לבחור בה
Video-Direct Stream Copy ואז לסמן כל פעם את הקטע שאתה רוצה לחתוך (חלק ראשון וחלק שני). הפעולה תהיה במקרה זה מאוד מהירה.
לגבי מהירות ממש אין לי מושג למה זה לוקח כל כך הרבה זמן אצלך. האם אתה מריץ עוד תוכנות כבדות ברקע, שעלולות להפריע לדחיסה?
...
תודה על העזרה אבל אממממ לא אני לא מריץ ממש וכנות כבודות חוץ מאייסי ואני ווירוס של AVG זהו
יש לך מושג אולי למה זה לוקח הרבה זמן???

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #10 

כדי לראות אם יש תוכנות הגוזלות כוח עיבוד, בדוק את ניצול ה-CPU ב-Task Manager, ותראה אם הוא על ערך גבוה גם כשה-MCEBuddy לא עובד.

עוד אפשרות - נסה להסיר ולהתקין מחדש MCEBuddy. כמו כן, אני הייתי מנסה לנתק את המחשב מהרשת, לכבות אנטיוירוס ו-ICQ, ואז לראות אם אחוזי ההתקדמות של ה-MCEBuddy מתקדמים מהר יותר (מופיעים בחלון ההגדרות שמופיע ע"י דאבל-קליק על האייקון של האיש האדום של MCEBuddy במגש שליד השעון).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”