AX5AI PIONEER וכניסת RS-232C - 1
חברה אני מוכרח לשאול, האם עצם זה שיש ברסיוור הנל(שאני די בונה עליו)כניסה מסוגRS-232C - 1מעידה על כך שמעבר לזאת שזה כניסה למחשב וכיוונו של הרסיוור דרך המחשב,שזו כניסה שמאפשרת שידרוג עתידי של הרסיוור דרך החברה?כלומר FUTURE PROOF !אשמח לדעתכם!

- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
על פי ניסיוני הרב עם הכניסה / יציאה הזאת גם ב AX5 וגם ב LX70
1. נותנת סיגנל למסך הקרנה, או למערכת בית חכם
2. אפשר להוריד ממנה את הנתונים של הרסיבר (רק להוריד) כמובן רק עם תוכנה מתאימה
3. חיפשתי שאלתי התעניינתי, לא כתוב בשום מקום שזה לשידרוג עתידי.
על פי ניסיוני הרב עם הכניסה / יציאה הזאת גם ב AX5 וגם ב LX70
1. נותנת סיגנל למסך הקרנה, או למערכת בית חכם
2. אפשר להוריד ממנה את הנתונים של הרסיבר (רק להוריד) כמובן רק עם תוכנה מתאימה
3. חיפשתי שאלתי התעניינתי, לא כתוב בשום מקום שזה לשידרוג עתידי.
הי פלקון!אני לקחתי לתשומת ליבי הסעיפים הנל שלך!אך באמת מסקרן אותי הקטע של שידרוג עתידי של אותו המכשיר בחברה דרך הכניסה הזאת(נדמה לי שזה היה פעם בדנון(דגמים עם הכניסה הנל)אך אני פשוט רוצה להיות בטוח כי לי יש הAX5I שללא הכניסה הזאת!ומעבר ליתרונות הקלים שיש לדגם הבא שלו הAX5AI ,אשמח אם יש לו גם שידרוגים עתידיים בכניסה הזאת כי אני די רוצה למכור את שלי ולהחליף לדגם הנל!אוכל אולי לשאול בחברה בשבוע הבא לגבי העניין הזה!דרך אגב היום יש לכל הרסיוורים הכניסה הזאת! וקשה לי להניח שאת כולם ניתן לשדרג בלי למכור!הם יפשטו רגל!זו ירייה בראש!

- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש משהו בדברייך, שאלתי את פיוניר אירופה בזמנו והם אמרו שזאת כניסת שירות וכמובן מה שציינתי לעיל, לגבי שידרוגים עתידיים הם לא צינו למרות שזה היה בגוף השאלה.
בארץ שאלתי ואמרו: "כן זה לשידרוג עתידי" - למרות שאותם אנשים שדיברתי איתם לא התעסקו עם היציאה הזאת מעולם, כן הם בעלי חנויות וכן הם קצת מבינים אבל לצערי לא בזה
ה AX5 כבר בן 4 ועוד לא יצא כלום (מבחינת שידרוג) קשה לי להאמין שיצא.
לרסיברים החדשים יש זכרון יותר גדול וגם המעבדים שונים אז לא נראה לי שהכל זה רק ב FIRMWARE של הרסיבר.
בכל מקרה ה AX5AI טיפה יותר טוב מה AX5I.
בארץ שאלתי ואמרו: "כן זה לשידרוג עתידי" - למרות שאותם אנשים שדיברתי איתם לא התעסקו עם היציאה הזאת מעולם, כן הם בעלי חנויות וכן הם קצת מבינים אבל לצערי לא בזה
לרסיברים החדשים יש זכרון יותר גדול וגם המעבדים שונים אז לא נראה לי שהכל זה רק ב FIRMWARE של הרסיבר.
בכל מקרה ה AX5AI טיפה יותר טוב מה AX5I.
מסכים איתך אח שלי לכל מילה!אני גם תמיד טענתי שהמוכרים מבינים בלמכור(גם לא תמיד..)אך לא במכשיר עצמו!ואם זה יקדם את המכירה התשובה תהיה כן ואם לא אז התשובה תהיה לא!לגבי ההבדלים בין 2 המכשירים אני שמח שאתה מסכים שהAX5AI שווה את ההחלפה והשידרוג מהAX5I שברשותי וזו המגמה שאני הולך עליה כרגע!(מכירה שלי קודם...)מה לעשות אין לי כסף לכול הLX ים של פיוניר למיניהם!והדגמים הנל לא נופלים מהם!falconf1 כתב:יש משהו בדברייך, שאלתי את פיוניר אירופה בזמנו והם אמרו שזאת כניסת שירות וכמובן מה שציינתי לעיל, לגבי שידרוגים עתידיים הם לא צינו למרות שזה היה בגוף השאלה.
בכל מקרה ה AX5AI טיפה יותר טוב מה AX5I....
פלקון השאר לי את פרטיך בפרטי אחי!

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מחבר RS-232 ברסיבר משמש עבור אפליקציות של בית חכם על מנת לספק שליטה נוחה יותר.
הרסיבר המדובר כבר לא יקבל עדכוני קושחה.
הרסיבר המדובר כבר לא יקבל עדכוני קושחה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו מדוע אין עדכוני קושחה כאלו לרסיוורים הללו?דרך המחבר הנל?ziv_r כתב:מחבר RS-232 ברסיבר משמש עבור אפליקציות של בית חכם על מנת לספק שליטה נוחה יותר.
הרסיבר המדובר כבר לא יקבל עדכוני קושחה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רצוי שתפנה את השאלה לחברת Pioneer.
אני מנחש שהסיבה היא שהרסיבר כבר מיושן כיום.
אני מנחש שהסיבה היא שהרסיבר כבר מיושן כיום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סביר להניח כניסת שירות.
אני מאמין שהדבר רשום בבהירות ב Manual.
אני מאמין שהדבר רשום בבהירות ב Manual.