ניגון קבצי 720P במחשב "חזק"

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gerstla פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עד לאחרונה ניגנתי קבצי 720P בעזרת מחשב "חלש" אחרי שעשיתי מה שכתוב במדריך "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End" זה עבד מצוין.
עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לנצל אותו והשאלה היא מה הדרך הטובה ביותר לנגן קבצי MKV של 720P כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר האפשרית.
השאלה מתייחסת גם לתוכנות שיש להתקין וגם האם יש הגדרות שניתן לשנות כדי לקבל תמונה יותר טובה. כמו כן אם יש מדריך בנושא (לא "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End") אני אשמח לדעת לא מצאתי כזה בארכיון

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35095
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון שאפשר לעשות זה לקנפג את COREAVC שכן יעשה DEBLOCKING ו-DEINTERLACE, יש לזה השפעה גדולה על איכות התמונה.

היו פה הרבה פוסטים על קונפיגורציות שונות לשיפור תמונה.
למשל להגדיר ש-FFDSHOW יטפל בזה ושם להגדיר עיבודי תמונה נוספים.

niron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

gerstla כתב:עד לאחרונה ניגנתי קבצי 720P בעזרת מחשב "חלש" אחרי שעשיתי מה שכתוב במדריך "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End" זה עבד מצוין.
עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לנצל אותו והשאלה היא מה הדרך הטובה ביותר לנגן קבצי MKV של 720P כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר האפשרית.
השאלה מתייחסת גם לתוכנות שיש להתקין וגם האם יש הגדרות שניתן לשנות כדי לקבל תמונה יותר טובה. כמו כן אם יש מדריך בנושא (לא "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End") אני אשמח לדעת לא מצאתי כזה בארכיון
...
אני ניסיתי לנצל את מעבדי ה264 של הRADEON והתייאשתי. הגעתי למסקנה שהקודקים בתוכנה עובדים טוב יותר מהקודקים שפונים לחומרה שהיו ברשותי.
אשמח לשמוע על מישהו שהצליח יותר ממני עם ה RADEON....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”