עד לאחרונה ניגנתי קבצי 720P בעזרת מחשב "חלש" אחרי שעשיתי מה שכתוב במדריך "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End" זה עבד מצוין.
עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לנצל אותו והשאלה היא מה הדרך הטובה ביותר לנגן קבצי MKV של 720P כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר האפשרית.
השאלה מתייחסת גם לתוכנות שיש להתקין וגם האם יש הגדרות שניתן לשנות כדי לקבל תמונה יותר טובה. כמו כן אם יש מדריך בנושא (לא "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End") אני אשמח לדעת לא מצאתי כזה בארכיון
ניגון קבצי 720P במחשב "חזק"
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35095
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
דבר ראשון שאפשר לעשות זה לקנפג את COREAVC שכן יעשה DEBLOCKING ו-DEINTERLACE, יש לזה השפעה גדולה על איכות התמונה.
היו פה הרבה פוסטים על קונפיגורציות שונות לשיפור תמונה.
למשל להגדיר ש-FFDSHOW יטפל בזה ושם להגדיר עיבודי תמונה נוספים.
היו פה הרבה פוסטים על קונפיגורציות שונות לשיפור תמונה.
למשל להגדיר ש-FFDSHOW יטפל בזה ושם להגדיר עיבודי תמונה נוספים.
אני ניסיתי לנצל את מעבדי ה264 של הRADEON והתייאשתי. הגעתי למסקנה שהקודקים בתוכנה עובדים טוב יותר מהקודקים שפונים לחומרה שהיו ברשותי.gerstla כתב:עד לאחרונה ניגנתי קבצי 720P בעזרת מחשב "חלש" אחרי שעשיתי מה שכתוב במדריך "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End" זה עבד מצוין.
עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לנצל אותו והשאלה היא מה הדרך הטובה ביותר לנגן קבצי MKV של 720P כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר האפשרית.
השאלה מתייחסת גם לתוכנות שיש להתקין וגם האם יש הגדרות שניתן לשנות כדי לקבל תמונה יותר טובה. כמו כן אם יש מדריך בנושא (לא "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End") אני אשמח לדעת לא מצאתי כזה בארכיון...
אשמח לשמוע על מישהו שהצליח יותר ממני עם ה RADEON....