Mediaportal עם כרטיס HAUPPAUGE PVR150 וממיר של הוט?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קראת את המדריך?
http://www.hometheater.co.il/article128 ... ent-Server
http://www.hometheater.co.il/article128 ... ent-Server
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא ניסיתי אבל אם לא אנחנו פה 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
מצטער על העיכוב, אבל מאז הפוסט לא הספקתי להתפנות לזה ורק עכשיו התחלתי לשחק עם האפשרויות.
אני מנסה להגדיר את השליטה על הממיר דרך ה-IRBLASTER.
מכיוון שאני משתמש במדיה פורטל ולא במדיה סנטר של ויסטה, כדי להפטר מכל התגובות האוטומטיות של ויסטה התקנתי את ה-
MCE remote replacement driver + plugin.
השלט עובד עכשיו מצויין בלי בעיות של התנגשות עם המדיה סנטר של ויסטה.
הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את השליטה על הממיר.
בחרתי את Israel Hot בתור הממיר (ראו תמונה מצורפת). חיברתי את הבלסטר ליציאה 1 וכך גם הגדרתי את התוכנה. אבל כשאני לוחץ על TEST זה לא עובד.
ניסיתי ללמד אותו את הכפתורים של השלט אבל גם שם ה-TEST לא עובד. אף על פי שבשני המקרים נדלק אור אדום בבלאסטר (כלומר הוא משדר משהו).
אני מנסה להגדיר את השליטה על הממיר דרך ה-IRBLASTER.
מכיוון שאני משתמש במדיה פורטל ולא במדיה סנטר של ויסטה, כדי להפטר מכל התגובות האוטומטיות של ויסטה התקנתי את ה-
MCE remote replacement driver + plugin.
השלט עובד עכשיו מצויין בלי בעיות של התנגשות עם המדיה סנטר של ויסטה.
הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את השליטה על הממיר.
בחרתי את Israel Hot בתור הממיר (ראו תמונה מצורפת). חיברתי את הבלסטר ליציאה 1 וכך גם הגדרתי את התוכנה. אבל כשאני לוחץ על TEST זה לא עובד.
ניסיתי ללמד אותו את הכפתורים של השלט אבל גם שם ה-TEST לא עובד. אף על פי שבשני המקרים נדלק אור אדום בבלאסטר (כלומר הוא משדר משהו).
לצערי לאחר שראיתי את יכולות מדיה-פורטל, נתקעתי בדיוק כמוך - לא מצליח להגדיר את הבלאסר שיעבוד עם הממיר.
השלט שולט על הכל, כולל בדיקה של הקליטה דרך מנגנון הלמידה של התוכנה - כל כפתור מראה שהלימוד הצליח, ועדיין אני לא מצליח לשנות ערוצים בממיר עם השלט.
ב- VMC הכל עובד בסדר ושינוייי הערוצים נעשה ללא בעייה.
ממומחי מדיה פורטל - נא עזרתכם...
רוני
השלט שולט על הכל, כולל בדיקה של הקליטה דרך מנגנון הלמידה של התוכנה - כל כפתור מראה שהלימוד הצליח, ועדיין אני לא מצליח לשנות ערוצים בממיר עם השלט.
ב- VMC הכל עובד בסדר ושינוייי הערוצים נעשה ללא בעייה.
ממומחי מדיה פורטל - נא עזרתכם...
רוני
ניסיתי למצוא מה גורם הבעיה אז ויתרתי על התקנת MediaPortal בודד והתקנתי את כל החבילה של ה-TVSERVER ב-SingleSeat על מנת לעבור אחד אחד על הוראות ההתקנה.
ושוב כשהגעתי לשלב הגדרות השליטה על הממיר, חזרה הבעיה הנ"ל.
האם יכול להיות שזה קשור ל-MCE remote replacement driver?
עשיתי גם בדיקה של האם מדובר בבעיה עם הממיר הספציפי, וניסיתי ללמד אותו לשדר את התדר של הטלויזיה, אבל גם זה לא עובד.
האם יש איזו שהיא תוכנה שאפשר לבדוק איתה את ה-BLASTER שלא דרך ה-MediaPortal?
האם יכול להיות שה-Blaster פגום?
חברים, אני באמת אשמח לעזרה.
אחרת אני פשוט אאלץ לוותר על אפשרות ה-PVR ב-HTPC.
ושוב כשהגעתי לשלב הגדרות השליטה על הממיר, חזרה הבעיה הנ"ל.
האם יכול להיות שזה קשור ל-MCE remote replacement driver?
עשיתי גם בדיקה של האם מדובר בבעיה עם הממיר הספציפי, וניסיתי ללמד אותו לשדר את התדר של הטלויזיה, אבל גם זה לא עובד.
האם יש איזו שהיא תוכנה שאפשר לבדוק איתה את ה-BLASTER שלא דרך ה-MediaPortal?
האם יכול להיות שה-Blaster פגום?
חברים, אני באמת אשמח לעזרה.
אחרת אני פשוט אאלץ לוותר על אפשרות ה-PVR ב-HTPC.
טוב. מצאתי את הפתרון לשליטה על הממיר.
מה שגרם לבעיה היה ה-MCE Remote replacement driver. ברגע שמחקתי את הדרייבר האלטרנטיבי ועבדתי עם המקורי של מייקרוסופט אז הבלסטר התחיל לשלוט על הממיר.
אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת:
הגדרתי את הערוצים כמו שמתואר במדריך. אני אפילו רואה אותם כשאני לוחץ PREVIEW. אבל כשאני מעלה את המדיה פורטל ונכנס ל-TV לא רואים טלויזיה. למעשה, כשאני לוחץ על VIEW TV אז התוכנה נתקעת ולוקח לה דקה להתאושש ולצאת מזה.
רעיונות? או שאני אמשיך להתכתב כאן עם עצמי?
מה שגרם לבעיה היה ה-MCE Remote replacement driver. ברגע שמחקתי את הדרייבר האלטרנטיבי ועבדתי עם המקורי של מייקרוסופט אז הבלסטר התחיל לשלוט על הממיר.
אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת:
הגדרתי את הערוצים כמו שמתואר במדריך. אני אפילו רואה אותם כשאני לוחץ PREVIEW. אבל כשאני מעלה את המדיה פורטל ונכנס ל-TV לא רואים טלויזיה. למעשה, כשאני לוחץ על VIEW TV אז התוכנה נתקעת ולוקח לה דקה להתאושש ולצאת מזה.
רעיונות? או שאני אמשיך להתכתב כאן עם עצמי?
שלום,
אני חדש באתר וחדש בנושא המדיה סנטר
יש לי מחשב עם כרטיס טלויזיה hauppauge tvr 150 הורדתי והתקנתי את מדיה פורטל 0.2.2 הצלחתי להבין ולהגדיר את קטגוריית הסרטים, תמונות, DVD אבל נתקעתי עם כל נושא הגדרת הטלויזיה והרדיו
הכרטיס מחובר בחיבור RCA (צהוב,אדום,לבן) בכרטיס ובחיבור RCA לממיר (החיבורים בסדר מכיוון שאני מצליח לראות טלויזיה בתוכנה של הכרטיס win tv )
האם יש מדריך מפורט להגדרת הטלויזיה והרדיו (מדריך שידורים) הקלטות
אני שורף כבר המון ימים ולילות בנושא ואני על סף יאוש
אודה לכל עזרה שהיא.
יוסי
אני חדש באתר וחדש בנושא המדיה סנטר
יש לי מחשב עם כרטיס טלויזיה hauppauge tvr 150 הורדתי והתקנתי את מדיה פורטל 0.2.2 הצלחתי להבין ולהגדיר את קטגוריית הסרטים, תמונות, DVD אבל נתקעתי עם כל נושא הגדרת הטלויזיה והרדיו
הכרטיס מחובר בחיבור RCA (צהוב,אדום,לבן) בכרטיס ובחיבור RCA לממיר (החיבורים בסדר מכיוון שאני מצליח לראות טלויזיה בתוכנה של הכרטיס win tv )
האם יש מדריך מפורט להגדרת הטלויזיה והרדיו (מדריך שידורים) הקלטות
אני שורף כבר המון ימים ולילות בנושא ואני על סף יאוש
אודה לכל עזרה שהיא.
יוסי
ראשית יש ל MP בעיה עם הקלטות - ראה http://mantis.team-mediaportal.com/road ... oject_id=3
כרגע אני מחפש משהו שיאפשר לי לבחור בין MP ל VMCE כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה (הירוק) של השלט.
אני באופן אישי מעדיף את MP על VMCE אבל כל מה שקשור לטלויזיה הרבה יותר נוח לעבוד עם VMCE, כרגע יש לי MP מותקן על Vista אני משתמש ב MP לצפייה במדיה (סרטים ....) וב VMCE בכול מה שקשור לטלויזיה.- 0001098: [TvServer] Recording with Hebrew title in epg "fails" (gemx) - assigned....
כרגע אני מחפש משהו שיאפשר לי לבחור בין MP ל VMCE כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה (הירוק) של השלט.