מקרן - מרחק הקרנה סביר
אני מעוניין מאד לקנות מקרן למטרות צפייה בסרטי DVD. לאחר סקירה ממושכת התמקדתי על שני דגמים סופיים AE900 ו Z4 . מעבר לביצועיהם טובים (יחסית למחיר) הם גם כוללים עדשת זום גדולה X2 ומאפשרים התקנה על מדף. המרחק המקסימלי בסלון שלי בין המקרן למסך יהיה 3.2 מטר. השתמשתי במחשבון שמופיע באתר Projectorcentral.com ולפיו רק במצב זום מקסימלי ועם שימוש במסך עם GAIN מינימלי 0.8 ניתן יהיה לקבל תצוגה בתחום הבהירות האידאלי. כמו כן מוגדר מרחק ישיבה מינימלי של 3.2 מטר. ולשאלות..
האם במצב זום מקסימלי אני אוכל להנות מאיכות תמונה טובה ?
האם בכלל יש פגיעה באיכות כתוצאה משימוש בכל תחום הזום?
מישהו בכלל ראה את ה 900? האם הוא עדיף על ה Z4?
האם כדי לוותר על כל העניין ולהסתפק בפלאזמה?
האם כדי לוותר על כל העניין ולהסתפק בפלאזמה?
נמצא באותה דילמה אשמח לשמוע יותר
שלום
אני מתחבט באותה דילמה ואני אשמח לשמוע מה העלתה בחכתך (900 מול Z4 למרות שראיתי רק את שני המקרנים הקודמים להם 700 ו Z3)
ראיתי את הודעה שלך לגבי קניה בחו"ל וגם שם אותה התלבטות .
איפה ראית בגרמניה במחיר נמוך איפה אפשר לקנות.
בברכה
דן
אני מתחבט באותה דילמה ואני אשמח לשמוע מה העלתה בחכתך (900 מול Z4 למרות שראיתי רק את שני המקרנים הקודמים להם 700 ו Z3)
בברכה
דן
Re: נמצא באותה דילמה אשמח לשמוע יותר
לצערי עדיין לי הצלחתי לראות את ה 900 בפעולה. לאחר קריאה של הרבה מאד חומר באינטרנט, נראה לי שבסופו של דבר ה900 מספק תמונה טובה יותר (למעט רקות קלה) למי שלא מסוגל לבצע כיוונים מקצועיים ב Z4. מכיוון שמרחק הישיבה קטן יחסית,יש יתרון להעדר ה SDE ב900.huldaid כתב:שלום
בברכה
דן...
באופן ככלי נדמה לי שצריך לקחת בערבון מוגבל חלק מהביקורות באינטרנט מכיוון שבמקרים רבים הם מציגים חסרונות שבן אדם ממוצע בכלל לא היה מודע או מוטרד מהם.
בנוגע לקנייה בגרמניה, ניתן להעזר ב www.idealo.de כדי למצוא חנויות זולות. יש לי חבר בגרמניה ואני נעזר בו בתהליך הקניה והבדיקה הראשונית.
כמי שראה את ה- 900 מול ה-Z4 אני יכול להגיד שלדעתי ה- 900 עדיף בהרבה. ב- Z4 בזבזו כסף על גימיקים כמו דלת חשמלית שנסגרת(שלדעתי עדיף שתשאר סגורה) התמונה של ה- Z4Z חלבית(שחור לא משהו) ביחס ל-900.ohady2 כתב:אני מעוניין מאד לקנות מקרן למטרות צפייה בסרטי DVD. לאחר סקירה ממושכת התמקדתי על שני דגמים סופיים AE900 ו Z4 . מעבר לביצועיהם טובים (יחסית למחיר) הם גם כוללים עדשת זום גדולה X2 ומאפשרים התקנה על מדף. המרחק המקסימלי בסלון שלי בין המקרן למסך יהיה 3.2 מטר. השתמשתי במחשבון שמופיע באתר Projectorcentral.com ולפיו רק במצב זום מקסימלי ועם שימוש במסך עם GAIN מינימלי 0.8 ניתן יהיה לקבל תצוגה בתחום הבהירות האידאלי. כמו כן מוגדר מרחק ישיבה מינימלי של 3.2 מטר. ולשאלות..
האם כדי לוותר על כל העניין ולהסתפק בפלאזמה?...
מרחק הקרנה של 3.2 מטר יאפשר לך להנות מתמונה בגודל סביר לחלוטין. אני צופה ב- 100 אינץ במרחק של 4.5 מטר. 80 אינץ עבור 3.2 נראה לי אחלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: