איך בוחרים נגן CD ?
זה היה מהיר, שמע סי די לדעתי מאוד קשה לבחור ולהתאים, זה לא רמקול שאתה מיד יכול להבחין בהבדלים ביניהם ולשמוע מה טוב ומה פחות טוב לטעמך. אבל כמובן שרק שמיעה ונסיון עם שאר הרכיבים יתן לך כוון.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
ההבדלים בין מכשירי CDP עצומים, אך לא תמיד ביחס למה שקיים כבר ברשותך .מתן כתב:זה היה מהיר, שמע סי די לדעתי מאוד קשה לבחור ולהתאים, זה לא רמקול שאתה מיד יכול להבחין בהבדלים ביניהם ולשמוע מה טוב ומה פחות טוב לטעמך. אבל כמובן שרק שמיעה ונסיון עם שאר הרכיבים יתן לך כוון....
לפני רכישת ה CDP שלי בחנתי רבים כל אחד היה שונה ממה שהיה ברשותי לעיתים ההבדל היה קטן ולעיתים גדול מאוד.
חשובה סינרגיה טובה ובחירת INTERCONNECT מתאים .
ובמצבים מסויימים חשוב מאוד ה POWER CORD.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
אייל אתה מדבר על קפיצות במחיר בהדלים שבין המכשירים.
במכשרי סי די באותה רמת מחיר נורא קשה להריש הבדלים ודקויות, אולי אפילו בלתי אפשרי.
מה שכן בכל פעם שתכפיל את הסכום תרגיש שיפור כלשהו. (ברור שלא תמיד )
אני השתמשתי בדיוידי של פיוניר בתוד סידי אח"כ ימה 396 והיום CA540
בכל קפיצה הכפלתי סכום ושיפרתי מעט.
במכשרי סי די באותה רמת מחיר נורא קשה להריש הבדלים ודקויות, אולי אפילו בלתי אפשרי.
מה שכן בכל פעם שתכפיל את הסכום תרגיש שיפור כלשהו. (ברור שלא תמיד )
אני השתמשתי בדיוידי של פיוניר בתוד סידי אח"כ ימה 396 והיום CA540
בכל קפיצה הכפלתי סכום ושיפרתי מעט.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
אני ממש לא מסכים איתך .
ויכול לספק לא מעט דוגמאות .
אין קשר ישיר למחיר .
ישנם CDP בעלות נמוכה יחסית שנישמעים מדהים ורבים ויקרים מהם נשימע חלש .
בכל מקרה ניראה שהסטנדרט שלי ל CDP שונה לחלוטין משלך .
396 זה לא CDP ,
ויכול לספק לא מעט דוגמאות .
אין קשר ישיר למחיר .
ישנם CDP בעלות נמוכה יחסית שנישמעים מדהים ורבים ויקרים מהם נשימע חלש .
בכל מקרה ניראה שהסטנדרט שלי ל CDP שונה לחלוטין משלך .
396 זה לא CDP ,
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
המרנץ הישנים הם אכן טובים.shaisound כתב:אני הייתי מציע לך את המרנץ הישנים , אפילו מאוד .
תחפש בלוחות ובחנויות
או לחילופין סי.די של רוטל יש להם הרבה נגנים טובים במחירים סבירים...
אבל האם אתה חושב שכדאי לקנות אופטיקה מאד ישנה?
אני קניתי אחד כזה
marantz spaicel edition cd52 mk2
עלהלי 400 שח מישראל IL62
עובד מצויין
כבר כ 3 שנם אצלי ללא בעיות
מה שכן הוחלפה גלגל שיניים שמוציא את המגירה
בעלות של 30$
בכל מקרה סאונד מצויין
DAC של פיליפס
שווה כל שקל
marantz spaicel edition cd52 mk2
עלהלי 400 שח מישראל IL62
עובד מצויין
כבר כ 3 שנם אצלי ללא בעיות
מה שכן הוחלפה גלגל שיניים שמוציא את המגירה
בעלות של 30$
בכל מקרה סאונד מצויין
DAC של פיליפס
שווה כל שקל
מעבר למובן מאליו של איך נשמע נגן הCD ביחס לאחרים..לדעתי בנגן CD יש חשיבות גדולה יותר לאיכות הבנייה והגימור של המכשיר.
מדובר במכשיר אלקטרומכאני..חשוב לבדוק את איכות מגש הדיסקים, כיצד נפתח ונסגר, עד כמה הוא יציב על המסילה שלו, נוחות התיפעול של השלט, עד כמה התצוגה קריאה ממרחק וכו'
למשל בנגן הCD שרכשתי לא ייחסתי חשיבות לגודל התצוגה ועד כמה היא קריאה ממרחק...התברר לי בדיעבד שהתצוגה בלתי קריאה לחלוטין ממרחק וזה ממש מפריע לי ורק בגלל זה הייתי מחליף את המכשיר.
שלמה
מדובר במכשיר אלקטרומכאני..חשוב לבדוק את איכות מגש הדיסקים, כיצד נפתח ונסגר, עד כמה הוא יציב על המסילה שלו, נוחות התיפעול של השלט, עד כמה התצוגה קריאה ממרחק וכו'
למשל בנגן הCD שרכשתי לא ייחסתי חשיבות לגודל התצוגה ועד כמה היא קריאה ממרחק...התברר לי בדיעבד שהתצוגה בלתי קריאה לחלוטין ממרחק וזה ממש מפריע לי ורק בגלל זה הייתי מחליף את המכשיר.
שלמה
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני בהתחלה השתמשתי בנגן DVD של LG שנרכש בזמנו מהדיוטי פרי ב 200$, האיכות לא היתה מי יודע מה, לאחר מכן עברתי לנגן CD פשוט של NIKKO שנשמע יותר וקרא את הדיסקים מהר יותר, אך מכיוון שלא היה לי את השלט שלו הפונקציונליות שלו היתה מוגבלת, אך הסאונד היה יותר טוב מה LG, לאחר מכן עברתי (שבוע שעבר) לנגן CD ישן של ימהה CDX480 שהיה מעולה אך יש לו בעיה עם המכאניקה של המגירה אז נאלצתי לזנוח אותו, עכשיו אני עם צ'ינג'ר של סוני של 5 דיסקים מדגם CDP-C305 שעובד טוב ונשמע בסדר, בין שלושת הנגנים האחרונים לא הרגשתי הבדלים באיכות הסאונד בכלל.