חיבור המחשב לטלויזיה באמצעות DVI
בבקשה אני מאוד נואש יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI בלבד ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה CRT שהכניסות היחידות הם RCA או COMPONENT ידוע שבארץ לא מוכרים כבלים תומכים (למרות שבאתרים בחו"ל ראיתי כבלים מDVI TO COMPONENT).אנא
עזרו לי למצוא פתרון
כי לקנות מתאם במאות שקלים לא בא בחשבון כמו כן החלפת טלויזיה או כרטיס מסך
לא מסתדר למרות שיש לי טלויזיה נוספת עם כניסת S VIDEO שעם צריך אני יעשה החלפות
העיקר להצליח ..
תודה לעוזרים
עזרו לי למצוא פתרון
כי לקנות מתאם במאות שקלים לא בא בחשבון כמו כן החלפת טלויזיה או כרטיס מסך
לא מסתדר למרות שיש לי טלויזיה נוספת עם כניסת S VIDEO שעם צריך אני יעשה החלפות
העיקר להצליח ..
תודה לעוזרים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין מה לעשות. אי אפשר להמיר מ RGB ל Component בלי ממירים אקטיבים בדרך. תגיד תודה שלא מצאת בארץ את הכבלים שאתה מדבר עליהם כי הם לא מסוגלים להמיר כלום והיית מבזבז יותר כסף.
נ.ב.
אם חיבור בין מחשב לטלוויזיה כורם לך לייסורים כל כך קשים עד שאתה מגיע לייאוש נראה לי שתה צריך לכייל מחדש את סולם הייאוש שלך.
נ.ב.
אם חיבור בין מחשב לטלוויזיה כורם לך לייסורים כל כך קשים עד שאתה מגיע לייאוש נראה לי שתה צריך לכייל מחדש את סולם הייאוש שלך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חושב שהוא התכוון למסך הראשון שיש לו רק כניסת Composite (למה לעזאזל אנשים קוראים לזה כניסת RCA, כאילו שהמחבר הזה ייחודי ל Composite).
זה אפשרי עם מתאם כמו זה: http://ultrapro.co.il/products/93257 האיכות נוראית ולדעתי לא ראויה למאכל אדם.
זה אפשרי עם מתאם כמו זה: http://ultrapro.co.il/products/93257 האיכות נוראית ולדעתי לא ראויה למאכל אדם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אם הבעיה היא TV, אז בלוחות יד2 אנשים נואשים להפטר מה-CRT הישנות שלהם בסכומים של 500-1000 ש"ח. ואני מדבר על מסכים מעולים, 29", 100 הרץ, עם כל הכניסות והיציאות האפשריות.
כמובן, לא מדובר בהיונדאי, גרץ ודומיהם.
כמובן, לא מדובר בהיונדאי, גרץ ודומיהם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר