שלום אני נכנס עכשיו לבית חדש ואני מכניס לחדר החדש שלי מחשב,מסך שהייתי רוצה שהוא יהיה גם הטלוויזיה שלי עם חיבור לממיר,רמקולים 5.1...
עכשיו הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לרכוש כדי שכל זה יהיה מחובר אחד לשני ויעבוד טוב באיכות מעולה מבחינת קול,תמונה ומהירות...
יש לי תקציב של 9000 שקלים ובהם אני מתכוון לקנות את הרמקולים המסך המחשב ורק אם צריך אז גם רסיבר....
ויש לי שאלה נוספת.... מה עדיף לקנות רמקולים של טלוויזיה שאיתם חייב להביא גם רסיבר כי אחרת אין לי איך לחבר אותם למחשב.../של מחשב..וכך אני חוסף רסיבר..??
אני לא ממש מבין בכל החלקים... אני חייב מישהו שיעשה לי מפרט של חלקים ולמה כל אחד משמש ומה העלות שלו פחות או יותר...
חשוב לציין שאני רוצה מסך 25-6 אינץ'...
תודה מראש.
הכל חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נענה לך בנקודות עיקריות:
- התקציב שלך די מכובד ואתה בהחלט יכול להוציא פחות.
- כמעט כל טלוויזיית LCD שקונים היום (להערכתי כ-95% מהדגמים) ניתנת לחיבור למחשב דרך HDMI, וגם ישירות לממיר.
- את הממיר תוכל לחבר בו זמנית גם ישירות לטלוויזיה וגם לכרטיס הטלוויזיה של המחשב, ולהשתמש כל פעם במה שיותר נוח לך.
- מפרט מחשב קולנוע ביתי מצויין לימים אלה בעלות של כ-3000 ש"ח: לוח אם מבוסס הצ'יפסט 780G (כולל כרטיס מסך מובנה יחסית חזק עם יציאת HDMI), מעבד AMD 5200, כרטיס טלוויזיה Hauppauge PVR150 MCE, זכרון 2 ג'יגה-בייט, הארד דיסק 500 ג'יגה, כונן DVD כלשהו, מארז למחשב Antec Fusion.
- יש היום סטים 5.1 של רמקולים די איכותיים למחשב, הכוללים מגבר בתוכם ואז אין צורך ברסיבר, בעלות של מתחת ל-1000 שקל. בלוח האם שציינתי יש יציאות אנלוגיות המתאימות לסטים האלו (שקע לזוג רמקולים קדמיים, שקע לזוג רמקולים אחוריים ושקע לסנטר וסאב).
אם יש לך עוד שאלות, אנחנו פה...
- התקציב שלך די מכובד ואתה בהחלט יכול להוציא פחות.
- כמעט כל טלוויזיית LCD שקונים היום (להערכתי כ-95% מהדגמים) ניתנת לחיבור למחשב דרך HDMI, וגם ישירות לממיר.
- את הממיר תוכל לחבר בו זמנית גם ישירות לטלוויזיה וגם לכרטיס הטלוויזיה של המחשב, ולהשתמש כל פעם במה שיותר נוח לך.
- מפרט מחשב קולנוע ביתי מצויין לימים אלה בעלות של כ-3000 ש"ח: לוח אם מבוסס הצ'יפסט 780G (כולל כרטיס מסך מובנה יחסית חזק עם יציאת HDMI), מעבד AMD 5200, כרטיס טלוויזיה Hauppauge PVR150 MCE, זכרון 2 ג'יגה-בייט, הארד דיסק 500 ג'יגה, כונן DVD כלשהו, מארז למחשב Antec Fusion.
- יש היום סטים 5.1 של רמקולים די איכותיים למחשב, הכוללים מגבר בתוכם ואז אין צורך ברסיבר, בעלות של מתחת ל-1000 שקל. בלוח האם שציינתי יש יציאות אנלוגיות המתאימות לסטים האלו (שקע לזוג רמקולים קדמיים, שקע לזוג רמקולים אחוריים ושקע לסנטר וסאב).
אם יש לך עוד שאלות, אנחנו פה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"