המרה ברסיבר פיוניר LX-60 לעומת מסך פיוניר 5080XA
יש לי מספר מקורות שמחוברים לרסיבר פיוניר LX-60 ומשם למסך פיוניר 5080XA ב-HDMI
TVIX 6500 שיוצא ב-HDMI ב-720P
DVD שיוצא בקומפוננט ב-576i
YES HD שיוצא ב-HDMI ב-1080i
נשאלת השאלה מה עדיף - לתת לרסיבר להמיר ל-720P או למסך? מי אמור לעשות עבודה טובה יותר? אני אנסה לעשות ניסוי השוואתי בעצמי בין שתי האלטרנטיבות אבל היה מענין אותי לשמוע אם למישהו יש ניסיון מעשי בקונפיגורציה דומה או איזה שהם הארות לגבי איכות המעבדים ברסיבר לעומת המסך. תודה מראש לעוזרים
TVIX 6500 שיוצא ב-HDMI ב-720P
DVD שיוצא בקומפוננט ב-576i
YES HD שיוצא ב-HDMI ב-1080i
נשאלת השאלה מה עדיף - לתת לרסיבר להמיר ל-720P או למסך? מי אמור לעשות עבודה טובה יותר? אני אנסה לעשות ניסוי השוואתי בעצמי בין שתי האלטרנטיבות אבל היה מענין אותי לשמוע אם למישהו יש ניסיון מעשי בקונפיגורציה דומה או איזה שהם הארות לגבי איכות המעבדים ברסיבר לעומת המסך. תודה מראש לעוזרים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תוצאות ראשונות
גיליתי שמבין שלוש הכניסות שלי רק לאחת מהן השאלה רלוונטית - ל-DVD.
ה-TVIX ו-YES מחוברים ב-HDMI ואני לא מצליח לעשות המרה ברסיבר, הוא עושה פשוט PASSTHROUGH, אלא אם כן אני מפקשש משהו. יש למישהו רעיון?
לגבי ה-DVD: נראה שהמסך עושה עבודה טובה יותר מהרסיבר. כשה-LX ממיר ל-720P התוצאה יותר מטושטשת, ניתן לראות זאת בעיקר בטקסטים בהם יש גבול ברור שנהיה מטושטש. כשמעבירים אותו למוד PURE ונותנים למסך להמיר התוצאה טובה בהרבה, חדה וברורה. הניחוש שלי שאולי זה בגלל ההמרה הנוספת מ-720 ל-768?
אשמח לשמוע תובנות של אנשים אחרים לגבי הפרוססור של ה-LX (פרודג'ה).
תודה,
שי
ה-TVIX ו-YES מחוברים ב-HDMI ואני לא מצליח לעשות המרה ברסיבר, הוא עושה פשוט PASSTHROUGH, אלא אם כן אני מפקשש משהו. יש למישהו רעיון?
לגבי ה-DVD: נראה שהמסך עושה עבודה טובה יותר מהרסיבר. כשה-LX ממיר ל-720P התוצאה יותר מטושטשת, ניתן לראות זאת בעיקר בטקסטים בהם יש גבול ברור שנהיה מטושטש. כשמעבירים אותו למוד PURE ונותנים למסך להמיר התוצאה טובה בהרבה, חדה וברורה. הניחוש שלי שאולי זה בגלל ההמרה הנוספת מ-720 ל-768?
אשמח לשמוע תובנות של אנשים אחרים לגבי הפרוססור של ה-LX (פרודג'ה).
תודה,
שי
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
OK אז ככה,
אם אתה מחובר בכבל HDMI מהמקור לרסיבר, אין סיכוי בעולם שהרסיבר יעשה UPSCALE, הוא יעשה UPSCALE רק למקורות שמחוברים בקומפוננט ומטה.
כן יש לי את ה LX70 וכן בדקתי מכל הכיוונים גם מלמטה
יש גם כמה תגובות שלי בנושא באחד מהשירשורים כאן
תהנה
אם אתה מחובר בכבל HDMI מהמקור לרסיבר, אין סיכוי בעולם שהרסיבר יעשה UPSCALE, הוא יעשה UPSCALE רק למקורות שמחוברים בקומפוננט ומטה.
תהנה
תודה רבה, אני כבר נהנהfalconf1 כתב:OK אז ככה,
תהנה...
בקיצור, אני משאיר את העבודה למסך..
ד"א, האם זה משהו אינהרנטי ל-HDMI או תכונה ספציפית לדגם הזה של פיוניר?falconf1 כתב:OK אז ככה,
אם אתה מחובר בכבל HDMI מהמקור לרסיבר, אין סיכוי בעולם שהרסיבר יעשה UPSCALE, הוא יעשה UPSCALE רק למקורות שמחוברים בקומפוננט ומטה....
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אותו דבר אצלי ב 2700 של ימההshurvitz כתב:ד"א, האם זה משהו אינהרנטי ל-HDMI או תכונה ספציפית לדגם הזה של פיוניר?falconf1 כתב:OK אז ככה,
אם אתה מחובר בכבל HDMI מהמקור לרסיבר, אין סיכוי בעולם שהרסיבר יעשה UPSCALE, הוא יעשה UPSCALE רק למקורות שמחוברים בקומפוננט ומטה.......