LX60 + HTPC
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היי,
יש לי משהו קצת מוזר בחיבור לHTPC ע"ג HDMI.
אם אני מדליק את המגבר ושם אותו על הכניסה של המחשב (HDMI1), ואז מדליק את המחשב הכל בסדר רואים נפלא.
אבל אם אני נגיד מפעיל את המחשב ורק אז עובר לכניסה המתאימה, או נגיד בזמן צפיה במחשב עובר לTV וחוזר, אני לא רואה כלום, המנורה של הHDMI לא דלוקה.
הפתרון היחיד הוא ריסטרט למחשב או שינוי רזולוציה (שלא אפשרי כי אני לא רואה).
האם מישהו נוסף נתקל בזה ?
תודה !
יש לי משהו קצת מוזר בחיבור לHTPC ע"ג HDMI.
אם אני מדליק את המגבר ושם אותו על הכניסה של המחשב (HDMI1), ואז מדליק את המחשב הכל בסדר רואים נפלא.
אבל אם אני נגיד מפעיל את המחשב ורק אז עובר לכניסה המתאימה, או נגיד בזמן צפיה במחשב עובר לTV וחוזר, אני לא רואה כלום, המנורה של הHDMI לא דלוקה.
הפתרון היחיד הוא ריסטרט למחשב או שינוי רזולוציה (שלא אפשרי כי אני לא רואה).
האם מישהו נוסף נתקל בזה ?
תודה !
בעייה ידועה של כל המשתמשים ב- HTPC.
גם אני ניסיתי כמה פעמים להחליף כרטיס/דרייבר מסך, ואפילו LCD. וגם להורים שלי יש את אותה הבעיה. (טלויזיה אחרת וכרטיס מסך אחר לגמרי - מיועד HTPC)
קראתי מאמר שמקור הבעיה קבור בשיטת הסיגנל של HDMI. אבל לא היו הסברים מיוחדים. בכל מקרה גם אני משתדל להדליק קודם את הטלויזיה ולהחליף לכניסה הנכונה לפני שאני מדליק/מעורר את המחשב משינה. ואם לא, אז מכבים ומדליקים מחדש את ה- HTPC.
אם למישהו יש פיתרון חדש שיציל גם אותי מתסכול רב.
גם אני ניסיתי כמה פעמים להחליף כרטיס/דרייבר מסך, ואפילו LCD. וגם להורים שלי יש את אותה הבעיה. (טלויזיה אחרת וכרטיס מסך אחר לגמרי - מיועד HTPC)
קראתי מאמר שמקור הבעיה קבור בשיטת הסיגנל של HDMI. אבל לא היו הסברים מיוחדים. בכל מקרה גם אני משתדל להדליק קודם את הטלויזיה ולהחליף לכניסה הנכונה לפני שאני מדליק/מעורר את המחשב משינה. ואם לא, אז מכבים ומדליקים מחדש את ה- HTPC.
אם למישהו יש פיתרון חדש שיציל גם אותי מתסכול רב.
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
מצאתי פתרון בערך :
http://www.12noon.com/displaychanger.htm
עשיתי קובץ BATCH עם קיצור דרך שמשנה את הרזולוציה פעמיים.
http://www.12noon.com/displaychanger.htm
עשיתי קובץ BATCH עם קיצור דרך שמשנה את הרזולוציה פעמיים.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload